INCOM Proizvodno trgovsko podjetje d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Tovarniška cesta 6a, 5270 Ajdovščina

INTERNETNA STRAN: www.incom.si

E-NASLOV: kadrovska.sluzba@leone.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 181

OPIS PODJETJA

Podjetje Incom d.o.o. s sedežem in proizvodnim obratom sladoleda iz Ajdovščine je bilo ustanovljeno leta 1991 kot majhno garažno podjetje za potrebe lastnega gostinskega lokala. Začetki so obsegali proizvodnjo sladoleda v gostinskih banjicah za kupce iz regije, asortiman pa se je nato razširil na široko paleto sladoledov pod lastno krovno blagovno znamko LEONE (družinske banjice, korneti, lončki, sladoledi na palčki) in tudi na širše področje celotne države.

Sladoledi podjetja Incom d.o.o., ki se tržijo pod lastno blagovno znamko LEONE, izpričujejo odličnost poslovanja in visoko kakovost proizvodov tudi s svojim sloganom ”Kraljevi sladoled”.

Podjetje gradi svoj ugled kot sodobno in zanesljivo podjetje z vrhunsko tehnologijo. Visoko specializiran raziskovalno-razvojni oddelek razvija recepture, ki so sposobne zadovoljiti najrazličnejše zahteve sodobnega potrošnika.

Neprestane izboljšave obstoječega asortimana ter razvoj novih proizvodov, inovativni duh, dinamičnost in fleksibilnost ter surovine in posledično tudi izdelki najvišje kakovosti so najpomembnejše vrednote in gonilo poslovanja podjetja.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja kakovostnih sladoledov in zamrznjenih desertov.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V našem podjetju stremimo k stalnemu razvoju in napredku zaposlenih, ki so gonilna sila podjetja ter njegova dodana vrednost. Zavedamo se, da so zaposleni in njihovo znanje ter zadovoljstvo tisti, ki trajno prispevajo v razvoj in rast podjetja.

VIZIJA IN CILJI

VIZIJA:
• Postati vodilni na področju proizvodnje in ponudbe kakovostnih sladoledov in zamrznjenih desertov za dom in gostinstvo v Sloveniji.
• Utrjevati ugled lastne blagovne znamke LEONE.
• S sloganom ”Kraljevski sladoled”, izpričevati odličnost poslovanja in visoko kakovost proizvodov.
• Graditi na lastnem razvoju in inovativnem uvajanju novih okusov, tehnologij in embalaže.

POSLANSTVO:
Je usmerjeno v zadovoljevanje naraščajočih zahtev in želja sodobnega potrošnika z razvojem in ponudbo široke palete okusov in vrst visokokakovostnih sladoledov, desertov in drugih zamrznjenih sladic.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V svoj uspešni kolektiv vabimo kadre s področja elektrotehnike in elektronike, strojne tehnike, živilske tehnike, kemijskega inženirstva, kemijske tehnologije.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo energičnost, kreativnost, sposobnost samostojnega ter timskega dela, komunikativnost, organizacijske sposobnosti, lojalnost, natančnost, fleksibilnost ter odgovornost do dela.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Svojim zaposlenim ponujamo trajno zaposlitev v uspešnem kolektivu, izobraževanje in usposabljanje za poklicno ter osebno rast ter možnost napredovanja. Pri delu uporabljamo najsodobnejšo opremo in orodja.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Kemija in farmacija
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov