GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica

NASLOV PODJETJA: Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica

INTERNETNA STRAN: www.gostolgroup.eu

E-NASLOV: anja.jerkovic@gostolgroup.eu

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 194/263 "GOSTOL" skupina

pasica verjetno za naslovno

Opis podjetja

Complete solutions for industrial bakeries- celovite rešitve za pekarne

GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica je ponudnik celovitih rešitev za srednje velike in velike industrijske pekarne, ki vključujejo rešitve na področju od zamesa, deljenja, oblikovanja testa, fermentacije, peke in hlajenja kruha. Naša odlike so popolna prilagodljivost kupčevim potrebam, 70 letne izkušnje v pekarski branži ter tehnično in tehnološko dovršena oprema, ki omogoča uporabniku doseganje energetskih prihrankov. Inovativnost in zanesljivost sta naš ključ do uspeha. Optimalne rešitve za pekarne snuje strokoven kader skupine GOSTOL, ki deluje inovativno, fleksibilno ter profesionalno. Lasten oddelek raziskav in razvoja je gonilna sila podjetja, ki spremlja zahteve trga in uporabnikov ter v sodelovanju z ostalimi oddelki v podjetju pripravi optimalno celovito rešitev za pekarno, prilagojeno kupčevim potrebam. Tovrstne celovite rešitve omogočajo kupcem popolnoma avtomatizirano peko raznovrstnih tipov kruhov z visokimi kapacitetami ter ostalih pekovskih izdelkov, dnevno, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Gostolske industrijske linije za srednje in velike pekarne odlikuje:
– visoka stopnja avtomatizacije,
– fleksibilnost,
– energijski prihranki,
– inovacije,
– zanesljivost,
– sinhronizacija,
– svetovanje in podpora pri tehnološkem procesu proizvodnje kruha oz. pekovskih izdelkov.

Referenčne pekarne, ki proizvajajo kruh in ostale pekovske izdelke se nahajajo po celem svetu; veliko število industrijskih linij oz. industrijska oprema proizvaja kruh in pekovske izdelke na Finskem, na Norveškem, v Belgiji, v Rusiji, Ukrajini, Romuniji, Moldaviji, v Italiji, v Indiji, v Avstraliji in ZDA. Skupina Gostol ustvari letno več kot 90 % prodajne realizacije Gostol s projekti realiziranimi izven Slovenije.

Za naše kupce želimo postati najboljša strateška izbira na področju celovitih rešitev za industrijske pekarne.

Glavne dejavnosti podjetja:

GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica je ponudnik celovitih rešitev za industrijske pekarne po meri kupca. Smo izvozno usmerjeno podjetje, ki več kot 95 % letne prodajne realizacije ustvari s projekti za kupce izven Slovenije.

Naša vizija in cilji

GOSTOL-GOPAN je strateški partner, ki narekuje razvojne trende na področju celovitih rešitev za sodobne pekarne. Nenehno želimo ustvarjati dodano vrednost za naše kupce in na tak način postati njihova najboljša izbira. Prihodnost gradimo na inovativnosti , ki je usmerjena v fleksibilne in visoko produktivne celovite tehnološke rešitve. Zato je eden izmed naših ciljev razvijati ključne kadre in talente ter spodujati njihovo ustvarjalnost.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Strojni inženirji, elektro inženirji in programerji sodijo med naše ključne kadre. Njihovo znanje in sodelovanje potrebujemo v vseh procesih, ki se odvijajo v družbi. Lahko sodelujejo v projektivi, v tehnologiji, v konstrukciji, v razvoju, v avtomatizaciji, v proizvodnji, v kontroli kakovosti, kot vodje projektov…K sodelovanju vabimo tudi sodelavce v proizvodnih delavnicah, kot so: oblikovalci kovin, ključavničarji-varilci, cnc operaterji, elektriki.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo željo po novih znanjih, samoiniciativnost, fleksibilnost ter odprtost za novosti.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Raznoliko delo polno izzivov, dolgoročno sodelovanje, delovanje v mednarodnem okolju, možnost usposabljanja in sodelovanje z izkušenimi mentorji, stimulativno nagrajevanje in dolgoročno sodelovanje.

render

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov