KAM i BUS Importer d.o.o

NASLOV PODJETJA: Celovška cesta 492, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.fordtrucks.si

E-NASLOV: ljudski.potencijali@autohrvatska.hr

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 5

Opis podjetja

KAM in BUS Importer d.o.o. je del poslovne skupine Auto Hrvatska, ki je regionalno prisotna v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini ter v Makedoniji.

Skupina je nedavno praznovala 65 let tradicije poslovanja na področju prodaje novih in rabljenih osebnih ter gospodarskih vozil, rezervnih delov in ima dolgo tradicijo servisiranja vozil.

Glavne dejavnosti podjetja

KAM i BUS Importer trgovina in storitve, d.o.o. je generalni uvoznik Ford Trucks novih in rabljenih kamionov ter originalnih delov in opreme za tržišče Slovenije z sedežem v Ljubljani.

Organizacijska struktura in klima

Trenutno v celotni skupini Auto Hrvatske zaposlujemo 688 ljudi, naša želja pa je sodelovanje z vsemi zaposlenimi za dolgoročno sodelovanje. Iz mladih potencialov si prizadevamo zgraditi vrhunske strokovnjake, ki bodo v prihodnosti postali temelj razvoja poslovne skupine in pomagali ohraniti vodilno vlogo na trgu in doseči še boljše rezultate. V poslovni skupini Auto Hrvatska želimo ustvariti občutek družbene naklonjenosti in zagotoviti zahtevno in varno delo. Skupaj z rednimi poslovnimi srečanji praznujemo pomembne datume, organiziramo srečanja in se družimo z svojimi zaposlenimi, negujemo športne in kulturne dejavnosti ter sodelujemo v družbenih in humanitarnih dejavnostih.

Vizija

Biti sinonim za kompetentnost in konkurenčnost na trgu avtomobilskih izdelkov in storitev.

Poslanstvo

Uporabnikom omogočiti dolgoročen dostop do vseh vrst visoko kakovostnih izdelkov in storitev v avtomobilski industriji z izvajanjem dejavnosti ob ustreznem odnosom do družbenih vrednot in varstva okolja.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Prodajalec vozil, avtoelektričar, avtomehanik, prodajalec rezervnih delov.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev

Iščemo nove sodelavce, ki bodo s svojim znanjem in izkušnjami še obogatili naš tim ter pripomogli k uresničitvi naših ciljev.

Kaj ponujate svojim zaposlenim

– zaposlenim ponujamo raznolika delovna mesta v dinamičnem okolju, stalno pridobivanje novih znanj z motiviranjem in nagrajevalnim sistemom glede na poslovne rezultate
– stalno vlaganje v izobraževanje in strokovni razvoj
– možnost osebnega napredka
– delo v novih in modernih poslovnih prostorih, kjer so zagotovljeni parkirni prostori za naše zaposlene

 

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Strojništvo in metalurgija
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov