GEAPRODUKT d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Dolenjska cesta 242, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.geaprodukt.si

E-NASLOV: romana.hribar@geaprodukt.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 100

Opis podjetja

GEAPRODUKT d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno 1.3.1990, specializirano za trženje sadja in zelenjave. Nudimo pester izbor artiklov različnih blagovnih skupin, in sicer sveži program, konzervirani program, rezani program, pakirani program. Iz lastne pridelave nudimo mikrozelenje, trajnice in zelišča.

Glavne dejavnosti podjetja

Naše glavne storitve so: odkup domače pridelave sadja in zelenjave, oskrba slovenskega trga s sadjem in zelenjavo, uvoz in izvoz sadja in zelenjave, Cash & Carry za fizične in pravne osebe, skladiščenje blaga v lastnih hladilnicah in zorilnicah, opremljenih z najsodobnejšo tehnologijo, pridelava mikrozelenja, zelišč in trajnic, predelava sadja in zelenjave, celostna logistika, ki zagotavlja varno dostavo do vaših vrat.

Organizacijska struktura in klima

Imamo divizijsko organizacijsko strukturo. V podjetju prevladuje pozitivna klima, saj so zadovoljni zaposleni motivirani za delo, so timsko naravnani in imajo dober vpliv na sodelavce.

Naša vizija in cilji

Postati največji distributer sadja in zelenjave v radiju 500 km iz Ljubljane, in sicer Ljubljana-Milano-Lugano-Munchen-Budimpešta-Split.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Komercialiste, vodje izmene, komisionarje.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Iščemo ljudi za delo v večjem timu, za delo s strankami, sodelavce, ki se želijo razvijati na kateremkoli delovnem mestu…

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Stimulativno plačilo za delo, možnost napredovanja, dodatna izobraževanja, zagotovljeno parkirno mesto.

Kategorije:
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov