Fitosan d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Obala 114, 6320 Portorož

INTERNETNA STRAN: www.soria-natural.si

E-NASLOV: 6

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Zdravo in prijetno.

OPIS PODJETJA

Podjetje Fitosan d.o.o. je ekskluzivni zastopnik fitofarmacevtskih izdelkov SoriaNatural®. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju biološke pridelave rastlin, z najmodernejšim laboratorijem v Evropi in 500 zaposlenimi je SoriaNatural® eno izmed vodilnih podjetij na področju naravne medicine v Evropi.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje Fitosan d.o.o. je ekskluzivni zastopnik fitofarmacevtskih izdelkov SoriaNatural®. SoriaNatural® je eno izmed vodilnih podjetij na področju naravne medicine v Evropi z lastno biološko pridelavo rastlin in najmodernejšim laboratorijem ter prostopki izdelave.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V podjetju Fitosan d.o.o. smo zavezani napredku, naravnim rešitvam, visoki kakovosti in učinkovitosti.
Velik poudarek namenjamo zadovoljstvu in dobremu počutju pri delu. Z odprto komunikacijo in sodelovanjem gradimo medsebojno zaupanje. Zavest o naravnih rešitvah in skrb za okolje pri nas ni le fraza. Vsakodnevno namreč recikliramo in s kreativnostjo ponovno uporabljamo.

VIZIJA IN CILJI

Vizija podjetja Fitosan d.o.o. je postati eden od največjih ponudnikom izdelkov naravne medicine v Sloveniji in širši regiji.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

V našo ekipo vabimo uspešne in ambiciozne posameznike, ki se radi
učijo in so privrženi naravnim rešitvam. Zanima nas predvsem
sodelovanje s farmacevtskimi tehniki in študenti farmacevtske
fakultete za izvedbo promocij na prodajnih mestih na področju celotne
Slovenije. Iščemo tudi strokovnjake za spletni marketing.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Imate idejo kaj bi lahko doprinesli k nadaljnji rasti in uspešnosti našega podjetja? Imate ustrezna znanja in izkušnje? Z veseljem se bomo pogovorili z vami in prisluhnili vašim idejam.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposlenim ponujamo stimulativno delovno okolje in možnosti zaslužka. Izpostavili bi redno, letno izobraževanje in izpopolnjevanje iz področja fitoterapije, prodajnih tehnik, javnega nastopanja ter trženja in prodaje.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona9
ikona6
ikona7
ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov