ISTRABENZ TURIZEM D.D.

NASLOV PODJETJA: Obala 33, 6320 Portorož

INTERNETNA STRAN: www.lifeclass.net/en/

E-NASLOV: 420

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Profesionalno, timsko

OPIS PODJETJA

Hoteli LifeClass ležijo v središču Portoroža. Hotelski in termalni kompleks odlikujejo visoko kakovostna hotelska nastanitev, izvrstna gostinska dejavnost, najcelovitejša ponudba termalnih, zdravstvenih in wellness storitev v Evropi, vrhunska kongresna dejavnost in bogata spremljajoča ponudba. Portoroški hoteli LifeClass so sestavni del prve slovenske hotelske mednarodne verige LifeClass Hotels & Spa. Ležijo v samem središču Portoroža, v neposredni bližini morja. Hotelski in termalni kompleks odlikujejo visoko kakovostna hotelska nastanitev, izvrstna in raznolika gostinska dejavnost, najcelovitejša ponudba termalnih, zdravstvenih in wellness storitev v Evropi, vrhunska kongresna dejavnost in bogata spremljajoča ponudba.

Hotelski kompleks LifeClass Hotels & Spa Portorož sestavljajo hoteli Grand Hotel Portorož, odličen hotel s petimi zvezdicami, hoteli Slovenija, Riviera, Apollo-Neptun, in Mirna kategorije štirih zvezdic.

V okviru resorta LifeClass so gostom na voljo različne restavracije, bari, kavarna, ekskluzivna plaža z restavracijo, sodoben kongresni center, izvrstna termalna, zdravstvena in wellness ponudba za lepoto, zdravje in dobro počutje, živahen trgovski center z vrsto modnih butikov, pošto, lekarno, frizerskim salonom, turistično in rent-a-car agencijo, dve garaži in več parkirišč.
V Termah & Wellness LifeClass nudimo vrhunske termalne, zdravstvene in wellness storitve, ki jih odlikujejo tradicija zdraviliškega turizma, naravne danosti obmorskega kraja in mediteranskega podnebja, tradicija Sečoveljskih solin, starodavne modrosti Indije, skrivnostni dotik Tajske ter najsodobnejša medicinska znanja.
Terme & Wellness LifeClass so priznano slovensko naravno zdravilišče z več kot 110-letno tradicijo, edinstvene po uporabi petih lokalnih naravnih zdravilnih dejavnikov: solinsko blato – fango, slanica – Aqua madre, klima, morska in termomineralna voda, ki jih s pridom uporabljamo v naših sedmih centrih: Thalasso center, Shakti – Ayurveda center, Wai Thai center, Medicinski in fizioterapevtski center, Sauna Park in Termalno-rekreacijski center.

Kongresni center Portus se s svojimi dvoranami, poimenovanimi po znanih pomorščakih in raziskovalcih, nahaja v osrčju resorta LifeClass. V hotelu Slovenija je na voljo sedem dvoran, dve dvorani se nahajata v Grand Hotelu Portorož ter ena dvorana v hotelu Riviera. Na 1215 kvadratnih metrih lahko kongresni center Portus sprejme do 1.100 gostov.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da je panoga hotelirstva in turizma odvisna od ljudi – naših zaposlenih. Organizacijska kultura temelji na zavedanju, da je vsak poklic in vsak posameznik pomemben delček v mozaiku uresničevanja vizije podjetja. Zato stremimo k temu, da izpostavimo pomembnost vsakega poklica in da dosežemo potencial vsakega posameznika. Spodbujamo motivirane in podpiramo sodelovanje med zaposlenimi.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Ker želimo »imeti ustrezne kadre na ustreznih mestih« je 5 splošnih kompetenc, ki jih cenimo pri naših zaposlenih:
• profesionalnost
• usmerjenost h gostu
• prizadevanje za nenehno kakovost dela
• sodelovanje in medsebojni odnosi
• podjetna naravnanost.

V skladu s tem se v selektivnem postopku izbora kadrov pri kandidatih osredotočamo predvsem na:
– iskanje primernih veščin, znanja in osebne odličnosti,
– iskanje pozitivne naravnanosti do dela.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Možnost osebnega in profesionalnega razvoja v priznani mednarodni hotelski verigi, na vseh področjih hotelskih ali wellness storitev. Z nadaljnjimi izobraževanji sodelavcev izboljšujemo nivo profesionalnosti poklica, ki ga opravljajo.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona1
ikona17
ikona4
ikona19

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov