IAESTE SLOVENIJA

NASLOV PODJETJA: Pivovarniška 6, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.iaeste.si

E-NASLOV: aljosa.nikolic@iaeste.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 130

Opis organizacije

Študentom naravoslovnih-tehničnih študijskih smeri ponujamo možnost pridobivanja praktičnih izkušenj v tujini, slovenskim podjetjem pa tuje študente za opravljanje prakse. Hkrati pa z organizacijo različnih aktivnosti in dogodkov med seboj povezujemo študente, akademsko stroko, industrijo in podjetja.Študentom naravoslovnih in tehničnih smeri omogočamo praktično izkušnjo v tujini in referenco za prihodnje delo, relevantno njihovemu znanju in študiju. Opravljanje prakse v tujini ima dodatno vrednost, saj ob tem naši študentje doživijo bogato kulturno izkušnjo, samostojno bivanje v tujini, ter spletejo nova poznanstva z ljudmi iz mnogih držav ob druženju in zabavi.

Tudi samo aktivno članstvo v Sloveniji omogoča bogato kulturno izkušnjo in nova poznanstva, druženje in zabavo s študenti iz mnogih držav, saj se srečujemo s člani iz drugih držav in tuji študenti opravljajo prakso v Sloveniji. Na splošno pa že samo delovanje v organizaciji doprinese k osebnem razvoju, izboljšanju mehkih in ostalih veščin, ki jih zgolj ob študijskih dejavnosti ne razvijemo. Ob druženju in zabavah pa se še bolj povežemo in živimo v mednarodnem IAESTE duhu.

Tekst je namenjen kratki predstavitvi podjetja v tiskovinah, kjer zaradi omejitve prostora ne bomo mogli objaviti daljših vsebin.

Glavne dejavnosti podjetja

  • izmenjava študijskih praks po celem svetu,
  • organizacija dogodkov,
  • konferenc, izobraževanj

Vaša vizija in cilji

Čim večjemu številu študentov omogočiti praktično-delovno izkušnjo v tujini ter z organizacijo različnih aktivnosti in dogodkov med seboj povezati študente, akademsko stroko, industrijo in podjetja.

Kaj ponujamo obiskovalcem / kaj lahko obiskovalci izvedo na naši stojnici?

Kako poteka včlanitev v društvo, kako poteka proces prijav na študijske prakse v tujini, kdo vse lahko kandidira za prakse, kako dolgo ponavadi prakse trajajo, kakšno je plačilo praks; katerih dogodkov in konferenc se udeležujemo (po celem svetu), s katerimi projekti še ukvarjamo še dodatno.

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov