Hisense Gorenje

NASLOV PODJETJA: Partizanska 12, 3320 Velenje, Slovenija

INTERNETNA STRAN: https://www.gorenjegroup.com/si/

E-NASLOV: kadri@gorenje.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Hisense Gorenje:

 

Gorenje d.o.o.

in

Hisense Gorenje Europe d.o.o.

 

 

OPIS PODJETJA

Hisense Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta. Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v globalnem mednarodnem okolju. Kot odgovorno in inovativno podjetje že 70 let stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih. Z združitvijo Hisensa in Gorenja leta 2018 pa smo uspeli ustvariti edinstveno kombinacijo inovativnega oblikovanja ter vrhunskih tehnoloških rešitev v segmentu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Z združitvijo podjetja Hisense in Gorenje je nastal velik globalni proizvajalec, ki ponuja tako zabavno elektroniko kot belo tehniko, kar je redkost v panogi. Svojim kupcem ponujamo produkte v segmentih televizorjev, mobilne telefonije, velikih gospodinjskih aparatov, malih gospodinjskih aparatov in klimatskih naprav. Globalna platforma VIDAA, katere lastnik je Hisense, postaja pomemben globalni ponudnik televizijskih vsebin športa, filmov, glasbe, umetnosti, iger kot tudi vseh storitev in družabnih omrežij. Z enotno platformo za pametni dom ConnectLife svojim kupcem ponujamo tehnologijo pametnih rešitev za preprostejše življenje, ki povezuje ljudi, aparate in storitve vseh blagovnih znamk Skupine Hisense.

DELOVNA MESTA, KI ŽELIMO ZAPOLNITI

Iščemo predvsem profile tehniških usmeritev – inženirje strojništva, elektrotehnike, mehatronike, računalništva ter tudi sodelavce za delo v proizvodnji.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Cenimo fleksibilne, ustvarjalne, iznajdljive in vztrajne posameznike z veliko energije in entuziazma pri uresničevanju delovnih nalog. Od zaposlenega pričakujemo, da zna svoje znanje prenesti v prakso, je motiviran in samoiniciativen. Prizadeva si za uresničevanje ciljev organizacije in deluje skladno s strategijo in vrednotami podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Izobraževanje in usposabljanje

Znanje je moč – in tega se zavedamo. Nenehno si prizadevamo za izobraževanje vseh naših sodelavcev. Usmerjeno delujemo na izpopolnjevanje kadrov, ki zagotavlja odličnost pri delu in omogoči osebno rast vsakemu posamezniku. Ponosni smo tudi na Korporativno univerzo Gorenja, ki je namenjena zaposlenim, ki jih ocenjujemo kot obetavne za vodilne, vodstvene in visoko strokovne naloge. Gre za ključne kadre, nosilce sprememb in rasti. Na področjih formalnega pridobivanja izobrazbe, podiplomskega študija, štipendiranja in funkcionalnega usposabljanja in izobraževanja so našim zaposlenim vrata odprta.

Odgovornost do zaposlenih

Poleg dela in usposabljanj so za nas pomembna tudi delovanja v širšem okolju, ki tudi v delo vnašajo kreativnost in inovativnost. Zato visoko vrednotimo delež lastnih kulturnih dejavnosti, ki se odvijajo predvsem v Društvu za kulturo “Gorenje”. Za koristno preživljanje prostega časa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov skrbi Društvo za športno rekreacijo Gorenje, ki omogoča številne ugodnosti in udeležbe na različnih tečajih.

Podpiramo tudi različne projekte v sferi kulture, športa, znanosti in zdravstva.

Druge ugodnosti

Sodelujemo pri več projektih za povezovanje šole in gospodarstva z namenom vplivati na oblikovanje študijskih programov. Naše podjetje nudi možnosti za opravljanje strokovne prakse na vseh področjih svojega delovanja, kjer se praktikanti pod strokovnim vodstvom izkušenega mentorja naučijo svoje znanje pridobljeno v šolah in fakultetah dejansko uporabiti tudi v praksi. Spremljanje posameznika, ki je na strokovni praksi nam predstavlja tudi vir bodočih kadrov, ki jih bomo potrebovali. S tem ustvarjamo bazo potencialnih kandidatov za zaposlitev v našem podjetju. Predvsem so dobrodošli praktikanti iz univerzitetnih študijev strojnega in elektrotehničnega profila.

Zaposlenim načrtno razvijamo kariero. Tukaj se velik sistem izkaže kot velika prednost, saj so priložnosti in področja za razvoj kariere praktično neomejena. Nudimo še druge ugodnosti, kot so preventivni zdravstveni pregledi, polovični popusti v kopališčih, športnih klubih in ostalih aktivnostih, popuste pri nakupu kart za kulturne prireditve, smučarske vozovnice,… Naši zaposleni imajo tudi možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja.

Kategorije:
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov