Karierni sejem Moje Delo

IT-jevci

Pozdravljeni, IT-jevci!

Na tej podstrani najdete vse informacije, pomembne za vaš obisk 18. Kariernega sejma MojeDelo.com. Preglejte razstavljavce, ki iščejo nov kader, ali pa si oglejte urnik zanimivih predavanj in delavnic. Predavanja smo razdelili v 4 predavalnice, za vas pa priporočamo predvsem predavalnice Kariera in uspeh, Strokovna in praktična znanja ter Podjetniški kotiček.

Ne pozabite pa tudi na Aktivnost se izplača, kjer lahko osvojite bogate nagrade!

LOKACIJA: Dvorana za mlade

DATUM: 22. oktober 2020

URA: 10.00-19.00

Razstavljavci

Oglejte si podjetja, ki jih najdete v dvorani IT-JEVCI. Pozanimate se lahko o prostih delovnih mestih, ki jih ponujajo podjetja, njihovih izzivih in priložnostih.
Ne zamudite stojnice IT hekaton, kjer vam je glavni pokrovitelj – Banka Slovenije – pripravil zanimiv izziv z bogato denarno nagrado – 3.000 €!
Seveda ste vabljeni tudi k ogledu razstavljavcev v dvoranah MLADI, NARAVOSLOVCI in DRUŽBOSLOVCI IN OSTALI.

Razstavljavci

Program

Oglejte si zanimiva predavanja, ki smo jih pripravili za obiskovalce sejma!
Priporočamo: predavanje AI v industriji 4.0 (Inštitut Jožef Štefan), podjetniška predavanja ter seveda brezplačno psihometrično testiranje, ki ga najdete v dvorani DRUŽBOSLOVCI IN OSTALI.
V primeru, da si željenega predavanja ne boste mogli ogledati, vam bo posnetek na voljo predvidoma 2 uri po dogodku, pa vse do 22. novembra 2020. Pozor! Po 22. oktobru bodo na platformo lahko vstopali zgolj uporabniki, ki se bodo za obisk sejma registrirali do 22. oktobra.
Urnik predavanj v ostalih predavalnicah si lahko ogledate TUKAJ.

Program

IT Hekaton

Za vas smo pripravili zanimiv izziv – Hekaton, kjer lahko osvojite privlačno nagrado – 3.000 €! Izziv in pogoje sodelovanje si lahko ogledate tukaj.

IT Hekaton

Nagradne aktivnosti

Pozor: bogate nagrade v Aktivnost se izplača že čakajo na vas!
S svojimi dejanji na sejmu (pozor, tudi že pred 22. oktobrom!) zbirate točke. Osebe, ki bodo zbrale najvišje število točk, bodo nagrajene z lepimi nagradami naših pokroviteljev. Svoj izkupiček lahko kadarkoli preverite na platformi sejma, v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI.
Srečno!

Nagradne aktivnosti