IKOR,d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Zelena ulica 8E, 6310 Izola

INTERNETNA STRAN: www.ikor.si

E-NASLOV: 9

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: podjetništvo, proizvodnja, orodjarna

OPIS PODJETJA

Gospodarska družba IKOR,d.o.o. je proizvodno in trgovsko podjetje z lastno razvojno službo, orodjarno, proizvodnjo, komercialno službo in službo kakovosti. Ustanovljena je bila leta 1991. Podjetje deluje na področju avtomobilske industrije, medicine, modeli vlakcev, lastna blagovna znamka noži s segmentnimi rezili in trgovina z gradbenim orodjem. Družba upošteva vse zahteve kakovosti v skladu z zahtevami standardov ISO 9001 in ISO/TS 16949.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Obstoječi program zajema sledeče dejavnosti: izdelava preciznih izdelkov iz plastičnih mas, izdelava kolektorjev za elektromotorje, izdelava sklopov v medicinski industriji, izdelava in vzdrževanje orodij, izdelava delovnih priprav, izdelava nožev s segmentnimi rezili (olfa noži), projektiranje in tehnično svetovanje,trgovina na debelo z izdelki široke porabe za železnino in gradbeništvo.

ORGANIZACIJA IN KULTURA PODJETJA

Dobiček in donosnost sta bili dolgo najpomembnejši merili uspešnosti poslovanja, ki pa v sodobnem poslovnem okolju ne zadoščata več. Torej podjetje je uspešno takrat ko doseže svoje cilje. Naše podjetje si postavlja visoke in zahtevne cilje, ki nenehno povečujejo prag pričakovanja in postavljajo na preizkušnjo njihove sposobnosti. V našem podjetju uspešnost opredelimo s tem, v kolikšni meri dosežemo zastavljene cilje. Vsako leto si postavimo krovne cilje in cilje po posameznih področjih.

VIZIJA IN CILJI

Dolgoročne usmeritev in cilj podjetja je proizvodnja plastičnih, kakovostno zahtevnih izdelkov za svetovna tržišča na različnih področjih.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

1.Delo v orodjarni na CNC strojih
2.Delo v orodjarni na potopni in žični eroziji
3.Upravljalec brizgalnih strojev

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

poklicno strokovno izobrazbo oz. tehnično izobrazbo: odelovalec kovin. Delovnost, marljivost, fleksibilnost, urejenost na delovnem mestu. Zaželeno 5 let delovnih izkušenj na CNC strojih. Prednost znanje nemškega jezika.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Urejeno delovno okolje, stimlativno plačilo, 13. plač letno + najvišji regres, max. Dodatki za malico in prevoz na delo, možnost zaposlitve za nedoločen čas. Možnost dodatnega izobraževanja.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona12
ikona11
ikona13

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov