Jezikovna Akademija – Akademija INT, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Pegamova 12 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.jezikovna-akademija.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

Jezikovna Akademija je sodobna šola tujih jezikov, ki z inovativnimi pristopi pri poučevanju in edinstvenim modelom mesečnih naročnin omogoča kakovostno in ugodno učenje tujih jezikov. Visoko kvalificirani, dinamični in prilagodljivi učitelji pomagajo ustvarjati idealno okolje za vaše napredovanje pri znanju in uporabi tujih jezikov. Danes je dobro znanje in samozavest pri uporabi tujih jezikov pomembnejše kot kdaj koli, zato je razumljivo, da toliko mladih in odraslih vseh starosti obiskuje raznovrstne jezikovne tečaje. Jezikovna Akademija je s tovrstnimi tečaji šla še korak dalje – z modernimi interaktivnimi gradivi, s kakovostnimi vsebinami in srečanji, kjer je poudarek na uporabi jezika.

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Izobraževanja in storitve

VIZIJA IN CILJI

Zagotavljati sodobna jezikovna izobraževanja v vseh večjih mestih po sloveniji tako za posameznike kot tudi podjetja. S kombinacijo sodobne tehnologije in modernih izobraževalnih metod učenje tujih jezikov narediti učinkovitejše in ugodnejše.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Na stojnici Jezikovne Akademije lahko obiskovalci preverijo svoje znanje tujega jezika, poiščejo več informacij o jeziku, ki se ga želijo učiti in sodelujejo v nagradni igri.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov