GRAWE zavarovalnica d.d.

NASLOV PODJETJA: Gregoričičeva 39, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.grawe.si

E-NASLOV: zaposlovanje@grawe.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 287 zaposlenih in ostalih sodelavcev

Opis podjetja

GRAWE zavarovalnica d.d. (do 16. 6. 2001 PRIMA) obstaja na tem območju od leta 1991. Je prva slovenska zavarovalna družba, ustanovljena na osnovi zasebne iniciative in s tujim vlaganjem.

V 25 letih svojega delovanja v Sloveniji je GRAWE zavarovalnica d.d. postala pomemben ponudnik zavarovalnih storitev. Ponuja vse vrste zavarovanj za fizične osebe in pa tudi vsa zavarovanja, ki jih potrebujejo mala in srednja podjetja. Razvila je zelo uspešno sodelovanje z neodvisnimi podjetniki in družbami za zavarovalno zastopanje in zavarovalno posredovanje. Lastna zastopniška mreža, sodelovanje s pooblaščenimi zastopniki in strokovni kader prispevajo k doseganju načrtovanih poslovnih rezultatov.

Posebnosti, ki odlikujejo podjetje GRAWE zavarovalnica d.d. so še naslednje:
GRAWE zavarovalnica d.d. ima kot del mednarodnega zavarovalniškega koncerna GRAWE, ki deluje v trinajstih državah Srednje, Vzhodne in Južne Evrope, že vpeljan in izdelan dostop do mednarodnih finančnih trgov.

Naša naložbena politika je usmerjena k naložbam v Sloveniji, vendar lahko z izkoriščanjem mednarodnih povezav zagotovimo boljše razmerje med donosnostjo in varnostjo naložb, kot je to mogoče na ekonomsko in naložbeno majhnem področju.

Naša učinkovita organiziranost zagotavlja majhne stroške in s tem nadpovprečne donose zavarovancem.

Vaša vizija in cilji

Kot članica mednarodnega zavarovalno-finančnega koncerna bo GRAWE zavarovalnica d.d. nudila:

  • slovenskim potrošnikom zavarovalne storitve po standardih koncerna na način, ki jim bo zagotavljal varnost, in kakovostne naložbe nad povprečjem v Sloveniji,
  • zaposlenim delovno okolje, v katerem bodo lahko kreativno razvijali svoje potenciale za dosego skupnega cilja, ki je:Z NADPOVPREČNO RASTJO USTVARITI ENO VIDNEJŠIH FINANČNIH INSTITUCIJ V SLOVENIJI.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

  • svetovalke in svetovalci prodaje

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od sodelavcev pričakujemo:

  • srednješolsko izobrazbo,
  • vozniški izpit in lastno vozilo,
  • komunikativnost, organiziranost, urejenost in dinamičnost.

Kaj ponujate svojim zaposlenim

Nudimo delo v hitro rastočem in uspešnem kolektivu, možnost razvijanja kariere, stalno izpopolnjevanje in izobraževanje v GRAWE AKADEMIJI – lastni izobraževalni šoli ter stimulativen zaslužek.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Zavarovalništvo, nepremičnine, zastopanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov