Instrumentation Technologies d.d.

NASLOV PODJETJA: Velika pot 22, 5250 Solkan

INTERNETNA STRAN: www.i-tech.si

E-NASLOV: info@i-tech.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 37

Opis podjetja

Podjetje Instrumentation Technologies, d. d. je vodilni ponudnik vrhunske opreme za trg diagnostike žarka na pospeševalnikih osnovnih delcev. Instumentacija, ki jo podjetje trži pod blagovno znamko Libera, je standardni del opreme vseh najnaprednejših pospeševalnikov na svetu. Skupna lastnost družine instrumentov Libera je, da merijo parametre žarka (pozicijo, tok, fazo ipd.), ki operaterju pospeševalnika omogočajo optimizacijo delovanja in s tem zagotavljanje kvalitetnih pogojev na raziskovalnih postajah v pospeševalnikih.

Podjetje deluje tudi na drugih trgih na področju visokotehnoloških rešitev. V letu 2013 je razvilo merilno napravo Red Pitaya, ki lahko iPhone, tablico ali osebni računalnik spremeni v natančen merilni instrument.

Zaradi izvrstnega interdisciplinarnega tima, vrhunskega inženirskega znanja, odzivnosti in prilagodljivosti je podjetje v zadnjih dveh letih pridobilo tudi pomembne posle na t.i. področju interneta stvari (angl. Internet of Things), predvsem na področju solarnih aplikacij.

Ključne ekspertize podjetja:
• specializacija v instrumentaciji: razvoj analognih in digitalnih vezji, visoko in nizko nivojske programske rešitve, FPGA programiranje, razvoj specifičnih rešitev za stranko;
• precizna elektronika, RF meritve in digitalno procesiranje v realnem času;
• tehnološke inovacije za doseganje najzahtevnejših performans: SDR, femtosekundna sinhronizacija, sistem za hitro povratno zanko, procesiranje velikih količin podatkov v realnem času, mrežne naprave z implementirano integracijo v kontrolni sistem;
• razvoj strojne in programske opreme, hitro prototipiranje, industrializacija izdelkov.

Glavne dejavnosti podjetja

Instrumentation Technologies je vodilni svetovni ponudnik procesorjev za stabilizacijo žarka na pospeševalnikih osnovnih delcev.

Organizacijska kultura in klima

Zaposleni v podjetju si prizadevamo za kulturo z naslednjimi vrednotami:
– orientiranost k potrebam strank;
– sodelovanje (deljenje informaciji in znanja, pomoč, timsko delo);
– spoštovanje dela sodelavcev;
– proaktivnost in samoiniciativnost (dajanje pobude in opozarjanje na možnosti izboljšav);
– profesionalno in tekoče podajanje povratnih informacij.
Združuje nas želja po izjemnosti in nadpovprečnosti, zato v svoji sredini spodbujamo tudi kreativnost in inovativnost. Dnevno se srečujemo z novimi tehnološkimi in poslovnimi izzivi, pri čemer pa ne pozabljamo na dobre medsebojne odnose.

Vizija in cilji

Z našim vrhunsko usposobljenim kadrom, inovativnim poslovnim modelom, ki ustvarja sinergije med znanostjo in industrijo, želimo še na prej ostati vodilni ponudnik vrhunske merilne opreme za pospeševalnike osnovnih delcev in se hkrati širiti tudi na nova visokotehnološka področja (internet stvari, medicina).

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

  • razvojni inženir programske opreme
  • razvijalec posla (business developer)
  • sistemski inženir
  • razvojni inženir FPGA
  • aplikativni inženir

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Željo po inženirskih izzvih, proaktivnost, sposobnost sodelovanja v timu, željo po karierni rasti, pripravljenost za potovanja k strankam in spoznavanje novih kultur.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Delovno sredino z dobrimi medsebojnimi odnosi, odlične možnosti za karierno rast in učenje, intenzivno mentoriranje ob začetku dela, gibljiv delovni čas, možnost poslovnih potovanj po celem svetu in srečevanja z drugimi kulturami (Azija, Amerika, Avstralija), stik s prebojnimi tehnologijami in razvijanje novih rešitev v tej smeri, vrhunsko opremljene delovne laboratorije.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov