GENERALI zavarovalnica d.d. Ljubljana

NASLOV PODJETJA: Kržičeva ulica 3, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.generali.si, dobrasluzba.si

E-NASLOV: zaposlitev@generali.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 450

Opis podjetja

Sodobna in trdna zavarovalnica z dolgoletno tradicijo in posluhom za inovativnost – to je Generali. Smo del Skupine Generali, ene največjih zavarovalniških skupin v Evropi, kjer 78.000 zaposlenih skrbi za več kot 72 milijonov strank v več kot 60 državah sveta.

Pri nas je zadovoljstvo vedno na prvem mestu. Smo ena najbolj prepoznavnih in všečnih zavarovalnic v Sloveniji, ki na področju splošnega zadovoljstva strank že več let zaseda najvišja mesta. Ne le zadovoljstvo stran, posebej ponosni smo na dobre odnose in zadovoljne zaposlene.

Rastemo več kot 185 let – že 22 v Sloveniji. Nudimo kakovostne zavarovalne rešitve po meri posameznika, zagotavljamo brezskrbnost naših strank in gradimo dolgoročen odnos vzajemnega zaupanja. Danes za varnost in zadovoljstvo naših strank skrbi že več kot 450 sodelavcev po vsej Sloveniji. V začetku leta 2020 bomo postali še večji. Svoje znanje, izkušnje in strokovnost bomo združili z zavarovalnico Adriatic Slovenica pod enotno blagovno znamko Generali.

Glavne dejavnosti podjetja

GENERALI zavarovalnica d.d. se ukvarja z razvojem in trženjem življenjskih, premoženjskih in avtomobilskih zavarovanj.

Organizacijska kultura in klima

Zaposleni v podjetju smo odprti, pozitivno naravnani, prosocialni, usmerjeni k strankam, pri svojem delu pa sledimo vrednotam Skupine Generali.

Te temeljijo na gradnji dolgoročnega odnosa vzajemnega zaupanja, dajanja vrednosti našim zaposlenim, posluhu za teme socialne odgovornosti, radovednosti, dostopnosti in dinamičnosti zaposlenih.

Želimo si novih sodelavcev, ki so pripravljeni na učenje in si želijo rasti, so usmerjeni k rezultatom, vztrajni in samoiniciativni.

Zajeta slika

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti:

  • (Pomožni) zavarovalni zastopnik

Ste odprta in družabna oseba, ki uživa v navezovanju in vzdrževanju stikov?
Ste dinamični, pogumni in proaktivni ter se radi soočate z izzivi?
Ste ambiciozni, disciplinirani in borbeni?
Ste samostojni, samoiniciativni in imate radi fleksibilnost?

Pridružite se naši ekipi zavarovalnih zastopnikov!

Vas skrbi, da nimate primernih izkušenj?
Z našo pomočjo boste:
– v roku enega meseca: spoznali naše produkte, se naučili opravljati prodajne klice, dobili izkušnjo dela s strankami
– v roku treh mesecev: s pomočjo notranjih trenerjev pridobili ali nagradili prodajne veščine ter izurili mehke veščine dela s strankami
– v roku šestih mesecev: opravili pripravo na izpit za pridobitev licence, samostojno svetovali pri vseh vrstah zavarovanj in bili za svoje delo stimulativno nagrajeni
Ob sebi pa boste ves čas imeli mentorja, ki bo z vami delil znanje, vas podpiral, spremljal in vam dajal povratno informacijo.

 

 

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Zavarovalništvo, nepremičnine, zastopanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov