Jungheinrich, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Korenova cesta 11, 1241 Kamnik

INTERNETNA STRAN: www.jungheinrich.si

E-NASLOV: zaposlitev@jungheinrich.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 54

Opis podjetja

Jungheinrich, d.o.o. je hčerinsko podjetje nemškega koncerna Jungheinrich AG, z več kot 20 letno tradicijo na slovenskem trgu in nudi celotni asortiman produktov in storitev na področju intralogistike. Smo podjetje v večinski družinski lasti in sedežem koncerna v Hamburgu. Vse od ustanovitve podjetja, od leta 1953 dalje, rastemo. Kot globalno podjetje smo z direktno prodajo prisotni v 40 državah po svetu in danes zaposlujemo več kot 17.000 sodelavcev. Bistvo temelji na spodbujanju iniciativnosti in uspešnosti pri naših zaposlenih. Miselnost aktivnega pristopa vsakega posameznika izvira iz časov ustanovitve podjetja in ji sledimo še danes.

Glavne dejavnosti podjetja

Ponudba viličarjev je na slovenskem trgu zaokrožena s sorodnimi programi, ki so tesno vezani na problematiko skladiščenja in internega pretoka materiala (tehnološki projekti, regalne konstrukcije, software in oprema, itd.).

Organizacijska struktura in klima

V korporaciji Jungheinrich AG je na vseh 5 kontinentih več kot 17.000 zaposlenih in od vseh zaposlenih pričakujemo, da bodo delovali v skladu s 15 vrednotami podjetja. Želimo zaposlene s strastjo do dela, sodelavce, ki jim lahko zaupamo in imajo podjetniški pristop, so inovativni in razmišljajo izven okvirjev. Pričakujemo osredotočenost na delo in usmerjenost k rezultatom. Želimo si odkritih in odprtih odnosov. Motiti se je človeško, a pomembno je, da se iz napak učimo. Za svoje delo prevzemamo odgovornost in skupaj gradimo širšo sliko. Vsakdo je odgovoren za svojo profesionalno rast, vsi skupaj za rast podjetja. Imamo elan in pogum, zato bomo skupaj dosegli vse zastavljene cilje.

Naša vizija in cilji

Na slovenskem tržišču smo že več kot dve desetletji vodilni na področju prodaje viličarjev in glede na celovito ponudbo produktov in storitev na področju intralogistike želimo postati prva izbira in sinonim za celovitega ponudnika v intralogistiki.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

  • Serviser na terenu,
  • Projektni inženir,
  • Poslovno razvojni inženir,
  • Razvojno aplikativni inženir.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Pričakujemo visoko motivirane sodelavce, ki so fleksibilni, razmišljajo proaktivno in izven okvirjev. Za nas je pomembno, da vas odlikuje želja po nenehnem učenju in napredku. Verjamemo da je povezanost ekipe sodelavcev ključna, zato pričakujemo timsko usmerjene sodelavce, ki se hkrati dobro znajdejo tudi kadar morajo delovati samostojno in svoje delo strokovno opravijo.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Kljub temu, da smo mednarodni koncern, smo lastniško še vedno družinsko podjetje, zato nam ni vseeno za naše zaposlene.

Nudimo varna in zanimiva delovna mesta za predane in k uspehu usmerjene zaposlene. Kot hitrorastoče in mednarodno usmerjeno podjetje nudimo privlačne možnosti in številne priložnosti za razvoj. To velja tako za vodstvo, kot za posamezne strokovnjake področij.

Varnost na delovnem mestu je za nas ključnega pomena in na tem področju ne sprejemamo nikakršnih kompromisov. Nenehno se zavzemamo za obvladovanje nevarnosti in odpravo tveganj za varnost naših zaposlenih, pa tudi preventivno ohranjanje zdravja in dobre delovne pogoje

Novim sodelavcem zagotavljamo strokovno uvajanje v razvojno naravnanem, hitrorastočem in uspešnem mednarodnem podjetju. Za Vaš profesionalni razvoj in izobraževanje Vam ponujamo naš izobraževalni center v Hamburgu, na razpolago pa Vam bodo tudi izobraževanja doma. Ponujamo Vam sodobno delovno okolje in delovna sredstva ter omogočamo gibljiv delovni čas. Večkrat letno organiziramo neformalna srečanja in se tedensko srečujemo na rekreaciji, ki jo, poleg ostalih aktivnosti, izvajamo v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov