GEA College d.d.

NASLOV PODJETJA: Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.gea-college

E-NASLOV: info@gea-college.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 20 (celotni sistem GEA College)

Opis organizacije

Podjetniška miselnost je veščina, ki jo na GEA College učimo, spodbudjamo in nadgrajujemo ter vam pomagamo do uspešne poslovne kariere. GEA College je sinonim za kakovostno izobraževanje s poudarkom na podjetništvu in menedžmentu. S pestro ponudba visokošolskih, višješolskih študijskih programov in poslovnih izobraževanj že več kot 25 let izobražuje tako bodoče, kot obstoječe podjetnike ter vse, ki se želijo naučiti podjetniških veščin. Praktično naravnana, sodobna izobraževanja, mednarodna povezovanja in tesno sodelovanje z manjšimi ter srednje velikimi podjetji so glavne značilnosti in prednosti GEA Collega, ki ga sestavljajo Fakulteta za podjetništvo, Center višjih šol in poslovno-izobraževalni center.

GEA College-Fakulteta za podjetništvo je specializirana zasebna fakulteta, ki izvaja praktično usmerjeno izobraževanje na dodiplomski in podiplomski ravni. Študentje svoje znanje in kompetence pridobivajo preko dodiplomskih programov; Podjetništvo 1 in Premoženjsko svetovanje, ter magistrskih programov; Podjetništvo 2 in Management korporativne varnosti. Majhne skupine študentov in moderne metode študija omogočajo odličnost v poučevanju, ki se odraža v skupno že več kot 1400 diplomantih in magistrih te fakultete, ki sodi med tisoč najboljših poslovnih šol na svetu.

GEA College-Center višjih šol izvaja dvoletne, poklicno naravnane, višješolske strokovne programe; Poslovni sekretar, Ekonomist, Organizator socialne mreže, Informatika, Gostinstvo in turizem ter Snovalec vizualnih komunikacij in trženja. Programi se izvajajo kot klasični študij v predavalnici, kot študij na daljavo (e- študij) ali kot kombinacija obeh načinov študija. Sodobni pristopi študija so primerni tudi za že zaposlene, ki potrebujejo dodatna praktična znanja ali formalno izobrazbo.

Poslovno-izobraževalni center GEA College nudi poslovna izobraževanja, tečaje in seminarje za posameznike ali organizirane skupine, podjetnike, obrtnike, javne delavce, vodstvene kadre, nepremičninske zastopnike in druge željne novih ter uporabnih podjetniških znanj.

Prihodnost pripada podjetnim!

Glavne dejavnosti organizacije

Formalno Izobraževanje (višješolski in visokošolski študijski programi),  izobraževanja in usposabljanja za posameznike in podjetja (delavnice, seminarji, akademije), karierno svetovanje in povezovanje.

Vaša vizija in cilji

Naša naloga in zaveza je širiti podjetniško miselnost med ljudmi in jih spodbujati k pridobivanju novih podjetniških znanj in veščin, da bodo boljši od tekmecev in s tem uspešni v sodobnem tržnem gospodarstvu ter karieri. Prizadevamo si za raziskovanje in razvijanje novih znanj, prenos obstoječih znanj ter izobraževanje in usposabljanje podjetnih ljudi.

Naš cilj je jasen: izobražena, podjetniško naravnana in v prihodnost zazrta družbe, v kateri vsak posameznik prispeva k bolj srečni in uspešni skupni družbi.

Kaj ponujamo obiskovalcem? / Kaj lahko obiskovalci izvedo na naši stojnici?

Na stojnici GEA College boste lahko pridobili koristne informacije kariernega centra, z aplikacijo preizkusili vaš podjetniški potencial in ugotovili kakšen je vaš osebni profil ter za katera področja dela ste bolj primerni. Na voljo bomo tudi za informacije o ustreznih študijskih in izobraževalnih programih za vas.

Vsi obiskovalci se boste lahko ob 17. uri udeležili brezplačne delavnice “JAZ kot blagovna znamka” in se naučili trikov kako izboljšati svojo komunikacijo, pristop in nastop, izpostaviti vaše konkurečne prednosti in navdušiti bodisi delodajalca, bodisi poslovnega partnerja.

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov