Hella Saturnus Slovenija d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Letališka cesta 17, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: http://www.hella.com/hella-si

E-NASLOV: zlata.hvala@hella.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 2.915

Opis podjetja

HELLA Saturnus Slovenija, podjetje z več kot 90-letno tradicijo, z izdelki in storitvami oskrbuje najpomembnejše svetovne proizvajalce avtomobilske industrije. Je eden največjih slovenskih izvoznikov in del mednarodnega koncerna HELLA.

Hella je globalni koncern z več kot 40.000 zaposlenimi na 125 lokacijah v več kot 35 državah. Koncern Hella razvija in proizvaja svetlobne in elektronske komponente in sisteme za avtomobilsko industrijo ter razpolaga z eno največjih trgovskih organizacij za avtomobilske dele, dodatno opremo ter diagnostične in servisne storitve v Evropi.

Dejavnost podjetja Hella Saturnus Slovenija d.o.o. obsegata razvoj in proizvodnjo svetlobne opreme za avtomobile, kot so žarometi, dodatni žarometi za meglo, žarometi za dnevno vožnjo ter eno- in večfunkcijske svetilke.

V zadnjih letih smo nenehno nadgrajevali obstoječe programe v podjetju in področje razvoja razširili z oddelki za elektroniko, za raziskave in razvoj novih izdelkov in tehnologij, za razvoj standardnih komponent in za razvoj avtomobilskih notranjih svetil, t.i. ambientalne razsvetljave

Glavne dejavnosti podjetja

  • razvoj in proizvodnja zunanje in notranje svetlobne opreme za avtomobile (žarometi, meglenke, žarometi za dnevno vožnjo ter eno in večfunkcijske svetilke, male svetilke)
  • razvoj in proizvodnja radarskih logotipnih pokrovov za avtomobile

Organizacijska struktura in klima

Če želimo biti najboljši, moramo stopiti skupaj. Zato si v Helli Saturnus Slovenija prizadevamo za uresničevanje zlatih 5 vedenj, ki krepijo organizacijko kulturo podjetja:  smo odzivni, smo odkriti, smo usklajeni, smo pozorni, se spoštujemo.

Vse naštete vrednote spodbujamo s projektom “Daj petko”.

download

Vizija in cilji podjetja

Naši cilji so jasno usmerjeni v zadovoljstvo kupcev ter nenehne izboljšave in iskanje inovativnih rešitev za zagotavljanje napredka in konkurenčnosti HELLE.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Iščemo naravoslovno tehnične profile, predvsem inženirje strojništva in elektrotehnike za delo v razvoju, tehnologiji, kakovosti.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Proaktivnost, željo po nenehnem strokovnem in osebnem razvoju, komunikativnost, iznajdljivost, natančnost, vztrajnost.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Delovna mesta v razvojno stimulativnem delovnem okolju, raznoliko delovno okolje in komunikacija s Hellinimi razvojnimi lokacijami po celem svetu, možnost mreženja znotraj in izven korporacije ter nenehno strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov