Gostol TST d.d.

NASLOV PODJETJA: Čiginj 63, 5220 Tolmin

INTERNETNA STRAN: https://www.gostol-tst.eu/sl

E-NASLOV: vesna.perat@gostol-tst.eu

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 88

Opis podjetja

Gostol TST d.d. je mednarodno prepoznavno podjetje na področju strojev za površinsko obdelavo. Naša glavna dejavnost je proizvodnja peskalnih strojev, ker pa želimo ponuditi vse na enem mestu za površinsko obdelavo, smo proizvodni asortima razširili še s stroji za vibracijsko poliranje ter peskalnimi kabinami.

Našim kupcem nudimo celovito rešitev, saj imamo lasten razvoj, projektiranje, proizvodnjo ter servis. Ker smo želeli naše proizvode še bolje približati na oddaljenih trgih, smo v letih 2014 in 2015 odprli podjetja v Rusiji, Indiji in Kitajskem.

Kljub temu, da imamo že dolgo tradicijo, blagovna znamka Gostol je na trgu prisotna že 70 let, vedno iščemo nove rešitve. Plod lastnega razvoja je tudi ir smart turbina, ki omogoča lažje upravljanje pesklanih strojev. Večina naših strojev je prodanih na trge EU, bivše Sovjetske Zveze, bivše Jugoslavije ter tudi na ostale kot so Malezija, Šri Lanka, Avstralija, Brazilija.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja pesklanih strojev, strojev za vibracijsko poliranje, peskalnih komor, peskalnih kabin in zahtevnih zvarjencev.

Naša vizija in cilji

Gostol TST d.d. je po inovativnosti in po lastni blagovni znamki prepoznavno podjetje na opredeljenih trgih. Smo prepoznavni proizvajalec peskalnih strojev v Evropi in z njimi tudi globalno prisotni. Z rešitvami, ki so narejene na podlagi kupčevih zahtev, proizvajamo zanesljive, kakovostne turbinske peskalne stroje v Sloveniji, Evropi in vzhodnoevropskih trgih. Trge iščemo širše. Postati želimo zgleden delodajalec z motiviranimi in zavzetimi zaposlenimi. Ostajamo prijazni do okolja in smo družbeno odgovorno podjetje.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Naši ključni kadri so strojni in elektro inženirji. Zaposlijo se lahko na delovnih mestih v konstrukciji, tehnologiji, razvoju, projektivi… V svojo sredino pa vabimo tudi sodelavce v proizvodnem procesu, in sicer: ključavničarje, spenjalce, serviserje, montažerje, elektrike in varilce.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

V naši sredini si želimo predvsem sodelavce, ki imajo voljo do dela, so pozitivno naravnani, odgovorni ter jim raznoliko delo predstavlja izziv in karierno rast.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Podjetje ponuja svojim zaposlenim dolgoročno sodelovanje v urejenem, dinamičnem in pozitivnem delovnem okolju.

Našim bodočim sodelavcem omogočamo delo v mednarodnem okolju, možnost dodatnega izobraževanja ter stimulativno nagrajevanje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov