ISS Facility Services d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Tržaška cesta 53, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.si.issworld.com

E-NASLOV: kadri@si.issworld.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1000

Opis podjetja

Družba ISS Facility Services d.o.o. je del mednarodnega koncerna ISS, ki je bil ustanovljen v Kopenhagnu leta 1901 in je z rastjo postal eden izmed vodilnih svetovnih Facility Services podjetij s skoraj 79,2 milijard DKK prihodkov v letu 2016. Skrivnost našega uspeha je v tem, da po meri ukrojimo rešitve za potrebe strank, upravljamo tveganja in z našo ustvarjalno ekipo več kot 490.000 zaposlenih dodajamo pristno človeško noto vsemu, kar počnemo.
Samo v Sloveniji zaposlujemo več kot 1000 zaposlenih, kateri stremijo k visoki kakovosti podpornih storitev. ISS je zavezan, da posluje pravilno. Aktivno smo vključeni v podjetniško odgovornost in trajnostne pobude, hkrati pa zagotavljamo, da naši zaposleni prejemajo redno in pošteno plačilo.

Glavne dejavnosti podjetja

Družba ISS Facility Services d.o.o. je del mednarodnega koncerna ISS s sedežem na Danskem. ISS v Sloveniji posluje že več kot 25 let, pri čemer se je tekom let transformiral iz klasičnega čistilnega podjetja v Facility managment podjetje, ki svojim naročnikom nudi celoten spekter storitev kot so čiščenje, prehranske storitve za zaposlene, tehnično vzdrževanje, urejanje okolja  ter ostale podporne storitve.

Organizacijska kultura in klima

Družba ISS daje velik poudarek vodenju in motiviranju zaposlenih, ki predstavljajo največje bogastvo podjetja. Temeljne vrednote družbe ISS so povzete v ISS Kodeksu vedenja in ravnanja in te so: Poštenost, Podjetnost, Odgovornost in Kakovost.  Naše poslovanje vodijo sledeča vodstvena načela: 1. Poslovni partner je na prvem mestu; 2. Imamo strast za izvajanje storitev; 3. Spodbujamo inovativnost; 4. Z zapolsenimi ravnamo spoštljivo; 5. Vodimo z zgledom; 6. Vodimo s pooblaščanjem; 7. Razvijamo sebe in druge; 8. Skupinsko delo v ISS-u je v osrčju naše uspešnost; 9. Mi smo eno podjetje, ena znamka, ena strategija.

Vizija in cilji

Globalna vizija ISS je postati najboljše storitveno  podjetje na svetu. Glede na to, da je družba ISS v zadnjih 5  zaporednih letih prejela laskavi naziv najboljšega izvajalca outsourcing storitev, ki ga podeljuje mednarodna organizacija IAOP, smatramo da smo na dobri poti k uresničitvi naše vizije in ciljev.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Družba ISS Facility Services d.o.o. išče motivirane kandidate za zasedbo delovnih mest s področja prehranskih storitev (KUHAR, KUHARSKI POMOČNIK), tehničnih storitev (VZDRŽEVALEC, HIŠNIK), čiščenja (ČISTILEC; SOBARICA) ter vodenja in upravljanja (KA manager, VODJA POSLOVNE ENOTE). Hkrati je prav kar tudi odprt mednarodni pripravniški program ISS Management Trainee Program za leto 2018.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od sodelavcev pričakujemo motiviranost, angažiranost, pripravljenost na nove izzive in razmišljanje “out of the box”, komunikacijske sposobnosti ter sposobnost upravljanja sprememb.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Zaposlenim ponujamo odlične pogoje za delo, nenehno usposabljanje tako na lokalni kot tudi globalni ravni ter s tem povezan napredek in karierne možnosti izven meja Slovenije.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Gostinstvo in turizem
  • Tehnična dela
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov