Instrumentation Technologies d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Velika pot 22, 5250 Solkan

INTERNETNA STRAN: www.i-tech.si

E-NASLOV: info@i-tech.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 37

Opis podjetja

Instrumentation Technologies je izkušeno visokotehnološko podjetje: radovedno in agilno, vendar prepričljivo in zrelo. Zadnjih 20 let smo vodilno svetovno podjetje na področju razvoja visokozmogljivih instrumentov za pospeševalnike osnovnih delcev, znane pod blagovno znamko Libera, ki je standardni del opreme vseh najnaprednejših pospeševalnikov na svetu. Skupna lastnost družine instrumentov Libera je, da merijo parametre žarka (pozicijo, tok, fazo ipd.), ki operaterju pospeševalnika omogočajo optimizacijo delovanja in s tem zagotavljanje kvalitetnih pogojev na raziskovalnih postajah v pospeševalnikih.

Zaradi izvrstnega interdisciplinarnega tima, vrhunskega inženirskega znanja, odzivnosti in prilagodljivosti je podjetje v zadnjih dveh letih pridobilo tudi pomembne posle na področju industrije. Z znanjem, pridobljenim na trgu pospeševalnikov osnovnih delcev nudimo strokovno svetovanje na področju načrtovanja vgrajene programske opreme, hitrega prototipiranja, razvoja izdelkov in pomoči pri certificiranju. Storitve nudimo na naslednjih trgih: MedTech, internet stvari (t.i. Internet of Things), pametna mesta, telekomunikacije, vesoljska industrija, univerzitetne raziskave in razvoj.

Za doseganje takih razvojnih rezultatov, ki premikajo meje mogočega v svetu visokih tehnologij, podjetje zaposluje vrhunske strokovnjake, pretežno s področja elektrotehnike in računalništva. Ti imajo na voljo najnovejšo raziskovalno opremo, organizirane razvojne in poslovne procese, znanje pa lahko stalno izpopolnjujejo znotraj skupnosti uporabnikov instrumentov Libera in storitev na področju industrij.

Glavne dejavnosti podjetja

Instrumentation Technologies je vodilni svetovni ponudnik procesorjev za stabilizacijo žarka na pospeševalnikih osnovnih delcev.

Organizacijska kultura in klima

Zaposleni v podjetju si prizadevamo za kulturo z naslednjimi vrednotami:
– orientiranost k potrebam strank;
– sodelovanje (deljenje informaciji in znanja, pomoč, timsko delo);
– spoštovanje dela sodelavcev;
– proaktivnost in samoiniciativnost (dajanje pobude in opozarjanje na možnosti izboljšav);
– profesionalno in tekoče podajanje povratnih informacij.
Združuje nas želja po izjemnosti in nadpovprečnosti, zato v svoji sredini spodbujamo tudi kreativnost in inovativnost. Dnevno se srečujemo z novimi tehnološkimi in poslovnimi izzivi, pri čemer pa ne pozabljamo na dobre medsebojne odnose.

Vizija in cilji

Z našim vrhunsko usposobljenim kadrom, inovativnim poslovnim modelom, ki ustvarja sinergije med znanostjo in industrijo, želimo še na prej ostati vodilni ponudnik vrhunske merilne opreme za pospeševalnike osnovnih delcev in se hkrati širiti tudi na nova visokotehnološka področja (internet stvari, medicina).

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

  • razvojni inženir programske opreme
  • razvijalec posla (business developer)
  • sistemski inženir
  • razvojni inženir FPGA
  • aplikativni inženir

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Željo po inženirskih izzvih, proaktivnost, sposobnost sodelovanja v timu, željo po karierni rasti, pripravljenost za potovanja k strankam in spoznavanje novih kultur.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Delovno sredino z dobrimi medsebojnimi odnosi, odlične možnosti za karierno rast in učenje, intenzivno mentoriranje ob začetku dela, gibljiv delovni čas, možnost poslovnih potovanj po celem svetu in srečevanja z drugimi kulturami (Azija, Amerika, Avstralija), stik s prebojnimi tehnologijami in razvijanje novih rešitev v tej smeri, vrhunsko opremljene delovne laboratorije.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov