Harvey Norman Trading d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Letališka cesta 3D, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.harveynorman.si

E-NASLOV: amajcen@harveynorman.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

Z več kot 300 poslovalnicami po celem svetu, je Harvey Norman danes med vodilnimi ponudniki kakovostnega pohištva, ležišč, opreme doma, avdio-video opreme, računalniških izdelkov, bele tehnike in gospodinjskih aparatov.

Prvo poglavje zgodbe o uspehu so zapisali leta 1961 v Avstraliji, ko je ustanovitelj Gerry Harvey skupaj s trgovcem Ianom Normanom v predmestju Sydneyja odprl prvo poslovalnico, takrat osredotočeno na prodajo električnih naprav. Več kot petdeset let pozneje Harvey Norman ostaja na vrhu in se ponaša s poslovalnicami na Novi Zelandiji, v Maleziji, Singapurju, na Irskem, na Hrvaškem in seveda v Sloveniji, kjer smo prisotni že od leta 2002. Osrednji ljubljanski poslovalnici so se zaradi velike priljubljenosti kmalu pridružile tudi trgovine v Kopru, Novem mestu, Celju in v Mariboru. Leta 2013 smo odprli tudi spletno trgovino, s katero smo ponudbo še bolj približali kupcem.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJTEJA

Harvey Norman je uspešno in rastoče podjetje, ki z več kot 300 poslovalnicami po celem svetu sodi med vodilne ponudnike vrhunskega pohištva, tehnologije in gospodinjskih aparatov.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Podjetje odlikuje pozitivno naravnana ekipa ljudi, ki svoje delo opravljajo s strastjo in željo, da bi svojim kupcem ponudili samo najboljše. V svoje vrste vedno z veseljem povabimo samozavestne, prodajno usmerjene in dinamične posameznike, ki jih vodi želja po premagovanju izzivov, obenem pa so motivirani za delo v ekipi.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Iščemo nove sodelavce v prodaji – tako prodajalce/svetovalce kakor tudi vodje, ki jih poleg vodstvenih kompetenc odlikuje odlično poznavanje katerega od naših prodajnih segmentov : pohištvo,  spalnice, kuhinje, gospodinjski aparati, avdio-video tehnologija ali računalniška oprema. Prav tako bomo veseli novih sodelvcev na področju skladiščenja, ki bi skrbeli za pravilno skladiščenje blaga, prevzem in izdajo blaga ter pripravo blaga za dostavo kupcem.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo izrazit smisel za prodajo, visoko stopnjo naravnanosti na potrebe kupcev, prilagodljivost, samostojnost in predanost delu, pričakujemo komunikativnost, urejenost in veliko željo po uspehu.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM?

Nudimo dinamično in hitro razvijajoče se delovno okolje, pozitivno usmerjeno delovno klimo, stimulativno plačilo ter veliko možnosti dolgoročnega kariernega razvoja.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov