Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine

NASLOV PODJETJA: Novi trg 11, 8000 Novo mesto

INTERNETNA STRAN: www.gzdbk.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine, prva pravno samostojna regionalna zbornica v Sloveniji, povezuje različne gospodarske subjekte v regiji in širše. Združujemo najuspešnejša in najuglednejša podjetja regije. Tokrat se na kariernem sejmu predstavljamo petič z osmimi uglednimi podjetji, člani GZDBK, in sicer so to: ADRIA MOBIL proizvodnja, trgovina in storitve, d. o. o. Novo mesto, AKRAPOVIČ, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, d. d., KRKA, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto, REVOZ podjetje za proizvodnjo in komercializacijo avtomobilov, d. d., TERME KRKA, zdraviliške, turistične in gostinske storitve, d. o. o., Novo mesto, TPV trženje in proizvodnja opreme vozil, d. d., TRIMO inženiring in proizvodnja montažnih objektov, d. d. in ZAVAROVALNICA TILIA, d. d., Novo mesto.

adriamobilakrapoviclogokrkalogorevoztermekrkaTPV-3Dtrimo-logotilia-1

Naš regijski nastop bomo letos podkrepili tudi s predstavitvijo Mestne občine Novo mesto, s čimer bomo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v naši prestolnici.

novomesto

Poleg predstavitve podjetij Dolenjske in Bele krajine obiskovalcem sejma na našem razstavnem prostoru bomo obiskovalcem letošnjega Kariernega sejma MOJE DELO predstavili tudi novomeško občino in širšo regijo. Vabimo vas, da poleg tega, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru, se družite z nami na predavanju z naslovom Življenje in delo v dolenjski prestolnici, ki ga bomo imeli v sklopu sejma, in sicer ob 16. uri v predavalnici Karierni koraki. V sklopu predavanja bomo ob 16.30 imeli za prisotne slušatelje tudi nagradno žrebanje vsaj treh slušateljev predavanja, ki bodo svojo prijavo na predavanje oddali pravočasno, torej najpozneje do 15. ure. Prijavo na naše predavanje lahko pošljete preko elektronskega sistema Moje delo, ki je organizator kariernega sejma, ali pa se na predavanje prijavite kar pri nas, na našem razstavnem prostoru. Izžrebane prijave ne bodo mogli uveljavljati tisti, ki na predavanju ne bodo prisotni. Nagrada bo enourno skupinsko srečanje in pogovor nagrajencev z županom Mestne občine Novo mesto Gregorjem Macedonijem in z direktorjem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine Tomažem Kordišem. Srečanje bomo organizirali novembra v županovi pisarni, povabljeni bodo tudi novinarji medijskih hiš. Podrobnosti srečanja bodo razkrite naknadno.

Prisrčno vabljeni na predavanje, kjer boste lahko dobili odgovore na vprašanja o bivanju in delu v Novem mestu. Ne pozabite na pravočasno prijavo, če želite biti izžrebani.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Dejavnost poslovnih in delodajalskih združenj

VIZIJA IN CILJI

Najuspešnejša regija.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Samoiniciativnost.
Entuziazem.
Konstruktivnost.
Ambicioznost.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona2
ikona7
ikona6
ikona8
ikona9
ikona10
ikona12
ikona16
ikona17

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov