HOFER trgovina, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Kranjska cesta 1, 1225 Lukovica

INTERNETNA STRAN: www.kariera.hofer.si

E-NASLOV: zaposlitev@hofer.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1900

Opis podjetja

HOFER smo ljudje

Podjetje HOFER je hčerinsko podjetje nemške skupine ALDI SÜD, ki ima na štirih kontinentih in v 11 državah sveta že preko 6300 trgovin in 150.000 sodelavcev. Naš uspeh temelji na jasnem in enostavnem konceptu. Pri tem so v središču našega podjetniškega delovanja vedno ljudje, tako sodelavci kot poslovni partnerji in enako želimo delovati tudi v prihodnje.

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden izmed vodilnih trgovcev v Sloveniji, zato trajnostno pristopamo k našim kupcem, partnerjem, sodelavcem, okolju in družbi.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje HOFER je del mednarodne verige in eno večjih trgovskih podjetij v Sloveniji. S 86 HOFER trgovinami smo prisotni v skoraj vseh večjih slovenskih krajih, našo zgodbo pa soustvarja že več kot 1900 zaposlenih.
Kot eno izmed vodilnih podjetij na področju maloprodaje s široko mrežo trgovin po Sloveniji soustvarjamo prihodnost trgovinske panoge.

Organizacijska struktura in klima

V središču našega podjetniškega delovanja so ljudje. Podjetje HOFER sestavljamo sodelavci, ki nas povezujejo skupne vrednote. Kot glavne prepoznavamo odgovornost, zanesljivost in enostavnost. Te so vodilo za vse, kar počnemo, pa naj gre za odnos do kupcev, sodelavcev ali za vodenje podjetja.
Sodelavcem prisluhnemo in nagradimo dobre ideje. Redno izvajamo ankete med sodelavci in na podlagi rezultatov uvajamo izboljšave. Uvedli smo tudi sistem podajanja idej, v okviru katerega lahko sodelavci s svojimi zamislimi prispevajo k napredku in rasti podjetja. Cenimo znanje, zato vanj aktivno vlagamo, organiziramo pa tudi različne dejavnosti za zdravje in dobro počutje sodelavcev.

Naša vizija in cilji

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden vodilnih trgovcev v Sloveniji. V okviru iniciative Danes za jutri vztrajamo na trajnostni pridelavi surovin in skrbimo za varovanje okolja. Z vedno večjim izborom ekoloških izdelkov, zmanjševanjem uporabe pesticidov in umetnih prehrambnih dodatkov ter zagotavljanjem kakovosti naših izdelkov skrbimo za zdravo prehrano naših kupcev.
Vemo, da so ključ do uspeha ljudje. Na eni strani so naši sodelavci, ki soustvarjajo našo zgodbo o uspehu, in poslovni partnerji, s katerimi vzdržujemo odlične dolgoročne odnose. Zagotavljamo, da so pri proizvodnji upoštevani strogi socialni standardi. Na drugi strani so kupci, ki nam zato zaupajo in ostajajo zvesti. Podpiramo tudi številne dobrodelne organizacije, s katerimi nas družijo skupni cilji.
Prihodnost podjetja bomo še naprej gradili na trajnostnem pristopu do celotne poslovne verige in ostali »več kot fer«.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Prodajalec (m/ž)

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

HOFER združuje raznolike poklice na področjih prodaje, logistike in uprave. Sodelavce družijo skupne vrednote in načela, v katerih se morajo prepoznati tudi novi sodelavci. Od njih pričakujemo strokovnost, zanesljivost in skrbnost pri opravljanju dela ter sposobnost sodelovanja in timskega dela.

Kaj ponujamo novim sodelavcem?

Sodelavcem za opravljanje dela nudimo pošteno plačilo in s številnimi aktivnostmi ustvarjamo prijetno delovno okolje. Z različnimi ugodnostmi skrbimo, da ohranjajo dobro ravnotežje med zasebnim in poklicnim življenjem in se radi vračajo na delo.
Kot fer delodajalec svojim sodelavcem nudimo zanesljivo delovno okolje, ki omogoča karierno rast. Sodelavci napredujejo skozi plačilne razrede, s tem da se jim plača vsako leto zaposlitve zviša. Vsem sodelavcem po enem letu zaposlitve mesečno vplačujemo v dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje, s preprostim namenom: krepiti finančno varnost v obdobju upokojitve.
Ponosni smo, da lahko sodelavcem nudimo varno zaposlitev v varnem in perspektivnem podjetju. Skupaj stremimo k uspehu in rasti celotnega podjetja.
csm_druzini_prijazno_osnovni_473f42c358

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
  • Marketing, PR
  • Pravo in HR, kadri
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov