Karierni sejem Moje Delo

VZEMITE SI MINUTO ZA

svojo prihodnost

Največji slovenski karierni dogodek
22. oktober | na spletu | brezplačno


PRIJAVA
REGISTRACIJA

Zakaj se izplača vzeti minuto časa in obiskati 18. Karierni sejem MojeDelo.com?

ENOSTAVNA UDELEŽBA


Sejma se lahko udeležite od kjerkoli in to brezplačno! Potrebujete samo izpolnjen registracijski obrazec in tablico, računalnik ali mobilni telefon. In seveda minuto časa za svojo prihodnost.


NAJDITE SVOJ NAVDIH


Spremljate Masterchef Slovenija in občudujete chefa Bineta Volčiča? Na 18. Kariernem sejmu prisluhnite predavanju o njegovi karierni poti.

Ste navdušen športnik? Boštjan Nachbar bo na 18. Kariernem sejmu delil utrinke svoje karierne poti kot profesionalni košarkaš in kasneje, ko je še vedno vzor mnogim.


BOGATE NAGRADNE AKTIVNOSTI


S svojo aktivnostjo in hitrostjo lahko na sejmu osvojite bogate nagrade: Telefon Samsung S20, Mercator vrednostne kartice, več kot 200 top izobraževanj... Bodite pripravljeni!


NAJBOLJŠI DELODAJALCI


Vas zanima, kateri so tisti delodajalci ki so stopili v korak s časom in kadrovske postopke preselili na splet? Obiščite jih v kar 4 dvoranah in poklepetajte s tistimi, ki vzbudijo vaše zanimanje.


AKTUALNA PROSTA DELOVNA MESTA


Ni boljšega, kot da se prijavite na prosto delovno mesto in svoje zainteresiranost podkrepite s tem, da to podjetje obiščete na sejmu.
Podjetja bodo sproti objavljala prosta delovna mesta, vaša naloga pa je da skrbno sledite in se čimprej prijavite na najbolj zanimiva.


NOVA ZNANJA IN IZKUŠNJE


V izobraževalnem programu vam bo na voljo več kot 30 predavanj in delavnic.


Še vedno niste prepričani, da bi za svojo kariero naredili več?
Oglejte si spodnji videoposnetek dogajanja na sejmu in se prepričajte v obisk!

Postanite del zadovoljnih uporabnikov spletnih kariernih sejmov MojeDelo.com!

Hvala vsem izvajalcem in udeležencem sejma! Čudovita izkušnja! :)

– Anja O. B.

Moram pohvaliti ekipo MojeDelo. Platforma se mi zdi izredno pregledna in dobro zastavljena tudi za računalniško manj pisne ljudi. Prav tako je njihova ekipa izredno odzivna pri težavah! Pohvale vredno :)

– Andrej M.

Hvala vam za izvedbo sejma, poučne vsebine in priložnost, da smo se lahko srečali z delodajalci. Lepo je bilo!

– Helena Ž.

ZADNJE NOVICE

Polona Požgan: Moč treh minut za dober vtis

Že imate svojo taktiko, kako očarati delodajalce na 18. Kariernem sejmu MojeDelo.com? Oglejte si video nasvete Polone Požgan in očarajte delodajalce v samo 3 minutah! V videu boste izvedeli vse o prvem vtisu, do samega sejma pa imate še ravno dovolj časa da povadite.

Preberite več

Vključite obisk sejma v svoj karierni načrt

Karierni načrt je zelo dobrodošel, ko si želite k napredku v svoji karieri pristopiti strukturirano in spremljati svoj razvoj. Karierni sejem vam je lahko v pomoč pri vseh fazah načrta – rešite psihometrično testiranje, spoznajte delodajalce, pridobite nova znanja – nimate več izgovora, da se sejma ne udeležite!

Preberite več

Osebna blagovna znamka


Veste, kaj je osebna blagovna znamka? Če želite uspešno napredovati v svoji karieri in izstopati v množici, si jo morate nujno ustvariti. Z dobro zgrajeno osebno blagovno znamko se boste tudi na sejmu bolje odrezali in pokazali tiste lastnosti, ki jih delodajalci iščejo.

Preberite več