Jungheinrich, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Korenova c. 11, 1241 Kamnik

INTERNETNA STRAN: www.jungheinrich.si

E-NASLOV: zaposlitev@jungheinrich.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 54

Opis podjetja

Jungheinrich, d.o.o. je hčerinsko podjetje nemškega koncerna Jungheinrich AG, z več kot 20 letno tradicijo na slovenskem trgu in nudi celotni asortiman produktov in storitev na področju intralogistike.

Ponudba vseh vrst viličarjev je tudi na slovenskem trgu zaokrožena s sorodnimi programi, ki so tesno vezani na problematiko skladiščenja in internega pretoka materiala (tehnološki projekti, regalne konstrukcije, software in oprema, itd.). Z direktno prodajo smo prisotni v več kot 40 državah po svetu.

Glavne dejavnosti podjetja

Prodaja, najem in servis intralogističnih produktov in storitev.

Organizacijska kultura in klima

V korporaciji Jungheinrich AG je na vseh 5 kontinentih več kot 16.000 zaposlenih in od vseh zaposlenih pričakujemo, da bodo delovali v skladu s 14 vrednotami podjetja. Želimo zaposlene s strastjo do dela, sodelavce, ki jim lahko zaupamo in imajo podjetniški pristop, so inovativni in razmišljajo izven okvirjev. Pričakujemo osredotočenost na delo in usmerjenost k rezultatom. Želimo si odkritih in odprtih odnosov. Motiti se je človeško, a pomembno je, da se iz napak učimo. Za svoje delo prevzemamo odgovornost in skupaj gradimo širšo sliko. Vsakdo je odgovoren za svojo profesionalno rast, vsi skupaj za rast podjetja. Imamo elan in pogum, zato bomo skupaj dosegli vse zastavljene cilje.

Naša vizija in cilji

Na slovenskem tržišču smo že več kot desetletje vodilni na področju prodaje viličarjev in glede na celovito ponudbo produktov in storitev na področju intralogistike želimo postati prva izbira in sinonim za celovitega ponudnika v intralogistiki.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

– Serviser na terenu

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Vas odlikuje večina vrednot našega podjetja? Ste se pripravljeni poenotiti z ostalimi? Ste visoko motivirani, delovni in energični? Potem ste pravi kandidat za nas!

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Kljub temu, da smo mednarodni koncern, smo lastniško še vedno družinsko podjetje, zato nam ni vseeno za naše zaposlene.

Novim sodelavcem zagotavljamo strokovno uvajanje v visoko razvojno naravnanem, hitrorastočem in uspešnem mednarodnem podjetju. Za Vaš profesionalni razvoj in izobraževanje Vam ponujamo naš izobraževalni center v Hamburgu, na razpolago pa Vam bodo tudi izobraževanja doma. Ponujamo Vam sodobno delovno okolje in delovna sredstva ter omogočamo gibljiv delovni čas. Večkrat letno organiziramo neformalna srečanja in se tedensko srečujemo na rekreaciji, ki jo, poleg ostalih aktivnosti, izvajamo v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov