Iskra Mehanizmi d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Lipnica 8, 4245 Kropa, Slovenija

INTERNETNA STRAN: https://www.iskra-mehanizmi.si/sl/

E-NASLOV: katja.mesaric@iskra-mehanizmi.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 750

Opis podjetja

Smo podjetje s šestdesetletnimi izkušnjami na področjih finomehanike, elektromehanike in elektronike, z lastnim razvojem in trženjem zahtevnih sistemov, izdelkov in tehnologij, v celoti usmerjeno v izvoz.

Glavne dejavnosti podjetja

Avtomobilska industrija – z znanjem in izkušnjami na področju mehatronike ponujamo rešitve po meri vedno bolj zahtevnih kupcev v avtomobilski industriji.
Medicina – izdelki za medicino so skladni z ISO13485 in FDA zahtevami.
Aparati – proizvajamo male gospodinjske aparate kot tudi izdelke za osebno nego.
Industrijski izdelki – števni program, urni sistemi, mehanizmi. V svetovnem merilu smo prepoznavni kot kvaliteten in cenovno konkurenčen ponudnik različnih elektromehanskih izdelkov.

Organizacijska struktura in klima

Podpiramo nove zamisli in predloge. Vsakega posameznika obravnavamo individualno in mu omogočamo osebni napredek. Vsi zaposleni se vključujejo v proces dela, kar nam prinaša odlično klimo in doseganje odličnih rezultatov. Smo ekstremno pozitivno usmerjeni in odprti za preizkušanje novih idej.

Vaša vizija in cilji

Naša vizija je postati svetovno priznan razvojni dobavitelj visoko zahtevnih mehatronskih rešitev na področjih avtomobilske industrije, medicine in proizvodnje električnih aparatov.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Družba šteje 750 sodelavcev. Ponujamo vam možnost, da skupaj z nami uresničite svoje poklicne ambicije. Zapolniti želimo potrebo po tehnologih, razvijalcih procesov, NES razvijalcih, vodjih projektov, konstrukterjih, orodjarjih, proizvodnih delavcih (Kamnik), urejevalcih na štancah (Lipnica).

Kaj pričakujete od novih sodelavcev

Fleksibilnost, proaktivnost, inovativnost, zanesljivost in korektnost.

Kaj ponujate svojim zaposlenim

Piknik za zaposlene in upokojence, dedek mraz, počitniške kapacitete, timske nagrade, nagrade za projekte (I&I, kaizen), aktivnosti promocije zdravja pri delu, parkirišče.

 

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija