INCOM d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Tovarniška cesta 6a, 5270 Ajdovščina

INTERNETNA STRAN: www.leone.si

E-NASLOV: timo.rozman@leone.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 450

Opis podjetja

Incom je največji proizvajalec sladoleda v Sloveniji in spada med najbolj inovativna podjetja v svoji panogi. Z več kot 450 zaposlenimi podjetje že 29 leto proizvaja in izvaža izdelke v več kot 30 držav na 3 različne kontinente ter gradi svoj ugled kot sodoben in zanesljiv partner. Neprestane izboljšave, vlaganje v razvoj, inovativen duh ter dinamičnost so najpomembnejše prednosti in gonilo podjetja.

Glavne dejavnosti podjetja

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja kakovostnih sladoledov in zamrznjenih desertov.

Organizacijska struktura in klima

Mlad kolektiv, hitra in stalna rast, mednarodno okolje, zahtevni tuji kupci in stremenje k stalnemu razvoju in inovacijam je del kulture podjetja, kjer se zavedamo, da so zaposleni in njihovo znanje ključna dodana vrednost, ki vpliva na končni uspeh.

Naša vizija in cilji

VIZIJA:

  • Biti najboljši in najbolj inovativen proizvajalec sladoleda in zamrznjenih desertov na Svetu.
  • Prepričati poslovne in končne kupce s kvaliteto izdelkov in okusi, ki postavljajo nove mejnike v industriji proizvodnje sladoleda.
  • Graditi na lastnem razvoju in inovativnem uvajanju novih okusov, tehnologij in embalaže.
  • Razvijati nove blagovne znamke in utrjevati obstoječe s ciljem, da sledijo novim trendom in smernicam.
  • Ostati vodilni na področju proizvodnje in ponudbe kakovostnih sladoledov in zamrznjenih desertov v Sloveniji.

POSLANSTVO:

Je usmerjeno v zadovoljevanje naraščajočih zahtev in želja sodobnega potrošnika z razvojem in ponudbo široke palete okusov in vrst visokokakovostnih sladoledov, desertov in drugih zamrznjenih sladic.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

V svoj uspešen kolektiv vabimo kadre za delovna mesta: Skladiščnik v hladilnici, Materialni manipulant, Upravljavec stroja/naprave, Materialni oskrbnik, Delavec v hladilnici, Delavec v proizvodnji.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Od novih sodelavcev pričakujemo energičnost, kreativnost, sposobnost samostojnega ter timskega dela, komunikativnost, organizacijske sposobnosti, lojalnost, natančnost, fleksibilnost ter odgovornost do dela.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov