Karierni sejem MojeDelo.com – Ljubljana

Program

Preveri predavanja po predavalnicah:

 • 11.30 - 12.15

  Predstavitev poklicev v Pošti Slovenije

  PRIJAVA

  Predstavitev poklicev v Pošti Slovenije

  Ura: 11.30 - 12.15
  Predavatelj: Barbara Galičič Drakslar
  Predavalnica: Novi izzivi

  Namen predavanja je skozi predstavitev podjetja, ustvariti predstavo o delovnih mestih in kariernih priložnostih v podjetju. Ogledali si bomo film o delovnem mestu Pismonoša in vam predstavili delovna mesta, po katerih imamo trenutno največje potrebe po zaposlitvi; pismonoša, voznik in pomožni delavec.

   

   

   

   

 • 12.30 - 13.15

  Talent management, Trelleborg University

  PRIJAVA

  Talent management, Trelleborg University

  Ura: 12.30 - 13.15
  Predavatelj: G. Henrik Dreyer
  Predavalnica: Novi izzivi

  Savatech je 1. junija 2017 postal del švedske skupine Trelleborg, ki je kapitalsko izjemno močna mednarodna skupina in ima 3,26 miljarde letnega prometa, 90 proizvodnih obratov in 23.000 zaposlenih. Uspeh skupine Trelleborg temelji tudi na tem, da zmoremo obdržati kompetentne sodelavce. Zato moramo dobro razumeti svoje zaposlene, njihove želje, zmožnosti in potrebe, ter znati povezati naš model kariernega razvoja z našo poslovno strategijo.

  Poseben poudarek namenjamo usposabljanju in razvoju zaposlenih. Podpiramo sistem nasledstev ter spodbujamo razvoj in rast svojih sodelavcev. Spoštujemo zahtevnost vseh delovnih mest, in menimo, da je dobro, da naši sodelavci pridobivajo znanja in veščine tudi znotraj naše družbe, zato smo v skupini ustanovili t.i. Trelleborg University.

  G. Henrik Dreyer, kadrovski strokovnjak, zaposlen v kadrovskem oddelku na sedežu družbe na Švedskem, nam bo na kratko predstavil sistem razvoja kadrov in upravljanja s talenti ter Univerzo Skupine Trelleborg.
  Njen osnovni namen je zagotavljanje usposobljenosti in kompetentnosti naših sodelavcev, da bodo lahko aktivno pripomogli k svoji osebni rasti in s tem tudi k uspehu Skupine Trelleborg.

  Vsa usposabljanja, ki potekajo v okviru Univerze skupine Trelleborg, podpirajo naše temeljne vrednote:

  • USMERJENOST H KUPCEM,
  • USPEŠNOST,
  • INOVATIVNOST,
  • ODGOVORNOST.

   

  Opomba: Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku.

   

 • 13.30 - 14.15

  Zakaj Elona Muska zanima energetika?

  PRIJAVA

  Zakaj Elona Muska zanima energetika?

  Ura: 13.30 - 14.15
  Predavatelj: dr. Dejan Paravan
  Predavalnica: Novi izzivi

  Energetika, ki velja za konservativno inženirsko področje, je na pragu revolucionarnih sprememb. Velike premogovne elektrarne nadomeščajo sončne elektrarne za samooskrbo na strehah naših domov, vozimo se s z električnimi avtomobili, pametni bojler se vklaplja takrat, ko je cena na trgu najnižja. Za spopadanje s takšni izzivi so potrebna nova znanja in bistri posamezniki s svežimi pogledi.

   

   

 • 14.30 - 15.15

  Predstavitev kariernih priložnosti v podjetju Marmor Hotavlje, d. o. o.

  PRIJAVA

  Predstavitev kariernih priložnosti v podjetju Marmor Hotavlje, d. o. o.

  Ura: 14.30 - 15.15
  Predavatelj: Sandi Čeferin
  Predavalnica: Novi izzivi

  Namen predavanja je skozi predstavitev podjetja in projektov ustvariti predstavo o delovnih mestih in kariernih priložnostih v podjetju.

  Na slikovit način boste:

  • spoznali kdo smo,
  • pogledali kaj delamo,
  • izvedeli ali je to lahko vaša priložnost.

   

 • 15.30 - 16.15

  NOVO MESTO: prijetno za življenje in delo

  PRIJAVA

  NOVO MESTO: prijetno za življenje in delo

  Ura: 15.30 - 16.15
  Predavatelj: Urban Kramar, kabinet župana Mestne občine Novo mesto
  Predavalnica: Novi izzivi

  Med dolenjskimi griči, slabo uro vožnje po avtocesti od Ljubljane in Zagreba, slabi dve uri od morja in Alp leži Novo mesto. A v objemu reke Krke leži ležerno le na panoramskih fotografijah. Dolenjska metropola namreč raste, se razvija, išče nove priložnosti, predvsem pa svojim prebivalcem ponuja prijazno okolje za življenje in delo. Od pohajkovanja po Gorjancih do najmodernejših farmacevtskih laboratorijev.

   Nagradna igra: Izžrebanci bodo preživeli zanimiv dan v Novem mestu, kjer se bodo o kariernih možnostih v Dolenjski prestolnici pogovorili z županom Mestne občine Novo mesto Gregorjem Macedonijem in direktorjem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine Tomažem Kordišem.

   

   

   

 • 16.30 - 17.15

  Podjetništvo – Korak v svet priložnosti

  PRIJAVA

  Podjetništvo – Korak v svet priložnosti

  Ura: 16.30 - 17.15
  Predavatelj: mag. Velko Glaner z gosti
  Predavalnica: Novi izzivi

  Motivacijsko srečanje, ki bo usmerjeno k spodbujanju razmišljanja o lastnih sposobnostih in odgovornosti za lastno poklicno pot. Na bolj sproščen način bodo udeleženci, tudi skozi primere spoznali, v čem je skrivnost podjetniškega uspeha, zakaj dobre ideje še niso pogoj za uspeh in zakaj je ob odločitvi za podjetniško kariero pametno živeti po pravilih »poslovnega načrta«.

  Gostje predavanja bodo mladi podjetniki, ki bodo razkrili svoje podjetniške začetke: David Knez s podjetja QuickShoeLace, katerega vezalke so obnorele svet ter Matjaž Loc in Anja Žmuc s podjetja Lucky One, z večnamensko leseno igračo, ki otroke spodbuja k gibanju v naravi.

   

Partnerji sejma:

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Zahvaljujemo se:
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov