ITW Metalflex, družba za proizvodnjo delov za gospodinjske aparate, d.o.o. Tolmin

NASLOV PODJETJA: Poljubinj 89E, 5220 Tolmin

INTERNETNA STRAN: www.itwappliance.com www.itwmetalflex.com

E-NASLOV: metalflex@itwappliance.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 333

OPIS PODJETJA

ITW – Illinois Tool Works je ameriško multinacionalno podjetje s sedežem v Chicagu. Družba ITW ima svoje enote v 56 državah širom sveta in skupaj zaposluje več kot 50.000 ljudi. Izdelki in rešitve podjetja ITW so v uporabi po vsem svetu: najdemo jih na globokomorskih naftnih ploščadih, vesoljski tehnologiji, vetrnih turbinah, medicinskih komponentah, v prostorih kjer živimo in delamo, v avtomobilih, ki jih vozimo, mobilnih napravah in gospodinjskih pripomočkih, ki nam lajšajo in krojijo naš vsakdan. Družba ITW Global Appliance je ena izmed divizij znotraj te velike multinacionalne družine in predstavlja vodilno podjetje pri proizvodnji sestavnih delov za gospodinjske aparate bele tehnike. S svojimi središči raziskav in razvoja (R & D), s številnimi proizvodnimi enotami, distribucijo in podporo kupcem, zagotavljamo globalno prisotnost v vseh strateških regijah – ZDA, Evropi, Aziji in Južni Ameriki S takšno strukturo delujemo lokalno, a z globalno vizijo, obenem pa velik pomen dajemo dolgoročnemu timskemu delu s strankami in dobavitelji.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Za priznane kupce proizvajamo različne sistemske rešitve v obliki mehanskih, elektromehanskih ter elektronskih komponent, ki so ključni multifunkcijski elementi vgrajeni v gospodinjske aparate svetovno znanih znamk bele tehnike. Sklopi naših različnih proizvodnih procesov, vključujejo industrijske tehnologije brizganja, avtomatske sestave komponent in ročne montaže.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Organizacijsko kulturo in klimo v podjetju ustvarjamo vsi zaposleni. Trudimo se za čim bolj jasno komunikacijo in nenehno poudarjamo pomembnost spoštljivih in prijaznih odnosov. Želimo si pozitivnega odnosa do dela in želje po novih izzivih. Skupaj gradimo širšo sliko in podobo podjetja, vsak posameznik pa nosi odgovornost za svoje delo in dobro delovno klimo.

2018_02_21_15_49_17_Decentralized_Entrepreneurial_Culture_Adobe_Acrobat_Reader_DC

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Proizvajalcem bele tehnike želimo ponujati inovativne rešitve s poudarkom na izdelkih za kuhalne aparate, pomivalne in pralne stroje, sušilce, hladilno-zamrzovalne aparate ter male gospodinjske aparate. Divizija ITW Appliance zagotavlja globalno prisotnost s središči raziskav in razvoja (R&D), proizvodnje, distribucije in podpore kupcem, ki so locirana v vseh strateških regijah. S takšno strukturo delujemo lokalno, a z globalno vizijo, obenem pa velik pomen dajemo dolgoročnemu timskemu delu s strankami in dobavitelji.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

  • inženir kakovosti
  • inženir tehnologije
  • vzdrževalec
  • orodjar
  • vodja proizvodne linije

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo dobro strokovno znanje in pozitiven odnos do dela, željo po novih izzivih ter da jim sodelovanje v timih ni tuje. Želimo si sodelavcev, ki izražajo tiste osebne vrednote, ki so pomembne tudi nam, kot so zaupanje, zanesljivost, učinkovitost, partnerstvo in ustvarjalnost ter si tako kot mi želijo delati v okolju, kjer prevladujejo prijazni in spoštljivi medosebni odnosi.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Pri naših sodelavcih skrbimo za stalni strokovni razvoj z možnostjo razviti uspešno kariero v perspektivnem, inovativnem in zelo dinamičnem delovnem okolju. Zaposlene za učinkovito delo nagrajujemo, jim ponujamo dodatno izobraževanje in skrbimo za njihovo zdravje in varnost.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov