Hidria d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Nazorjeva ul. 6a, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.hidria.com

E-NASLOV: zaposlitev@hidria.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 2.000

Opis podjetja

Imamo vizijo.
Poznamo pot.

Smo vodilna družba za razvoj inovativnih rešitev za izbrane avtomobilske in industrijske aplikacije.

Glavne dejavnosti podjetja

Hidria je ena vodilnih globalnih korporacij na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Na področju mobilnosti prebijamo meje mogočega z inovacijami in revolucionarnimi rešitvami. Razvijamo visoko učinkovite industrijske sisteme, ki pomagajo varovati okolje. Z odgovornostjo, znanjem, kompetentnostjo, inovativnostjo in odličnostjo vseh naših zaposlenih ustvarjamo uspešno družbo in prispevamo k razvoju okolja, v katerem živimo in delamo.

Organizacijska kultura in klima

Naša družina šteje več kot 2000 zvestih in predanih sodelavcev, ki v Hidriinih družbah v Sloveniji in po svetu s svojo inovativnostjo in izkušnjami soustvarjajo boljši svet. Skupaj gradimo korporativno kulturo, ki temelji na odgovornosti, spoštovanju, inovativnosti in odličnosti. Spoštujemo tradicijo in poslujemo z mislijo na prihodnje rodove. Cenimo znanje, kompetentnost in sodelovanje. Omogočamo strokovni in osebni razvoj sodelavcev ter spodbujamo izvirnost, iznajdljivost, inovativnost in kreativnost posameznikov in timov.

Vaša vizija in cilji

Smo vodilna družba za razvoj inovativnih rešitev za izbrane avtomobilske in industrijske aplikacije, ki jih ustvarjamo z visokotehnološkimi proizvodnimi procesi.

Ustvarjamo navdihujoče okolje, razvijamo kompetence sodelavcev in živimo HLS (Hidria Leadership System). Smo zanesljiv razvojni partner. Odgovorno ustvarjamo novo vrednost in gradimo dolgoročna partnerstva.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Zaposlujemo predvsem kadre na področju razvoja in raziskav, vodenja projektov, prodajnih aktivnosti, področju kakovosti, kjer iščemo visoko usposobljen tehnični kader za delo v Sloveniji in tujini. Priložnost imajo predvsem študenti in dijaki POKLICNE KOVINARSKE IN STROJNE ŠOLE, VIŠJE ŠOLE ZA MEHATRONIKO, FAKULTETE ZA STROJNIŠTVO, NARAVOSLOVNO TEHNIČNE FAKULTETE, FAKULTETE ZA ELEKTROTEHNIK

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Hidria ponuja priložnosti zavzetim, inovativnim, kompetentnim in pozitivnim ljudem, ki želijo soustvarjati Hidriino zgodbo v družbi vodilnih proizvajalcev na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Vemo, da so uspehi podjetja uspehi ljudi, ki ga sestavljajo.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Vlagamo v vse zaposlene.

Novim zaposlenim z internim mentorskim sistemom omogočamo lažjo in uspešnejšo vključitev v delovni proces. Srečujemo se na strateških, informativnih in delovnih sestankih ter individualnih letnih in razvojnih pogovorih. Mislimo tudi na prihodnost: vsi zaposleni se lahko vključijo v prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje s sofinanciranjem premije, ki jo v polovici zneska krije delodajalec.

Cenimo znanje. Zato ga stalno nadgrajujemo.

Z internim in zunanjim izobraževanjem stalno vlagamo v večanje strokovnosti in kompetenc zaposlenih. Sodelavcem omogočamo študij ob delu ter druga šolanja in izobraževanja. Naši specializirani strokovnjaki posredujejo svoje izkušnje sodelavcem, študentom, mladim raziskovalcem in poslovnim partnerjem. Znanje pridobivamo tudi na velikih mednarodnih sejmih, strokovnih posvetih in kongresih. Povezujemo se z različnimi izobraževalnimi institucijami doma in v tujini.

Veliko komuniciramo in se družimo.

Internemu obveščanju in komunikaciji posvečamo veliko pozornosti. Pri tem uporabljamo sodobna komunikacijska orodja ter interni časopis Modri planet in revijo Hidria. Še najraje pa imamo osebne stike. Smo velika družina, saj se radi družimo na športnih, družinskih, kulturnih in družabnih dogodkih.

Odgovorni smo do soljudi in okolja.

Zaposleni se zavedamo svojih odgovornosti in zato skupaj gradimo korporativno kulturo, ki temelji na odgovornosti, spoštovanju, inovativnosti in odličnosti. Trudimo se, da naši izdelki in dejavnosti prispevajo k trajnostnemu razvoju in ne obremenjujejo okolja.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov