Geberit proizvodnja, proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Bezena 55 A, 2342 Ruše

INTERNETNA STRAN: www.geberit.si

E-NASLOV: janja.polensekdavidovski@geberit.com, mojca.grafenauer@geberit.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 244

OPIS PODJETJA

Skupina Geberit, ki je prisotna po vsem svetu, je vodilna v Evropi na področju sanitarnih proizvodov. Kot integriran koncern ima Geberit v večini evropskih držav zelo močno lokalno
prisotnost, s čemer lahko tako na področju sanitarne tehnike kot tudi na področju kopalniške keramike nudi edinstveno dodano vrednost.

Proizvodne kapacitete obsegajo več kot 30 proizvodnih tovarn, od katerih jih je 6 lociranih na drugih celinah. Sedež koncerna je v švicarskem mestu Rapperswil-Jona. S približno 12.000 zaposlenimi in v skoraj 50 državah je Geberit leta 2019 ustvaril 3,1 milijarde CHF neto dobička.

Proizvodno podjetje Geberit proizvodnja d.o.o., iz Ruš je že od leta 1997 vključeno v skupino Geberit, in se ponaša s skoraj 60 letno tradicijo v predelavi plastike in montaži sanitarnih proizvodov. V podjetju trenutno zaposlujemo cca 290 zaposlenih in ustvarimo okoli 40 milijonov evrov prometa. Letno investiramo cca. 2 milijona evrov v najsodobnejšo opremo za brizganje plastike, v vrhunsko avtomatizirane montažne linije in v razvoj ter uvajanje novih proizvodov.

Skupina Geberit, ki je prisotna po vsem svetu, je vodilna v Evropi na področju sanitarnih proizvodov. Kot integriran koncern ima Geberit v večini evropskih držav zelo močno lokalno prisotnost, s čemer lahko tako na področju sanitarne tehnike kot tudi na področju kopalniške keramike nudi edinstveno dodano vrednost.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje Geberit proizvodnja d.o.o., se ukvarja s predelavo plastičnih mas. Med naše najpomembnejše proizvode sodijo nadometni splakovalniki, dotočni in odtočni ventili za podometne in nadometne splakovalnike ter cevi za hišno odvodnjavanje.

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA

V podjetju imamo sploščeno funkcijsko organizacijsko strukturo, s katero smo prožni in se hitro odzivamo na vsakodnevne izzive.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Z inovativnimi sanitarnimi izdelki trajnostno izboljšujemo kakovost življenja ljudi. Naše poslanstvo zajema:

  • Naše inovacije postavljajo standarde v panogi.
  • Nudenje vrhunskih storitev je cilj, ki vedno in povsod vodi naše ravnanje.
  • Stremimo k ravnotežju med gospodarskimi, okoljskimi in socialnimi cilji.

Naše vrednote so:

Integriteta, saj imamo visoke etične standarde, ki temeljijo na zaupanju in medsebojnem spoštovanju ter na odprti in iskreni komunikaciji.

Skupinski duh, saj delimo svoja znanje in skupaj konstruktivno poiščemo najboljšo rešitev.

Navdušenje, ker se poistovetimo s svojim podjetjem in se motiviramo z doseganjem ambicioznih ciljev.

Skromnost, ker smo ambiciozni in uspešni, a osebno in kolektivno je naše vodilo skromnost.

Sposobnost prilagajanja, saj imamo voljo in sposobnost, da se nenehno učimo ter rastemo in odkrivamo nove poti.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Trenutno odprta delovna mesta so:

  • vodja proizvodne linije
  • preddelavec

Za podjetje so zanimivi tudi drugi tehnični profili in vodje. Veliko pozornost posvečamo mladim talentom, nadarjenim posameznikom, ki bi si želeli začeti svojo karierno pot v našem podjetju.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo sodelavce, ki se lahko poistovetijo z našimi vrednotami, torej so ambiciozni, vendar osebnostno skromni.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

Nudimo vam perspektivo uspešnega mednarodnega podjetja in raznolike delovne naloge. Zaposlenim ponujamo nenehno izobraževanje in možnost osebnega razvoja. Smo Družini prijazno podjetje, ki ima svoje športno društvo, veliko pa damo tudi na zdravje. V prostorih za počitek ponujamo brezplačno sadje, za malico je na voljo tudi zdrav obrok, organiziramo različna predavanja na temo zdravja, za sprostitev pa se lahko zmasirate na masažnem stolu. Zaposlenim izplačamo 13 plač letno, regres izplačujemo že konec meseca marca, zaposleni lahko kupijo delnice koncerna Geberit po znižani ceni in se s svojimi nadrejenimi pogovarjajo o usklajevanju privatnega in zasebnega življenja.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov