IEDC-Poslovna šola Bled

NASLOV PODJETJA: Prešernova cesta 33, 4260 Bled

INTERNETNA STRAN: www.iedc.si

E-NASLOV: 35

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

IEDC-Poslovna šola Bled, ustanovljena leta 1986, je vodilna poslovna šola v srednji in vzhodni Evropi in gibalo sprememb na področju razvoja mene­džmenta. Je obenem mednarodni center odličnosti, pomembno poslovno srečevališče ter ustvarjalno okolje, ki menedžerje in voditelje spodbuja k razvo­ju in ustvarjalnemu razmišljanju. Od ustanovitve do konca septembra 2015 se je na šoli izobraževalo 74.000 udeležencev iz 80 držav.

IEDC je leta 1999 kot ena izmed prvih dveh poslovnih šol pridobila mednarodno akreditacijo IQA (International Quality Accreditation), leta 2005 pa je za študij MBA prejela prestižno mednarodno akreditacijo združenja AMBA (The Association of MBAs). Leta 2009 jo je Aspen inštitut iz ZDA zaradi vključevanja družbenih, okoljskih in etičnih vidikov v izobraževalne programe uvrstil med 100 najbolj inovativnih poslovnih šol na svetu (lestvica »Onkraj sivih črt« / »Beyond Grey Pinstripes«). Združenje AMBA je leta 2012 izbralo študijski program MBA IEDC-Poslovne šole Bled za enega izmed štirih najbolj inovativnih na svetu. IEDC ob mednarodnem študiju Executive MBA v eno-, dve- in triletni izvedbi in doktorskem študiju, organizira tudi pet tedenske seminarje Vodenje poslovnih procesov (GMP), krajše seminarje za menedžerje in najvišje vodilne ter mednarodne poletne šole za mlade menedžerje in diplomante (YMP, DMP). Od 2015 ponuja nov program Sodobni trendi v menedžmentu turizma.

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje.

VIZIJA IN CILJI

Vizija IEDC – Poslovne šole Bled je biti ena izmed najboljših poslovnih šol v Evropi, agent sprememb, mednarodni center odličnosti, pomembno poslovno srečevališče ter ustvarjalno okolje, ki menedžerje in voditelje spodbuja k razvoju in ustvarjalnemu razmišljanju

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Na razstavnem prostoru IEDC-Poslovne šole Bled boste lahko brezplačno pridobili informacije o vašem vodstvenem potencialu. Vsi obiskovalci boste imeli priložnost testiranja vaših kompetenc s pomočjo kadrovsko – diagnostičnih orodij ter svetovanje s strani strokovnjakov iz podjetje Profiles International. Ugotovite katere kompetence velja razvijati ter kateri IEDC programi vam to omogočajo. Zagotovite si nadaljnji razvoj vaše kariere.

Vsi obiskovalci se boste lahko brezplačno udeležili zanimivega predavanja z naslovom: Od uspešnosti do voditeljske odličnosti s Profiles International in IEDC-Poslovno šolo Bled.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov