Karierni sejem Moje Delo

IT-jevci

IT-jevci, dobrodošli na podstrani vsebin namenjenih posebej za vas. Tu boste našli vse relevantne informacije glede obiska Kariernega sejma MojeDelo.com.

Pričnite z ogledom seznama za vas zanimivih predavanj in delavnic ter si uskladite izbrane termine. Nato se lotite raziskovanja delodajalcev, ki ponujajo prosta delavna mesta in najdite vašo sanjsko službo.

Predavanja so po tematikah razdeljena v štiri predavalnice. Vam predvsem priporočamo obisk predavalnice Kariera in uspeh, Strokovna in praktična znanja in Podjetniški kotiček.

Namig: Aktivnost se izplača! Vaše udejstvovanje na kariernem sejmu vam lahko poleg sanjske službe prinese tudi bogate nagrade naših pokroviteljev.

LOKACIJA: Dvorana za IT-jevce

DATUM: 22. oktober 2020

URA: 10.00-19.00

Izbrani razstavljavci

Spoznajte delodajalce v dvorani IT-jevci. Izvedite več o prostih delovnih mestih, ki jih ponujajo in se odločite za tisto priložnost, ki se vam zdi najbolj privlačna. Delodajalce iz drugih panog in industrij najdete v dvoranah MLADI, NARAVOSLOVCI in DRUŽBOSLOVCI IN OSTALI.

Razstavljavci

Navdihujoč program

Nadgradite svoje znanja in izkušnje ter prisluhnite izvrstnim predavateljem o aktualnih tematikah. Več kot 30 jih imamo, za vas pa posebej priporočamo naslednja predavanja:

Predavanja o manj IT tematikah bodo potekala v ostalih predavalnicah. Oglejte si celoten program.
Nasvet: V kolikor si izbranega predavanja zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne boste mogli ogledati, si lahko priskrbite posnetek predavanja. Predvidoma vam bo na voljo 2 uri po dogodku in vse do 22. novembra 2020. Bodite pozorni le, da se na sejem registrirate do 22. oktobra, saj boste le tako kasneje dostopali do platforme.

Program

IT Hekaton

Obožujemo vaš način razmišljanja in sposobnosti reševanje takšnih in drugačnih ugank. Zato vas spodbujamo, da se pridružite letošnjima IT Hekatonoma, kjer si lahko med zabavnim reševanjem izziva prislužite bogate denarne nagrade.
Udeležite se webinarja, ko vam bomo predstavili oba razpoložljive izziva, med katerima lahko izbirate. Takrat vam bodo na razpolago za vsa dodatna vprašanja in informacije tudi predstavniki naših pokroviteljev. Izberite svoj najljubši izziv, pripravite IT rešitev in si prislužite nagrado za rešitev izziva na temo informacijske varnosti v vrednosti 3.000 EUR, ki jo podarja Banka Slovenije ali pa se lotite izziva pod pokroviteljstvom Zavarovalnice Triglav na temo poslovna inteligenca z enakim - 3.000 EUR - denarnim skladom.

IT Hekaton

Nagradne aktivnosti

Nagrajujemo vašo aktivnost na sejmu, tudi že pred 22 oktobrom. Aktivnost se izplača!, pravijo naši pokrovitelji, ki vas za to nagrajujejo z bogatimi nagradami. Vsaka aktivnost vam prinese točke. Izmed vseh udeležencev sejma jih zberite kar največ, da prejmete nagrado. Svoj izkupiček točk lahko kadarkoli preverite v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI. Srečno!

Nagradne aktivnosti
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov