Karierni sejem MojeDelo.com – Koper 2019 – Program

Program

Predavalnica

Ura:

14.15 - 15.15

Predavatelj:

Predavalnica:

Mala dvorana Gledališča Koper

Peter Kunc in Anita Ana Ratoša: Kako naj najdem svojo sanjsko službo?

Sanjska služba pomeni za vsakogar nekaj drugega, za nekoga je to delo od 8. do 16. ure in fiksen, stabilen urnik, za drugega potovanja po celem svetu, za nekoga tretjega res dobri odnosi ali pa samo preprosto imeti možnost izraziti svojo kreativnost in osebnostno rasti.

Na intenzivni enourni delavnici  boste pripravili načrt za svojo »sanjsko službo«, hkrati pa se boste seznanili s pastmi, ki vam onemogočajo, da svoj načrt uresničite.

Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

PRIJAVA
Ura:

15.30 - 16.15

Predavatelj:

Špela Pogačnik Nose, koordinator Nacionalnega centra Europass (Center RS za poklicno izobraževanje)

Predavalnica:

Mala dvorana Gledališča Koper

Kako vam lahko sistem Europass pomaga do učinkovite osebne predstavitve delodajalcu?

5_logoCPI-barvni

Na predavanju se bomo preko elementov, ki sestavljajo Europass življenjepis, dotaknili najpogostejših dilem in vprašanj, ki si jih postavljamo, ko se lotimo pisanja življenjepisa za namen iskanja zaposlitve. Pojasnili bomo manj znane funkcionalnosti in »trike«, se ustavili ob pogostih napakah in se dotaknili vprašanja, kako je v življenjepisu najbolje navesti svoje kompetence. Europass je zaradi preglednosti primeren za večino delovnih mest in posamezniku omogoča enostavno prilagajanje za različna delovna mesta. Uporabniki prepoznavajo uporabno vrednost tega sistema, kar nam kaže tudi število življenjepisov, pripravljenih v okolju Europass, ki je v Sloveniji preseglo 2 milijona, v evropskem merilu pa 130 milijonom uporabnikov.

Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

PRIJAVA
Ura:

12.00 - 13.45

Predavatelj:

Gorazd Prah

Predavalnica:

Mala dvorana Gledališča Koper

Delavnica MojePrvoDelo: Uspešno iskanje zaposlitve za mlade iskalce

Namen, cilj in vsebina predavanja je mladim iskalcem zaposlitve, ki prvič vstopajo na trg dela, predstaviti stanje ter potrebna znanja in veščine, ki jih potrebujejo za uspešen vstop.  Po udeležbi na predavanju bodo udeleženci opremljeni z vsemi ključnimi znanji in informacijami, ki jih potrebujejo za uspešen samostojen vstop na trg dela in začetek uspešne kariere. Vsebine in znanja, predstavljena na predavanju, bodo udeležencem na voljo tudi v obliki e-priročnika.

Vsebine, ki so del predavanja:

  • Sodobni trg dela in proces nastanka delovnega mesta
  • Kaj lahko delam in ali res nimam izkušenj?
  • Aktivno iskanje zaposlitve, ključne pasti in priložnosti
  • Moderne metode iskanja zaposlitve

Izvajalec:

Gorazd Prah je predavatelj, karierni svetovalec, zaposlitveni trener in dolgoletni sodelavec MojeDelo.com. Soavtor zaposlitvenega priročnika “Kako uspešno iskati zaposlitev?” in razvijalec programov za spodbujanje podjetnosti in zaposljivosti.

 Udeležba na delavnici je brezplačna.

 

 

PRIJAVA
Ura:

16.30 - 17.15

Predavatelj:

dr. Aleksander Zadel

Predavalnica:

Mala dvorana Gledališča Koper

dr. Aleksander Zadel: Usklajevanje kariere in zasebnega življenja

_RAV0359

Primerno usklajen osebni in poklicni razvoj posamezniku omogoča, da se skozi zahtevna obdobja, ne zgolj prebije, temveč v njih tudi ustvarjalno in zadovoljno živi. Intenzivno poslovno življenje včasih razumemo kot odpoved osebnemu življenju, toda na pravi način povezano osebno in poslovno življenje, omogoča posamezniku tako dobro regeneracijo, kot učinkovito doseganje poslovnih ciljev in kakovostno zasebno življenje.

Vabljeni na predavanje dr. Aleksandra Zadela, kjer bomo odkrivali skrivnosti primernega usklajevanja kariere in zasebnega življenja.

Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

PRIJAVA
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov