FT IN PARTNERJI D.O.O.

NASLOV PODJETJA: Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.skupinapartnerji.si

E-NASLOV: 14 redno zaposlenih, 120 aktivnih sodelavcev.

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Zagotavljamo zelo dinamično delovno okolje na terenu po Sloveniji kot tudi v pisarni.

OPIS PODJETJA

FT in Partnerji nismo samo ena najboljših finančnih agencij, smo EKIPA. Ekipa, v kateri lahko vsak zablesti; ekipa, v kateri lahko vsak uresniči svoje karierne cilje; ekipa, ki si želi presežkov in nudi presežke. Z nami boste PRVI in PRAVI. FT IN PARTNERJI d.o.o. je družba s tradicijo in več letno zgodovino poslovanja. Na slovenskem finančnem trgu je prisotna že vse od leta 2002. Bistvo družbe FT in PARTNERJI je izkušena, strukturno organizirana in podjetna ekipa finančnih svetovalcev, ki preko celostne finančno-zavarovalne ponudbe ustvarja dolgoročni odnos s strankami, ki temelji na zaupanju. Družba FT in PARTNERJI smo ena izmed največjih agencij v Sloveniji za trženje življenjskih in premoženjskih zavarovanj ter drugih finančnih produktov. Tržno mrežo sestavlja okoli 120 licenciranih prodajnikov (finančni svetovalci) in 9 regijskih pisarn, ki pokrivajo celotno področje Slovenije, tudi tiste predele, ki jih konkurenca velikokrat zanemarja. Tovrstna organiziranost omogoča individualno obravnavo strank, ki temelji na osebnem svetovanju in celostni obravnavi vsake stranke posebej – to je tudi ena glavnih prednosti podjetja. Podporo tržni mreži nudi tudi izkušen klicni center, ki nagovarja potencialne in obstoječe stranke. Želimo, da stranka v nas prepozna dolgoročnega partnerja, ki ji pomaga pri zagotavljanju finančne in socialne varnosti. Vodstvo ima večletne izkušnje v TOP managementu in vodenju finančnih družb. Podjetje nenehno vlaga v razvoj, znanje in inovacije, izboljšuje delovne procese in išče nove poslovne priložnosti. Delovanje lastnega klicnega centra, vzpostavitev dodatnih podpornih kanalov in družbeni ter ekonomski dejavniki kažejo na velik potencial za širitev poslov in povečanje tržnega deleža. Postanite del velike zgodbe, ki se bo razvijala v neslutene širine. Poslanstvo podjetja FT in Partnerji je ustvarjanje dodane vrednosti za stranke, partnerje in sodelavce, ki ga vztrajno izpolnjujemo preko kvalitetnih produktov in storitev, dolgoročnega sodelovanja ter zanesljive celostne podpore.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Glavna dejavnost podjetja FT in Partnerji je zavarovalniško zastopanje in finančno svetovanje.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

FT in PARTNERJI, družba za finančno svetovanje, d.o.o., je v stoodstotni lasti družbe Skupina partnerji. Primarna dejavnost je zavarovalniško zastopanje ter finančno svetovanje. Podjetje trži in zastopa storitve ter produkte več zavarovalnic in finančnih hiš na slovenskem trgu. Združuje preko 120 visoko usposobljenih sodelavcev, ki so bistvo organizacije in pokrivajo celotno Slovenijo. Velika in močna tržna mreža je ključni element za uspeh in velika konkurenčna prednost. ODGOVORNOST, RAST, PROFESIONALNOST, ZAUPANJE in ZVESTOBA, ZRELOST in STRAST so temelje vrednote podjetja FT in Partnerji. Sledimo jim v vsakodnevnem delovanju in jih uporabljamo kot priročnik za izpolnitev našega poslanstva. Podporo strankam kot tudi sodelavcem nudijo tudi:
Klicni center PARTNER, ki je ključni podporni kanal za namen trženja in obveščanja strank.
Klub PARTNERJI je program zvestobe (loyalty program), ki strankam nudi različne ugodnosti podjetij v skupini in širše.
Akademija PARTNERJI je center za izobraževanje predvsem internih zaposlenih, saj je znanje naša pomembna vrednota.
Skrbimo za motiviranost, delavnost, dobre medsebojne odnose in zadovoljstvo zaposlenih, ki so naša največja dodana vrednost.

VIZIJA IN CILJI

Vizija podjetja FT in PARTNERJI je postati najbolj prepoznavno in najuspešnejše podjetje na področju finančnega svetovanja, kjer je stranka vedno na prvem mestu. Cilj je, da FT in PARTNERJI pod okriljem Skupine PARTNERJI postane prepoznavno kot finančno podjetje, ki nudi celovito finančno ponudbo in podporo strankam. Želimo si pridobitev novih strank, rast prihodkov, širitev prodajne ponudbe, izboljšanje prepoznavnosti in tržnega deleža na domačem trgu. Razvoj novih in razširitev obstoječih podpornih kanalov. Povečanje prodajne mreže, pridobitev tujih poslovnih partnerjev, snovanje inovativnih promocijskih akcij z namenom pridobivanja novih kontaktov potencialnih strank

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Nudimo delovna mesta na področju zavarovalnega zastopanja, marketinga in klicnega centra.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo ODGOVORNOST, RAST, PROFESIONALNOST, ZAUPANJE in ZVESTOBO, ZRELOST in STRAST, ki so temelj kulture in značaja podjetja FT in Partnerji. Od sodelavcev za klicni center pričakujemo dobre komunikacijske sposobnosti, sposobnost samomotivacije, tržno naravnanost, timsko delo. Od sodelavcev za zavarovalniško zastopanje pričakujemo flexibilnost, željo po dinamičnem delu, željo po delu v skupini pod vodstvom mentorja, urejenost, željo po delu z ljudmi, komunikativnost. Za delo v marketingu pa od novih sodelavcev pričakujemo kreativnost, delovne izkušnje, poznavanje osnovnih računalniških znanj in socialnih omrežij, komunikacijske veščine, flexibilnost, odprtost, dobre retorične sposobnosti. Še posebej pa se pričakuje, da so novi sodelavci odgovorni, profesionalni, zanesljivi, zvesti in pripadni podjetju. Našim partnerjem zagotavljamo:
• Dolgoročno sodelovanje
• Iskreno komunikacijo
• Obojestransko donosnost
• Strokovnost in zaupanje
Zavedamo se, da je povezovanje ključno za doseganje ciljev in dolgoročnih uspehov.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Pri nas vam odpiramo vrata različnih kariernih možnosti, napredovanj, odkritih odnosov in dobrega plačila za uspešno opravljeno delo. Svojo karierno vizijo lahko uresničite pri nas. Ponujamo vam
* dinamično delovno okolje
* sodelovanje z uspešnimi mentorji
* možnost nadgradnje znanj
* razvojne možnosti v okviru podjetja
* odličen zaslužek
* bogate nagrade po kariernem sistemu
* možnost redne zaposlitve
* hitro napredovanje
* prijateljske odnose.
FT in Partnerji nismo samo ena najboljših finančnih agencij, smo EKIPA. Ekipa, v kateri lahko vsak zablesti; ekipa, v kateri lahko vsak uresniči svoje karierne cilje; ekipa, ki si želi presežkov in nudi presežke. Z nami boste PRVI in PRAVI.

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona8
ikona18
ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov