Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj

INTERNETNA STRAN: http://www.sava-tires.si/

E-NASLOV: kadri_mfg@goodyear.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1.400

Opis podjetja

Goodyear Dunlop Sava Tires je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi in je že od leta 1998 del mednarodne korporacije Goodyear.

Družbo z okoli 1.400 zaposlenimi odlikuje certifikat Družini prijazno podjetj, v letu 2017 pa je že petič zapored pridobila neodvisni certifikat Top Employer.

Goodyear Dunlop Sava Tires je del korporacije Goodyear, enega vodilnih proizvajalcev pnevmatik na svetu. Korporacija zaposluje približno 65.000 sodelavcev, s svojimi 48 tovarnami je prisotna v 22 državah, s svojimi prodajnimi organizacijami pa skoraj vsepovsod po svetu.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvaja oziroma trži pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje, motopnevmatike in avtozračnice. Prodajni splet sestavljajo pnevmatike petih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica. Naše pnevmatike prinašajo varnost in udobje voznikom na cestah po vsem svetu, saj več kot 90 odstotkov pnevmatik prodamo v evropske in druge države prek prodajne mreže koncerna Goodyear. Za več informacij o naših pnevmatikah obiščite spletne strani www.goodyear.si, www.dunlop.si, www.fulda.si, www.sava-tires.com.

Proizvodni obrat družbe Goodyear Dunlop Sava Tires v Kranju spada med najbolj kompleksne Goodyearove tovarne v Evropi. Usmerjen je v proizvodnjo visoko zmogljivih pnevmatik, nenehno pa izboljšuje kakovost proizvodov in proizvodnih procesov.

Od leta 2015 je družba del organizacije Goodyear Dunlop Srednja Evropa (CE), ki združuje trge 16 držav: Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Albanija, Makedonija, Črna gora, Kosovo, Češka, Slovaška, Madžarska, Romunija, Bolgarija, Moldavija, Poljska in Ukrajina. V njej so zaposleni sodelavci, ki prihajajo iz raznolikih kulturnih, zgodovinskih in poslovnih okolij.

Več o Goodyear Dunlop Sava Tires: http://www.sava-tires.si/.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja oz. trženje pnevmatik za osebna, poltovorna in tovorna vozila, za industrijske in gradbene stroje, motopnevmatike in avtozračnice. Goodyear Dunlop Sava Tires je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi in je že od leta 1998 del mednarodne korporacije Goodyear.

Organizacijska kultura in klima

V družbi Goodyear Dunlop Sava Tires smo zavezani k zagotavljanju najvišje kakovosti vsega, kar delamo. Stremimo k delovanju, ki temelji na poštenosti, integriteti in spoštovanju, spodbujamo dobro počutje in varnost sodelavcev, tako na delovnem mestu kot izven njega. Skrbimo za naše okolje in skupnosti. Podpiramo kulturo, ki temelji na ekipnem delu in stalnem izobraževanju. Zavezani smo odprtemu razpravljanju o problemih in njihovem skupnem reševanju. Takšno obnašanje pričakujemo tako od sebe kot od drugih.
Svojim sodelavcem nudimo možnost mednarodnih kariernih prestopov, kar utrjuje kulturo kontinuiranega razvoja posameznikov in organizacije.

Podpiramo kulturo, ki temelji na ekipnem delu in stalnem izobraževanju. Zavezani smo odprtemu razpravljanju o problemih in njihovem skupnem reševanj.

Delovno okolje

Multinacionalno podjetje, visokokakovostna proizvodnja, podjetniški duh, usmerjenost v ljudi.

Naša vizija in cilji

Naš cilj

Naš cilj je zagotoviti trajno rast prihodkov in povečanja marže, kar bo vodilo v rast dobička in ustvarjanje vrednosti za vse deležnike – kupce, dobavitelje, sodelavce in delničarje. Cilj bomo dosegli z gradnjo vrednosti naših blagovnih znamk ter z inovacijami, s katerimi se odzivamo na predvidene potrebe kupcev in potrošnikov. Tako bomo zagotavljali prave pnevmatike, sorodne produkte in storitve najvišje kakovosti na pravem mestu ob pravem času po pravi ceni.

Kako delujemo

Izpostavljamo pet soodvisnih kompetenc, s katerimi sodelavce vključujemo v naše delovanje in jim omogočamo, da v celoti izkoristijo svoj potencial.

– integriteta pri vsem, kar počnemo – gradimo in pridobivamo zaupanje s poštenostjo in spoštovanjem;
– z ekipnim zagonom – ustvarjamo okolje, v katerem sodelavce navdihujejo lastno delo, dobro počutje in družbena odgovornost;
– s spodbujanjem sodelovanja – združujemo sodelavce po vsem svetu in si prizadevamo za odprt pogovor, ki pripomore k doseganju ciljev;
– z agilnostjo – sprejemamo spremembe ter ravnamo z odločnostjo in z jasnim namenom;
– z doseganjem rezultatov – predvidevamo izzive, izkoriščamo priložnosti in sprejemamo pogumne odločitve.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

 • HR business partner
 • Inženir na področju vzdrževanja in energetike
 • Orodjar
 • Proizvodni specialist
 • Quality inženir oz. inženir za kakovost in tehnologijo
 • Tehnik vzdrževanja

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

K sodelovanju vabimo perspektivne, ambiciozne, samostojne, proaktivne, timske, fleksibilne, natančne sodelavce/-ke, ki so se pripravljeni izobraževati in srečevati z novimi izzivi.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Svojim sodelavcem nudimo dinamično delo, obilo izzivov in priložnosti za strokovno ter osebno rast v okviru mednarodne korporacije Goodyear. Nudimo jim možnost stalnega izpopolnjevanja in zgledno urejeno delovno okolje v utečenem strokovnem timu.

Kategorije:
 • Delodajalci
 • Elektrotehnika in elektronika
 • Kemija in farmacija
 • Proizvodnja, industrija
 • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov