ISKRA, elektro in sistemske rešitve, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Stegne 21, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.iskra.si

E-NASLOV: kadrovska.podpora@iskra.eu

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1200

Opis podjetja

Smo globalno priznan ponudnik inteligentnih industrijskih rešitev in vrhunskih elektro-tehničnih izdelkov. Navdihuje nas tradicija, bogati in motivira pa profesionalno znanje. Svoje številne uspehe kažemo predvsem na poslovnih področjih energetike, elektrotehničnih komponent, učinkovitih vgradenj, prometa, telekomunikacij, e-mobilnosti, varovanja, oskrbe ter upravljanja objektov. Usmerjeni smo predvsem v trajnost in inovativnost na vseh področjih ter v svoje zaposlene s katerimi soustvarjamo svetlo prihodnost za naše podjetje in družbo okoli nas.

Glavne dejavnosti podjetja

Z uporabo inovativnih tehnologij, postopkov ter materialov izdelujemo najbolj kakovostne izdelke na področjih energetike, prometa, telekomunikacij, e-mobilnosti, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, varovanja, oskrbe in upravljanja.

Organizacijska struktura in klima

Vsak posameznik znotraj organizacije je edinstven in vsakemu izmed njih omogočamo osebni in poslovni napredek. Zelo smo uspešni v timskem delu, saj vsakega posameznika vključujemo v vse procese dela in jih spodbujamo, da aktivno prispevajo svoje ideje. Medsebojna povezanost in razumevanje ustvarjata prijetno organizacijsko klimo in omogočata doseganje odličnih rezultatov.

Naša vizija in cilji

V Iskri verjamemo, da varno in kakovostno bodočnost posameznika lahko dosežemo le s trajnostnim razvojem družbe. Zavezujemo se, da bomo kot vodilni in zaupanja vreden razvojni partner na javni infrastrukturi, področju energetskih virov ter v globalni avto in elektro industriji k temu odločno prispevali na način, da bomo vsi skupaj ustvarjali najboljše produkte in rešitve z iskrico v očeh!

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

V našo veliko skupnost odličnih sodelavcev želimo povabiti orodjarje, preddelavce, proizvodne delavce, urejevalce, serviserje, sistemske inženirje, strojne tehnike, strojne inženirje, vodjo projektov, operaterje, vzdrževalce, tehnologe, samostojne razvojnike, vodjo prodaje, prodajnega asistenta, inženirje kakovosti ter inženirje elektrotehnike.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Iščemo predvsem ljudi, ki so inovativni, zanesljivi, predani, trajnostno usmerjeni, pozitivno naravnani ter se znajdejo v velikih in raznolikih timih. Dobrodošli so vsi, ki znajo ne le slediti trendom, vendar te tudi ustvarjati. Tisti, ki se zavedajo pomena trajnostno naravnanega poslovanja in delovanja. Vsi posamezniki, ki dnevno iščejo priložnosti za izboljšave in vedno naredijo tisti korak ”več”.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Svojim zaposlenim zagotavljamo številne ugodnosti pri različnih ponudnikih med katere spadajo gostinske storitve, fitnesi, zunanje aktivnosti, masažne terapije, počitniške kapacitete, aktivnosti v okviru promocije zdravja na delovnem mestu ter številne ostale storitve. Vključena so tudi številna izobraževanja, shadow boardi ter ostali interni programi v sklopu katerih izvajamo mentorstva. Prav tako jim omogočamo delo od doma, poslovanje na mednarodnem trgu, številne nagrade za uspešnost pri delu ter številne možnosti za osebno in poslovno rast.

Kategorije:
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov