Job Consulting Personalmanagement GmbH

NASLOV PODJETJA: St. Michaeler Straße 2, 9400 Wolfsberg

INTERNETNA STRAN: www.jobconsulting.at

E-NASLOV: florian.scharf@jobconsulting.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 300

Opis podjetja

Podjetje Job Consulting je bilo ustanovljeno 2003 in je danes priznano, uspešno in stalno rastoče podjetje. Job Consulting deluje po vsej Evropi in je s kompetentno in predano ekipo popoln partner pri kadrovskih vprašanjih. Prizadevamo si za dolgoročne in uspešne odnose s strankami ter za zadovoljne in motivirane zaposlene. Ponujamo: nudenje osebja, posredovanje in prevzem ter namestitve osebja. Podjetje Job Consulting je certificirano po ISO 9001:2008 ter BS OHSAS 18001:2007.

Organizacijska kultura in klima

Podjetje Job Consulting je certificirano po ISO 9001:2008 ter BS OHSAS 18001:2007.  Vizija: Postati partner, ne dobavitelj. Pošteno razmerje med ceno in vrednostjo. Stalna, zdrava rast. Optimalna izbira zaposlenih. Družbena odgovornost do naših zaposlenih.

Naša vizija in cilji

Prizadevamo si za dolgoročne in uspešne odnose s strankami ter za zadovoljne zaposlene. Naš cilj: Postati partner, ne dobavitelj. Pošteno razmerje med ceno in vrednostjo. Stalna, zdrava rast. Optimalna izbira zaposlenih. Družbena odgovornost do naših zaposlenih.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

Industrijsko osebje za najrazličnejše sektorje. Negovalno osebje za 24-urno nego.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Zanesljivost, motivacija, kompetenčnost, točnost, lojalnost.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Dolgoročno delovanje po vsej Avstriji oz. Evropi, pravično plačilo ter družbena odgovornost. Usposabljanje zaposlenih in zagotovitev varnih in dostojnih delovnih pogojev.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov