Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj

INTERNETNA STRAN: goodyear-slovenija.si

E-NASLOV: kariera_mfg@goodyear.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Glavne dejavnosti podjetja

Goodyear Dunlop Sava Tires, d. o. o. je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi. Že več kot 20 let delujemo pod okriljem korporacije Goodyear, zvesti načelom kakovosti, inovativnosti in odgovornosti. V skladu s temi načeli skrbimo tudi za zaposlene, da lahko uresničijo svoje potenciale, talente ter poslovne in osebne cilje. Že šestič smo osvojili priznani certifikat Top Employer. Pridružite se ekipi kar 1.600 zaposlenih in vstopite z nami v novo desetletje priložnosti.

Organizacijska kultura in klima

V družbi Goodyear Dunlop Sava Tires smo zavezani k zagotavljanju najvišje kakovosti vsega, kar delamo. Stremimo k delovanju, ki temelji na poštenosti, integriteti in spoštovanju, spodbujamo dobro počutje in varnost sodelavcev, tako na delovnem mestu kot izven njega. Skrbimo za naše okolje in skupnosti. Podpiramo kulturo, ki temelji na ekipnem delu in stalnem izobraževanju. Zavezani smo odprtemu razpravljanju o problemih in njihovem skupnem reševanju. Takšno obnašanje pričakujemo tako od sebe kot od drugih. Svojim sodelavcem nudimo možnost mednarodnih kariernih prestopov, kar utrjuje kulturo kontinuiranega razvoja posameznikov in organizacije.

Naša vizija in cilji

Naš cilj je zagotoviti trajno rast prihodkov in povečanja marže, kar bo vodilo v rast dobička in ustvarjanje vrednosti za vse deležnike – kupce, dobavitelje, sodelavce in delničarje. Cilj bomo dosegli z gradnjo vrednosti naših blagovnih znamk ter z inovacijami, s katerimi se odzivamo na predvidene potrebe kupcev in potrošnikov. Tako bomo zagotavljali prave pnevmatike, sorodne produkte in storitve najvišje kakovosti na pravem mestu ob pravem času po pravi ceni.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Vabimo vas na informativni razgovor na naši stojnici v spodaj navedenih urah:

  • Tehniki orodjarji ob 10. in 16. uri,
  • inženirji za kakovost in tehnologijo ob 10. in 15. uri,
  • organizatorji mednarodnih prevozov ob 11. uri,
  • tehniki vzdrževanja ob 15. uri.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

K sodelovanju vabimo perspektivne, ambiciozne, samostojne, proaktivne, timske, fleksibilne, natančne sodelavce/-ke, ki so se pripravljeni izobraževati in srečevati z novimi izzivi.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Svojim sodelavcem nudimo dinamično delo, obilo izzivov in priložnosti za strokovno ter osebno rast v okviru mednarodne korporacije Goodyear. Nudimo jim možnost stalnega izpopolnjevanja in zgledno urejeno delovno okolje v utečenem strokovnem timu.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Kemija in farmacija
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov