HOTELI METROPOL D.O.O.

NASLOV PODJETJA: Obala 77, 6320 Portorož

INTERNETNA STRAN: www.hoteli-metropol.si

E-NASLOV: tina.basa@remisens.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 135

Opis podjetja

Hoteli Metropol d.o.o. so sestavni del mednarodne blagovne znamke Remisens, ki imajo dolgoletno tradicijo hotelske in gostinske dejavnosti. S svojo dominantno lego na hribu Sv. Lovrenca v centru slovenskega obalnega turističnega bisera Portoroža, ponujajo najvišjo kakovost storitev in predstavljajo kombinacijo ekskluzivnosti in bogastvo vsebin za nepozabne počitnice.
Pod okriljem podjetja poslujejo štirje hoteli: Remisens Premium Hotel Metropol, Remisens Hotel Lucija, Remisens Premium Roža in Smart Selection Barbara, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost storitev.

Objekti Remisens Premium so ponos skupine Remisens Hotels & Villas. Odlikujeta jih najvišja kategorija in kakovost ter karakterizira visoka raven storitev v vseh segmentih doživljanja. Koncept Remisens Premium je oblikovan za tiste, ki od hotelov pričakujejo največ, ki želijo elegantno in revitalizirajočo nepozabno izkušnjo ob šarmantnem nasmehu gostitelja.

Nastanitev v naših Remisens hotelih ima močno estetsko dimenzijo, unikatno v svoji veličini in vrhunskih storitvah, ki jih nudimo.

Glavne dejavnosti podjetja

Dejavnost družbe je storitvena dejavnost hotelirstva in turizma. Zraven sodijo storitve, ki zagotavljajo optimalno ravnotežje za sprostitveni oddih.

Organizacijska kultura in klima

Navdih črpamo iz življenja ljudi, iz tistega, kar sanjajo, in iz tistega, v čemer najdejo svojo samouresničitev. Remisens je potrditev življenjskega sloga, elegance in estetike, navdihujoče bivanje, ki ostane v spominu.

Da bi lahko vse to ustvarili, moramo biti čim bliže svojim gostom, prisluhniti njihovim potrebam in željam. Z vsem, kar počnemo, jim moramo pokazati, da jih ne samo slišimo, ampak tudi razumemo.
V družbi Hoteli Metropol d.o.o. zaposlene vidimo kot intelektualni, ustvarjalni in operativni kapital podjetja. Znanje, pridnost in timsko delo predstavljajo največje vrednote ter konkurenčno prednost družbe.

Organizacijska kultura temelji na načelih, ki so usmerjena v dolgoročno rast in stabilnost podjetja ter izhajajo iz vrednot, kot so poštenost in strpnost, odgovornost, medsebojno spoštovanje, zaupanje, usmerjenost k skupnim ciljem ter pripadnost.

Vaša vizija in cilji

Bivanje v naših Remisens hotelih ima izraženo estetsko dimenzijo, unikatno v svoji pojavi in vrhunsko v storitvah, ki jih ponujamo. Ko poslušamo in opazujemo svoje goste, nam je jasno, da ne prodajamo kvadratov svojih sob in apartmajev, temveč odnos s svojimi gosti, da ne ponujamo betona in stekla, ampak vzdušje, ki navdihuje čustveno in intelektualno, da gostom ne ponujamo zidov in vrat, temveč izkušnjo, ki jo želijo ponoviti in deliti s svojimi prijatelji. Remisens je potrditev življenjskega sloga, elegance in estetike, navdihujoče bivanje, ki ostane v spominu.

V podjetju vsako leto, pod okriljem izobraženih in usposobljenih mentorjev, nudimo vse več dijakom gostinske šole ter študentom fakultete za turistične študije ter fakultete za gostinstvo in turizem opravljanje obvezne strokovne prakse.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

 

Dejstvo, da povpraševanje po hotelskih in kongresnih storitvah v Sloveniji hitro raste, narekuje aktualne kadrovske potrebe po kandidatih s poklici natakar, kuhar, kuharski pomočnik, sobar, čistilec, vzdrževalec, receptor, kozmetik, maser, reševalec iz vode.

Z namenom oblikovanja dolgoročne baze potencialnih kadrov bodo za nas zanimivi tudi kadri, ki nimajo omenjenih poklicnih šol, vendar v sebi nosijo gorečo željo po samoizpolnjevanju, so samoiniciativni in proaktivni.

Zaradi nenehne rasti na vseh segmentih poslovanja, je zaposlovanje postopek, ki ni nikoli zaključen, pač pa se odvija nenehno.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Naši gosti so ljudje, ki življenje uživajo s polnimi pljuči. So osebe, ki ne pristajajo na kompromise. Samo najboljša storitev in najbolj kakovostna namestitev sta dovolj dobri. Z razumevanjem njihovega pojmovanja odnosa do življenja, izzivov, želja in spominov za njih ustvarjamo izkušnjo, ki jih navdihuje, poživlja in navda z energijo.

Potrebno se je zavedati, da obseg našega dela dnevno generijajo prav gosti. Vsa delovna mesta v podjetju so podrejena gostu in njegovemu udobju.

Od novih sodelavcem pričakujemo odgovornost do samega sebe, do delovnega mesta in najpomembnejše do gosta. V ospredje postavljamo sposobnost prijaznega, pozitivno naravnanega komuniciranja, ter vljudnost in ustrežljivost do gostov in sodelavcev.

V naših hotelih gre za mednarodno strukturo gostov. Pri vseh sodelavcih, ki dnevno prihajajo v stik z gosti, je zaželeno aktivno znanje tujih jezikov, s poudarkom na italijanščini, nemščini in angleščini.

Delo v naših hotelih je pestro in zanimivo, včasih utrujajoče, vendar ponuja izpopolnitev ob pogledu na zadovoljnega gosta, ki se z veseljem vrača k nam.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

V skrbi za zadovoljstvo pri delu, novim sodelavcem nudimo zaposlitev v urejenem, mednarodnem okolju, kjer prevladuje timski duh. Tokom zaposlitve nudimo tudi možnost dodatnega strokovnega izobraževanja in profesionalnega razvoja.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Gostinstvo in turizem
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov