Izkoristite vse, kar vam sejem ponuja

Karierni sejmi MojeDelo.com niso samo iskanje službe. Časi, ko smo se izšolali za poklic in ga naslednjih 40 let opravljali, so končani. Naše okolje se spreminja, temu se prilagajajo podjetja ter znanja in veščine, ki jih moramo posedovati. Kariera je nekaj, s čimer moramo aktivno upravljati. Z obiskom Kariernega sejma MojeDelo.com boste dobili priložnost, da naredite nekaj za svojo kariero in da lahko izkoristite ves svoj potencial, ki je prav v vsakem izmed nas.

 

Karierna predavanja – bodite pripravljeni na prihodnost

Zanimivi pogovori s predstavniki uspešnih podjetij, okrogle mize, karierna predavanja in delavnice. Spoznajte, kakšne so razmere na trgu dela, pridobite konkretna znanja, ki vas bodo oborožila za naslednji korak vašega kariernega razvoja, in spoznajte karierne možnosti v posameznih podjetjih.

Pridite po navdih. Predavanja so brezplačna.

 

Karierno svetovanje ena na ena

Karierno svetovanje opravljajo izkušeni karierni svetovalci, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju vašega nastopa na trgu dela. Osnova za svetovanje je vaš življenjepis, saj je prav ta ponavadi prvi stik s podjetjem, kjer se želite zaposliti.

Natisnite svoj življenjepis, prepustite se našim kariernim svetovalcem in postanite še uspešnejši v svojem nastopu na trgu dela.

 

Brezplačna psihometrična testiranja

Ste že kdaj morali na željo delodajalca rešiti psihometrični test? Verjetno rezultatov tega testa niste nikoli videli, delodajalec pa se je tudi na podlagi teh rezultatov odločil, ali vas bodo zaposlili ali ne. Zdaj lahko test opravite zase in izveste, kakšne so vaše osebnostne lastnosti, katere so vaše najbolj oziroma najmanj izražene kompetence in kakšno je vaše želeno delovno okolje.

V sodelovanju s podjetjem Selby&Mills vam omogočamo reševanje psihometričnih testov prek spleta, rezultate pa prejmete na vaš elektronski naslov. Ker je test obsežen, je najbolje, da ga opravite v miru doma, zato v sejemskem vodniku poiščite kodo za psihometričo testiranje.

Obiskovalcem sejma je test, za katerega bi drugače odšteli 190 €, na voljo brezplačno.

 

Fotokotiček – fotografiranje za življenjepis

Danes je fotografija osnovni del vašega življenjepisa. Izraža naj vašo osebnost, urejen videz in dostopnost. Na Kariernem sejmu najdete fotokotiček, kjer lahko opravite fotografiranje s profesionalnim fotografom. Fotografijo boste v nekaj dneh prejeli na svoj elektronski naslov. Svetujemo vam, da jo čim prej vnesete tudi v svoj karierni profil na MojeDelo.com in osvežite podatke v njem. Po bazi MojeDelo.com namreč nove sodelavce prav vsak dan iščejo številna slovenska podjetja. Naj jih pričaka vaš nasmeh in vaš aktualni življenjepis.

 

 

 

 

ZADNJI NOVICI

Karierni sejem MojeDelo.com v Novi ...

Zaradi trenutne zdravstvene situacije v Italiji smo bili v skrbi za zdravje naših razstavljavcev in vseh obiskovalcev Kariernega sejma MojeDelo.com v Novi Gorici primorani prestaviti dogodek, napovedan za 5. marec 2020. Karierni sejem Moje...

Preberi

Kako ohraniti delovno vnemo v času samoizolacije?

Ste soočeni z delom od doma v času samoizolacije ali pa ste ostali doma brez možnosti dela? Pripravili smo nasvete, kaj lahko naredite že sedaj, da bo vrnitev v »običajne razmere« lažja....

Preberi
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov