H&M Hennes&Mauritz d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: http://www.hm.com/si

E-NASLOV: jobs.si@hm.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 170

Opis podjetja

H&M-ova poslovna zamisel je, da ponuja modo in kakovost po najugodnejši ceni na bolj trajnosten način. H & M, Hennes & Mauritz AB je bil ustanovljen leta 1947 na Švedskem in kotira na borzi Nasdaq Stockholm. Poleg H&M-a so v skupino vključene blagovne znamke & Other Stories, Cheap Monday, COS, Monki, Weekday in tudi H&M Home. Skupina H&M ima več kot 4.600 prodajaln na 67 trgih, vključno s franšiznimi trgi. Ponujamo tudi spletno nakupovanje na 41 trgih. Več informacij najdete na spletni strani hm.com.

Glavne dejavnosti podjetja

Blagovna znamka H&M ponuja modo in kakovost po najugodnejši ceni na bolj trajnosten način za ženske, moške, mlade, otroke in dom.

Organizacijska kultura in klima

Smo modno podjetje, ki ga vodijo vrednote, osredotočenost na kupca, ustvarjalnost in odgovornost. Moda, zabava in zagon so za nas nepogrešljivi. Timsko delo je pri H&M pomembno in je del naše kulture. Vedno nas vodijo naše vrednote in vodimo z zgledom. Naši vodje morajo vedno biti vzorniki in dajati dober zgled pri vsem, kar delajo. Pri H&M vodenje pomeni navdih, delitev dela, povratnih informacij in motivacijo. S tem, ko zagotavljamo zabavno, ustvarjalno in dinamično delovno okolje, vsi skupaj rastemo. Pri H&M je vsakdo talent in lahko prispeva pomembne stvari

Naša vizija in cilji

Podjetje H&M ponuja brezmejne karierne priložnosti, saj predstavlja enega največjih modnih trgovcev na svetu. Živahno, dinamično in izrazito raznoliko okolje – kraj, kjer je kupec vedno v središču pozornosti. Naš cilj je, da delovno mesto v podjetju H&M postane več kot zgolj zaposlitev – pomeni začetek razvojnih priložnosti popolne kariere.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

Ker neprenehoma rastemo, vedno iščemo talente – za vsa področja v podjetju. Pridružite se nam v navdihujočem, dinamičnem, razburljivem in vselej spremenljivem okolju, kjer se vam ponujajo brezmejne karierne priložnosti.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Tako kot vsi v H&M-u, verjamemo, da ste tudi vi prodajno usmerjeni, družabeni, odprti, komunikativni in ambiciozni timski igralci, polni energije in pozitivnega mišljenja.

Kaj ponujamo novim zaposlenim?

V podjetju H&M skrbimo za svoje zaposlene. Pomembno nam je, da se v vseh pogledih počutite sprejete, in da ste mnenja, da lepo ravnamo z vami. Vaše dobro počutje je na dolgi rok tisto, ki je ključno za naš uspeh. V praksi to pomeni, da so naši zaposleni po vsem svetu deležni številnih ugodnosti. Verjamemo v svoje ljudi in smo vedno odprti za pobude in nove ideje. Nudimo vam urjenje in vodstvo, s pomočjo katerega se vam odpirajo brezmejne možnosti za uspešno in globalno kariero v podjetju H&M.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
  • Marketing, PR
  • Mediji, kreativa, dizajn
  • Pravo in HR, kadri
  • Tehnična dela
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov