Izkoristite vse, kar vam sejem ponuja

Karierni sejmi MojeDelo.com niso samo iskanje službe. Časi, ko smo se izšolali za poklic in ga naslednjih 40 let opravljali, so končani. Naše okolje se spreminja, temu se prilagajajo podjetja ter znanja in veščine, ki jih moramo posedovati. Kariera je nekaj, s čimer moramo aktivno upravljati. Z obiskom Kariernega sejma MojeDelo.com boste dobili priložnost, da naredite nekaj za svojo kariero in da lahko izkoristite ves svoj potencial, ki je prav v vsakem izmed nas.

 

Karierna predavanja – bodite pripravljeni na prihodnost

Zanimivi pogovori s predstavniki uspešnih podjetij, okrogle mize, karierna predavanja in delavnice. Spoznajte, kakšne so razmere na trgu dela, pridobite konkretna znanja, ki vas bodo oborožila za naslednji korak vašega kariernega razvoja, in spoznajte karierne možnosti v posameznih podjetjih.

Pridite po navdih. Predavanja so brezplačna.

Program predavanj na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Velenju »

 

Karierno svetovanje ena na ena

Karierno svetovanje opravljajo izkušeni karierni svetovalci, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju vašega nastopa na trgu dela. Osnova za svetovanje je vaš življenjepis, saj je prav ta ponavadi prvi stik s podjetjem, kjer se želite zaposliti.

Natisnite svoj življenjepis, prepustite se našim kariernim svetovalcem in postanite še uspešnejši v svojem nastopu na trgu dela.

 

Brezplačna psihometrična testiranja

Ste že kdaj morali na željo delodajalca rešiti psihometrični test? Verjetno rezultatov tega testa niste nikoli videli, delodajalec pa se je tudi na podlagi teh rezultatov odločil, ali vas bodo zaposlili ali ne. Zdaj lahko test opravite zase in izveste, kakšne so vaše osebnostne lastnosti, katere so vaše najbolj oziroma najmanj izražene kompetence in kakšno je vaše želeno delovno okolje.

V sodelovanju s podjetjem Selby&Mills vam omogočamo reševanje psihometričnih testov prek spleta, rezultate pa prejmete na vaš elektronski naslov. Ker je test obsežen, je najbolje, da ga opravite v miru doma, zato v sejemskem vodniku poiščite kodo za psihometričo testiranje.

Obiskovalcem sejma je test, za katerega bi drugače odšteli 190 €, na voljo brezplačno.

 

Fotokotiček – fotografiranje za življenjepis

Danes je fotografija osnovni del vašega življenjepisa. Izraža naj vašo osebnost, urejen videz in dostopnost. Na Kariernem sejmu najdete fotokotiček, kjer lahko opravite fotografiranje s profesionalnim fotografom. Fotografijo boste v nekaj dneh prejeli na svoj elektronski naslov. Svetujemo vam, da jo čim prej vnesete tudi v svoj karierni profil na MojeDelo.com in osvežite podatke v njem. Po bazi MojeDelo.com namreč nove sodelavce prav vsak dan iščejo številna slovenska podjetja. Naj jih pričaka vaš nasmeh in vaš aktualni življenjepis.

 

 

 

 

ZADNJI NOVICI

Utrinki s Kariernega sejma MojeDelo.com 2018

Že 16. Karierni sejem MojeDelo.com je za nami. Upamo, da je dogodek izpolnil vaša pričakovanja. Karierni dan smo oblikovali s skupnimi močmi 84 razstavljavcev, množico kadrovikov in HR strokovnjakov iz podjetij ter okoli 8.000 obiskova...

Preberi

Na zmenku z Žanom Koširjem in Tim...

Vas zanima, kako izgleda druženje z Žanom Koširjem in Timotejem Lampetom Ignjićem? Obiščite nas na stojnici Skupine Triglav in na hitrem zmenku preverite, ali ste iz pravega testa za delo pri nas. Ne zamudite pa tudi naše delavnice M...

Preberi

Prejemanje e-novic MojeDelo.com