INTRA LIGHTING d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Miren 137 b, 5291 Miren

INTERNETNA STRAN: www.intra-lighting.com

E-NASLOV: Spela.MulejFurlan@Intra-lighting.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 247

OPIS PODJETJA

Intra lighting je ponudnik arhitekturnih svetil in celovitih svetlobnih rešitev. Ustvarjamo prijazne svetlobne rešitve za celovito zadovoljstvo kupca. Naši izdelki so skrbno načrtovani, izdelani in testirani, da bi skozi vso življenjsko dobo zagotavljali zanesljivo delovanje, čim manj obremenjevali okolje in soustvarjali prijetne bivanjske pogoje. Kakovost je naša najvišja vrednota in način življenja.
Z domišljeno uporabo svetlobe ustvarjamo dobro počutje in dvigujemo kakovost bivanja v različnih prostorih. Kot podjetje veliko investiramo v razvoj produktov, trga, storitev in ljudi. Smo v obdobju transformacije iz produktno naravnanega podjetja v podjetje usmerjeno na uporabnika in rešitev, zato je ključno, da smo kot celota enotni, inovativni, hitri, razumljivi in konsistentni.
Naše bistvo je ustvarjati svetlobo, kjer je potrebna, ko je potrebna in kolikor jo potrebujemo, tako na nivoju izdelkov, kot svetlobnih rešitev. Gradimo prepoznavno blagovno znamko in imamo jasno dolgoročno strategijo.
Investiramo v razvoj učinkovitosti svetil in kupcem zagotavljamo domišljene svetlobne rešitve. V procesu načrtovanja in proizvodnje svetil ne prezremo nobene možnosti za še bolj odgovorno izbiro in ravnanje. Izdelek načrtujemo in spremljamo do konca njegovih poti. Verjamemo, da je trajnostni razvoj najboljša pot v prihodnost. Vsak projekt vidimo kot priložnost soustvarjanja nove zgodbe, kjer lahko z vidika svetlobe odgovorimo na potrebe uporabnikov. Več kot 26 let izkušenj in globalna prisotnost nam omogočata zagotavljanje rešitev za različne arhitekturne koncepte in tipologije prostorov. S svetili, ki so prepoznavna po inovativnosti, dizajnu, učinkovitosti, kvaliteti in trajnostnemu pristopu, je Intra lighting postala pomemben igralec na svetovnem trgu razsvetljave. To potrjujejo najpomembnejša mednarodna priznanja za dizajn in številne reference po svetu.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje Intra lighting z lastno proizvodnjo in izborom svetil dopolnilnih programov rešuje potrebe osvetlitve celotnega objekta.

Razvoj svetil Intra lighting je usmerjen na področja:
• Trgovine in trgovski centri,
• Hoteli in prostori namenjeni zabavi,
• poslovne in upravne stavbe,
• Šole, bolnice in druge javne ustanove,
• Industrijske hale in skladišča.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zaposleni so ena ključnih vrednot podjetja, zato se trudimo pritegniti in obdržati najboljše kadre ter ustvarjati priložnosti za rast in razvoj na različnih nivojih. Prepoznavamo, cenimo in spodbujamo napredek, rezultate, povezovanje in učinkovito delo.

Intra lighting združuje različne posameznike, ki jih povezujejo skupen cilj in vrednote.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Za podjetjem Intra lighting stoji 247 posameznikov, ki jih povezuje skupna vizija. Na vseh nivojih podjetja skušamo vzpostaviti okolje, ki spodbuja napredek, sodelovanje, razvoj in nove rešitve s fokusom na uporabnika.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Smo v nenehnem procesu sprememb, zato iščemo kandidate, ki razumejo uporabnika in njegove spreminjajoče se potrebe, ter se znajo nanje primerno odzvati. Pri zaposlovanju iščemo predvsem doprinos novega znanja, pristopov in izkušenj, ki bodo pripomogla k razvoju blagovne znamke Intra lighting.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

• karierni in osebnostni razvoj
• delo v mednarodnem okolju
• veliko delovnih izzivov in izobraževanj
• dolgoročno sodelovanje in stimulativno plačilo

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Strojništvo in metalurgija
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov