I.K. Hofmann GmbH

NASLOV PODJETJA: Conrad-von-Hötzendorfstraße 68

INTERNETNA STRAN: www.hofmann.info; www.ecc-austria.info

E-NASLOV: 4.000 zaposlenih v Avstriji, 25.000 zaposlenih po celotnem svetu

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

V Avstriji podjetje Hofmann Personal že 15 let ponuja in izvaja svoje storitve ter tako, z 18 poslovalnicami, šteje za eno izmed največjih agencij. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1985 s strani Ingrid Hofmann. Podjetje ima v Nemčiji čez 80 poslovalnic, prav tako ima izpostave tudi v Angliji, Češki in USA.

V Avstriji podjetje Hofmann Personal povprečno zaposluje 4.000 zaposlenih, ki skupaj skrbijo za več kot 700 poslovnih partnerjev. Vodilo podjetja je kvaliteta, tako naš team vodi slogan: Nr. 1 v kvaliteti. Naše podjetje zaznamuje tudi ocena najbolj atraktivnega delodajalca v Avstriji, na kar smo zelo ponosni, saj smo v letu 2007 in 2008 dosegli 1. mesto v raziskavi, ki je bila izvedena s strani Hewitt Associates. Prav tako smo na 4. mestu v CEE-Ranking-u. Pri tekmovanju “Katero podjetje je najbolj usmerjeno v zadovoljstvo strank“ smo v letu 2011 dosegli 5. in v letu 2012 4. mesto med vsemi udeleženci.

Pri vprašanjih Personalmanagementa na višjem nivoju se na nas obrača več kot 1800 podjetij v Avstriji, ko iščejo nove sodelavce, saj imamo certifikat ECC (Engineering & Competence Center). Ta certifikat je razpoznavni znak za kvalificiran in strokovno ter tehnično podkovan kader podjetja.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje Hofmann Personal v Avstriji že 15 let ponuja in izvaja svoje storitve ter tako, z 18 poslovalnicami, šteje za eno izmed največjih agencij. Podjetje povprečno zaposluje 4.000 zaposlenih, ki skupaj skrbijo za več kot 700 stalnih strank. Vodilo podjetja je kvaliteta, tako naš team vodi slogan: Nr. 1 v kvaliteti.

VIZIJA IN CILJI

Prvi v kvaliteti

Naš cilj je strankam nuditi najbolj optimalne storitve. S pomočjo integriranega Managementsystem-a, certifikata DIN EN ISO 9001 iz leta 1997, potrdila Hofmann-Qualitäts-Pass, in certifikata SCP zasledujemo le en cilj, optimiziranje dela in preprečevanje napak.

Certificiran Managementsystem dokazuje vzpostavitev standardiziranih metod, procesov in izračunljivih predpostavk navzven. Vendar nam to ne zadostuje. Kot prva agencija smo izoblikovali potrdilo o kvaliteti, s pomočjo katerega vsaka stranka natančno izve kaj od nas lahko pričakuje. S pomočjo tega potrdila postavljamo višje norme in dokazujemo, da sprejemamo odgovornost do svojih strank.

Seveda pa na podlagi tega potrdila o garanciji nosimo tudi odgovornost za svoja dejanja. V primeru, da stranka zatrjuje, da nismo izpolnili meril, ki nam jih ta dokument narekuje, smo zavezani izpolniti garancijo, ki jo stranka uveljavlja.

Vsebina dokumenta – potrdila o garanciji:
⁃ Stalna kontrola kvalitete,
⁃ optimalno preučevanje posameznega naročila s pomočjo testnih metod,
⁃ reševanje težav v roku 2. dni,
⁃ zavarovati podjetje in varna delovna mesta za zaposlene.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

www.ecc-austria.info; www.hofmann-personal.at

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Pozitive podjetja Hofmann za zaposlene

Velik pomen in poudarek dajemo na to, da se naši zaposleni dobro počutijo in pri tem nam je pomemben prav vsak od njih. Izoblikovali smo 12 točk ti. Hofmann-Mitarbeiter-Plus, ki nas ločijo od ostalih agencij.

1. Idealna zaposlitev za vsakega posameznika in testni dnevi
Za vas poiščemo idealno delovno mesto, saj na podlagi naših analiz delovnih mest natančno vemo katere sposobnosti in kvalifikacije zaposlen, na točno določenem delovnem mestu, mora imeti. Iz tega razloga tudi uvedemo testne dneve na delovnem mestu.

2. Kompetentne delovne izkušnje in prvovrstna podpora
Podpiramo vas v karierni usmerjenosti in vas obveščamo o raznih možnostih na vašem delovnem mestu. Svetujemo vam pri oblikovanju CV-jev, ponudb za zaposlitev in zaposlitvenih intervjujih.

3. Nudimo vam mentorja, ki vam bo omogočil vključitev na delovno mesto

Za lažjo vključitev na novo delovno mesto in v team, vsakemu novemu sodelavcu zagotovimo mentorja, ki ga prvi delovni dan spremlja skozi delovni proces. Po končanem delovniku opravimo telefonski pogovor z novim sodelavcem, da preverimo kašni so njegovi vtisi in ali so se pojavile kakšne težave.

4. Varstvo na delovnem mestu in brezplačna zaščitna oblačila
Zelo so nam pomembna varna delovna mesta, zato vsak novi sodelavec, preden nastopi delovno mesto, , opravi tečaj varstva pri delo. Prav tako nudimo zaposlenim tudi brezplačna zaščitna oblačila.

5. Mesečni obisk mentorja na delovnem mestu
Enkrat mesečno mentor obišče zaposlenega na njegovem delovnem mestu, da se pogovorita o morebitnih težavah ipd. . Seveda je mentor dostopen za pogovor tudi izven teh določenih terminov.

6. Enkrat tedensko je v poslovalnici dan zaposlenih
Vsak petek popoldan lahko obiščete svojega mentorja v poslovalnici in se z njim pogovorite. Prav tako pa lahko uporabljate službeni fax, kopirni stroj, printer itd. .

7. 50 EUR nagrade za priporočilo
Uvedli smo akcijo „ Postati naš sodelavec se splača“ . Zahvalimo se z 50 EUR nagrade, če nas priporočite naprej, hkrati pa sodelujete tudi v naši nagradni igri.

8. Nagrada za zaposlenega meseca
Vsaka poslovalnica mesečno izbere enega zaposlenega za zaposlenega meseca, in sicer tistega, ki se je izjemno angažiral in bil zgled ostalim. Nagrada za uspešnost je 50 EUR.

9. Vprašalnik zadovoljstva in nevtralna objektivna presoja
Po vsakem opravljenem projektu s strani naročila stranke, povprašamo zaposlene o njihovih stališčih in morebitnih željah. Pri tem se na položaj postavi nevtralna oseba, ki objektivno presodi.

10. Interni časopis in obveščanje o novostih

Komunikacija je podlaga za dobro sodelovanje. Dva krat letno izide naš interni časopis, ki obvešča vse zaposlene o novostih in pomembnostih v podjetju. Prav tako je mesečno, zraven plačilne liste, priloga s pomembnimi informacijami.

11. Vsako leto prirejamo prednovoletno zabavo za vse zaposlene
Vsaka poslovalnica letno priredi prednovoletno zabavo. Za zahvalo prejme vsak zaposlen tudi majhno darilo.

12. Pomoč pri prevzemih s strani strank
Vsak tretji zaposlen pri podjetju Hofmann dobi ponudbo za zaposlitev pri eni od strank. Našim zaposlenim omogočimo hiter in enostaven prestop v novo zaposlitev.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16
ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov