INOTHERM d.o.o., proizvodno in trgovsko podjetje

NASLOV PODJETJA: Prigorica 98, 1331 Dolenja vas

INTERNETNA STRAN: www.inotherm.si

E-NASLOV: maja.zajc@inotherm.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 250

Opis podjetja

Družba INOTHERM d.o.o. s sedežem v Prigorici 98 pri Ribnici je hitro rastoče podjetje, specializirano za proizvodnjo aluminijastih vhodnih vrat za družinske in vrstne hiše ter poslovne objekte.

Glavne dejavnosti podjetja

Družba je bila ustanovljena leta 1991. Sprva je družba proizvajala termoizolacijska funkcijska in dekorativna stekla za potrebe domačega trga. Leta 1998 je proizvodno prodajni program razširila še na izdelavo vhodnih vrat iz aluminija.
Na začetku je bil prodajni program usmerjen na trge zahodne Evrope, predvsem v Nemčijo, Avstrijo in Švico.

Danes spada INOTHERM med vodilne evropske blagovne znamke na področju proizvodnje aluminijastih vhodnih vrat, z uporabo okolju prijaznih in kvalitetnih materialov, sodobne tehnologije, inovativnih rešitev ter natančnega dela, s čimer zagotavljamo visoko kakovost vrat in posledično večjo varnost in s tem boljšo kvaliteto bivanja tudi za najzahtevnejše kupce oziroma uporabnike.

Več kot 95 % vseh prihodkov ustvari družba na najzahtevnejših tržiščih zahodne Evrope.

Organizacijska struktura in klima

Mlad kolektiv, hitra in stalna rast, mednarodno okolje, zahtevni tuji kupci in stremenje k stalnemu razvoju in inovacijam je del kulture podjetja, kjer se zavedamo, da so zaposleni in njihovo znanje ključna dodana vrednost, ki vpliva na končni uspeh.

Naša vizija in cilji

Vizija

Vizija je postati vodilni evropski ponudnik celovitih rešitev na področju vhodnih vrat iz aluminija.

Poslanstvo

Naše osnovno poslanstvo je proizvodnja visoko kakovostnih vhodnih vrat iz aluminija:

  • omogočiti kupcem sodobne funkcionalne, konstrukcijske in oblikovne dopolnitve z izjemnimi toplotnimi, protihrupnimi in varnostnimi lastnostmi,
  • graditi finančno močno firmo, ki zagotavlja ustrezne donose na kapital in rast podjetja,
  • razvijati potenciale vsakega posameznika v podjetju,
  • nadgraditi družbeno odgovornost podjetja v okolju,
  • ohraniti čisto okolje in skrbeti za prijazen odnos do okolja.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Ker smo proizvodno podjetje, imamo največ potreb po novih sodelavcih v proizvodnji (izdelava in sestava vrat, izdelava izolacijskega stekla, operaterji na CNC strojih, …). Prav tako zaradi širitve proizvodnje želimo okrepiti ekipe ostalih strokovnih služb v podjetju.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Pričakujemo odgovoren odnos do dela in sodelavcev, vestnost, natančnost, samostojnost pri delu, pripravljenost za delo v mednarodnem podjetju ter sposobnost timskega delovanja.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Svojim zaposlenim nudimo zanimivo delo v domačem in mednarodnem okolju. Zagotavljamo odlično plačilo in pogoje za poklicni, poslovni in osebni razvoj.

Skupaj gradimo kulturo medosebnega zaupanja, sodelovanja, timskega dela, nenehnega učenja in izboljševanja.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov