FH JOANNEUM University of applied Sciences

NASLOV PODJETJA: Alte Poststrasse 149, 8020 Graz, AUSTRIA

INTERNETNA STRAN: www.fh-joanneum.at

E-NASLOV: approx. 1.000

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

Študirajte na Višji šoli Joanneum – študij, ki temelji na praksi, projektih ter interdiciplinarnem študiju.
Z več kot 40 dodiplomskimi in magisterij študijskimi programi v nemškem ter deloma angleškem jeziku, kot tudi s podiplomskimi tečaji, je Višja šola Joanneum ena izmed vodilnih ponudnikov terciarnega šolskega sistema (Visoko šolstvo in višje strokovno izobraževanje) v Avstriji.
Ponujamo znanstveno osnovano, interdiciplinarno in praktično izobrazbo na visokošolski ravni in smatramo mednarodne študente in učitelje kot tudi sodelovanje na mednarodni ravni kot pridobitev.

VIZIJA IN CILJI

Z narodno in mednarodno primerjavo ter z močno usmeritvijo poučevanja želimo postaviti v ospredje trajnost in potrebe družbe. Naš cilj je postati vodilni na področju inovativnih razvojev na narodni in mednarodni ravni. Prenos znanja razumemo kot obsežno nalogo. Želimo biti vmesna točka med družbo, gospodarstvom in znanostjo. Izobrazba, ki temelji na praksi, naj bi bila podlaga za inovativne razvoje.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Višja šola Joanneum nudi 49 študijskih programov (dodiplomski, magisterij) kot tudi podiplomske tečaje za os nadaljne izobraževanje.
Naši oddelki se delijo na področja: menedžment, strojništvo, uporabna informatika, zdravstvene študije, gradbeništvo, energetika in družba. mediji in design.
Dejavni smo tudi na področju raziskav in razvoja. Naši sodelavci in študenti pridobijo s tesnim sodelovanjem z naročniki celovite rešitve, ki ustrezajo mednarodnim kriterijem kakovosti in preverjajo konkretne možnosti posplošitve kot tudi prenosljivost na druga področja. Naše znanstveno dosežke dokumentirajo inovacije, publikacije in patenti.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov