HTS Skupina d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Pesnica pri Mariboru 43b, 2211 Pesnica pri Mariboru

INTERNETNA STRAN: www.hts-group.si

E-NASLOV: brigita.feher@hts-group.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Interno 8 in trenutno 62 eksterno zaposlenih.

Opis podjetja

Smo podjetje , ki za naše naročnike izvajamo projekte od same idejne zasnove, vse do zaključnih del in zagona. Naše strokovno področje je široko, vendar smo se specializirali predvsem na projekte v lesni, kovinarski in električni industriji. Prav zaradi tega smo vedno v iskanju za novimi sodelavci, ki nas lahko pri naših projektih podpirajo. Vabimo vas, da se nam pridružite pri izvedbi projektov, ki jih izvajamo na nemško govorečem področju.

Glavne dejavnosti podjetja

Projektno delo na nemško govorečem okolju.

Vizija in cilji

Smo ekipa dinamičnih sodelavcev, ki z znanjem in s pomočjo zanesljivih partnerjev deluje za vas. Ne obljubljamo nemogočega, smo odkriti in direktni. Prav zaradi tega smo vedno v iskanju za novimi sodelavci, ki nas lahko pri izvedbi naših projektov podpirajo.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Mizarje in pomočnike mizarjev, monter pohištva, električarje, suhomonterje, proizvodnje delavce, viličariste, ključavničarje, varilce.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Ustrezna izobrazba, delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu in znanje nemškega jezika.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Zaposlitev za nedoločen čas, osebno podporo in svetovanje, nadpovprečno plačilo in prijetno delovno okolje v inovativnem podjetju.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov