GRAWE ZAVAROVALNICA D.D.

NASLOV PODJETJA: Gregorčičeva 39, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.grawe.si/si/index.htm

E-NASLOV: 180 redno zaposlenih, 284 ostalih sodelavcev

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

GRAWE zavarovalnica d.d. (do 16. 6. 2001 PRIMA) obstaja na tem območju od leta 1991. Je prva slovenska zavarovalna družba, ustanovljena na osnovi zasebne iniciative in s tujim vlaganjem.

V vseh letih svojega delovanja v Sloveniji je GRAWE zavarovalnica d.d. postala pomemben ponudnik klasičnih življenjskih in rentnih zavarovanj. Razvila je zelo uspešno sodelovanje z neodvisnimi podjetniki in družbami za zavarovalno zastopanje in zavarovalno posredovanje. Lastna zastopniška mreža, sodelovanje s pooblaščenimi zastopniki in strokovni kader prispevajo k doseganju načrtovanih poslovnih rezultatov.

Posebnosti, ki odlikujejo podjetje GRAWE zavarovalnica d.d. so še naslednje:
•GRAWE zavarovalnica d.d. ima kot del mednarodnega zavarovalniškega koncerna GRAWE, ki deluje v trinajstih državah Srednje, Vzhodne in Južne Evrope, že vpeljan in izdelan dostop do mednarodnih finančnih trgov.
•Naša naložbena politika je usmerjena k naložbam v Sloveniji, vendar lahko z izkoriščanjem mednarodnih povezav zagotovimo boljše razmerje med donosnostjo in varnostjo naložb, kot je to mogoče na ekonomsko in naložbeno majhnem področju.
•Naša učinkovita organiziranost zagotavlja majhne stroške in s tem nadpovprečne donose zavarovancem.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Prihodnost GRAWE zavarovalnica d.d.

Kot članica mednarodnega zavarovalno-finančnega koncerna bo GRAWE zavarovalnica d.d. nudila:
•slovenskim potrošnikom zavarovalne storitve po standardih koncerna na način, ki jim bo zagotavljal varnost, in kakovostne naložbe nad povprečjem v Sloveniji,
•zaposlenim delovno okolje, v katerem bodo lahko kreativno razvijali svoje potenciale za dosego skupnega cilja, ki je:

Z NADPOVPREČNO RASTJO USTVARITI ENO VIDNEJŠIH FINANČNIH INSTITUCIJ V SLOVENIJI

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

svetovalci in svetovalke prodaje

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od vas pričakujemo: srednješolsko izobrazbo, vozniški izpit in lastno vozilo, komunikativnost, organiziranost, urejenost in dinamičnost.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Nudimo vam: delo v hitro rastočem in uspešnem kolektivu, možnost razvijanja kariere, stalno izpopolnjevanje in izobraževanje v GRAWE AKADEMIJI – lastni izobraževalni šoli ter stimulativen zaslužek.

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona18

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov