Hit d.d. Nova Gorica

NASLOV PODJETJA: Delpinova 7a, 5000 Nova Gorica

INTERNETNA STRAN: www.hit.si

E-NASLOV: info@hit.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1550

OPIS PODJETJA

Hit je eno najbolj prepoznavnih in uveljavljenih slovenskih turističnih podjetij, ki že več desetletij aktivno soustvarja turistično podobo in ponudbo Slovenije.

Nosilni moto Hitovih igralniško-zabaviščnih centrov in hotelov je zabava, ki jo spremljajo velika izbira iger na igralnih mizah in avtomatih, vrhunski koncerti in spektakli, prvovrstna kulinarična ponudba, udobne nastanitvene možnosti, wellness ponudba, personalizirane rešitve za izvedbo dogodkov in drugih MICE programov ter številna doživetja, ki gostom bogatijo prosti čas.

V središču naše pozornosti so gostje in skrb za kakovostne preplet storitev za preživljanje prostega časa.

V povezavi z lokalnimi turističnimi ponudniki v treh Hitovih ključnih destinacijah v Sloveniji (Nova Gorica, Kranjska Gora, Štajerska s Šentiljem in Rogaško Slatino) premišljeno oblikujemo atraktiven spekter personaliziranih turističnih produktov za različne ciljne skupine.

Skupina Hit upravlja 6 igralniško-zabaviščnih centrov, 2 igralnici in igralni salon, 11 hotelov in kamp, v ponudbi pa se vrstijo številne restavracije, bari in kavarne, spektakelske dvorane, diskoteka, športna dvorana in več sodobnih centrov dobrega počutja.

 

Krovna družba skupine je družba Hit, d. d., s sedežem v Novi Gorici, ki nadzoruje 4 odvisne družbe, od katerih dve delujeta v Sloveniji, preostali dve pa v Bosni in Hercegovini ter Srbiji. Matična družba Hit zaposluje več kot 1760 ljudi, Skupina Hit pa skupaj šteje 2140 sodelavk in sodelavcev.

 

NUDIMO KARIERNE IZZIVE

Priložnost za delo in nove karierne izzive v Hitovih igralniško-zabaviščnih centrih v Sloveniji nudimo kuharjem in natakarjem ter ostalemu podpornemu gostinskemu osebju.

 

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da bodo  z znanjem ter predanostjo do dela v Hitovi verigi odličnih restavracij skupaj z ekipo sodelavcev poskrbeli, da se bodo gosti lahko v umirjenem okolju posvečali njihovi družbi in uživali v izbranih okusih s srcem pripravljenih jedi. Gostom želimo omogočiti posebna doživetja, preseči njihova pričakovanja in s tem upravičiti njihovo zaupanje.

Prednost imajo kandidati:

  • z gostinsko / turistično smerjo izobrazbe,
    • s kuharskim znanjem oz. znanjem o vinih in drugih barskih pijačah ter kulinariki,
    • s sposobnostjo prijaznega in profesionalnega komuniciranja s sodelavci in gosti,
  • ki so samostojni, pošteni in vestni pri opravljanju delovnih obveznosti,
    • z dobrim znanjem tujih jezikov (italijanščina, nemščina, angleščina…).

 

Pri delu od novih sodelavcev pričakujemo odlično organiziranost, prilagodljivost, zagon in veselje do dinamičnega dela.

 

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Delo v družbi Hit poteka v dinamičnem okolju, ki vsakodnevno prinaša številne priložnosti za profesionalno in osebnostno rast. Hit je družba s širokim spletom znanj, zato poleg predaje znanj z internimi mentorstvi zaposlenim nudimo različne programe internih in eksternih usposabljanj in izobraževanj. Dvakrat letno zaposlene usmerjamo k Hitovim razvojnim pogovorom, ki služijo hkrati ocenjevanju opravljenega del ter postavljanju izzivov, ciljev in želja zaposlenih za prihodnost. Pri tem najboljšim namenjamo nagrade za individualno delovno uspešnost.

Zavedamo se pomena usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, zato smo v okviru certifikata Družini prijazno podjetje sprejeli različne ukrepe, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. Pri tem poudarjamo pomen zdravja in zdravega načina življenja, ki sta osnova za dobro počutje in opravljanje delovnih obveznosti. Zato v okviru promocije zdravja izvajamo program Hit je fit, ki zaposlene spodbuja k različnim skupinskim in individualnim športnim aktivnostim in pridobivanju veščin za boljše počutje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Gostinstvo in turizem
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov