KARIERNI CENTER UNIVERZE V MARIBORU

NASLOV PODJETJA: Slomškov trg 15, 2000 Maribo

INTERNETNA STRAN: kc.um.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

Univerza v Mariboru je v okviru “Javnega razpisa za sofinanciranje nadaljnjega razvoja in izvajanja dejavnosti kariernih centrov v visokem šostvu v letih 2013 – 2015”, ki ga je razpisalo Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport (sedajnje ministrstvo za za izobraževanje, znanost in šport), pridobila sredstva za izvajanje projekta “Nadaljnji razvoij in izvajanje dejavnosti Kariernega centra Univerze v Mariboru” iz Evropskega socialnega sklada (85% ter Ministvra za izobraževanje, znanost in šport (15%) skladno z Operativnim programom razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, v okviru 3. razvojne prioritete: razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve 3.3.: kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva.

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Karierno svetovanje študentom Univerze v Mariboru,organizacija dogodkov na temo karierne orientacije za študente Univerze v Mariboru in posamezne aktivnosti, navezujoče se na sodelovanje z delodajalci.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Informacije o možnih aktivnostih za lažji in hitrešji ter učinkovitejši prehod na trg dela.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov