Karierni sejem MojeDelo.com Ljubljana 2019

Program

Preveri predavanja po predavalnicah:

 • 12.30 - 13.15

  dr. Andreja Pšeničny, univ. ...

  dr. Andreja Pšeničny, univ. dipl. psih., psihoterapevtka: Ste delovno izčrpani ali ste kandidat za izgorelost?

  Ura: 12.30 - 13.15
  Predavatelj: dr. Andreja Pšeničny, univ. dipl. psih., psihoterapevtka
  Predavalnica: Štihova dvorana

  Andreja Psenicny

  Z delovno izčrpanostjo, ki je normalna posledica dolgotrajnih pretiranih obremenitev,  se občasno sreča vsak med nami. Tudi s stresom, ki je normalen fiziološki  odziv telesa na okoliščine, ki jih doživimo kot ogrožajoče, se srečujemo vsi.

  Pri doživljanju stresa – kako pogosto in kako intenzivno bo nekdo doživel situacije kot stresne – se ljudje med seboj lahko močno razlikujemo, razlike pa so odvisne od naših otroških izkušenj, ki nas naredijo osebnostno bolj ali manj ranljive.

  Tisti, ki v sebi nosijo več čustvene ranljivosti, bodo pogosteje in intenzivneje doživljali občutek stresa, kar je že samo po sebi naporno. Kandidati za izgorelost pa se bodo teh neprijetnih občutkov skušali ubraniti s pretiranim angažiranjem – perfekcionizmom in deloholizmom, v tem procesu pa se bodo samoizčrpavali – torej izgorevali.

  Na predavanju boste spoznali razliko med delovno izčrpanostjo in izgorelostjo  ter načine, kako se soočiti s tema stanjema.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 13.45 - 14.30

  Marko Juhant, spec. ped. MVO: Od potenciala do prave karierne poti

  Marko Juhant, spec. ped. MVO: Od potenciala do prave karierne poti

  Ura: 13.45 - 14.30
  Predavatelj: Marko Juhant - predavatelj, pisatelj, spec. ped. MVO
  Predavalnica: Štihova dvorana

  Marko Juhant

  [Prijave na predavanje so zaključene]

  Pogosto govorimo o celostni vzgoji, razvoju in podobno, hkrati delimo pristope na delovne navade, učne navade, higienske … kar je segmentiranje, ne celota. In vpliva le na del razvoja in tudi poklicne poti. Ali obstoja celovit pristop, ki omogoča posamezniku kar najboljši razvoj in ali se tega lahko loti tudi kasneje v življenju? Bodo uspeli le tisti, ki so bili že v tretjem razredu osnovne šole »pridni«? Bodo uspeli najbolj nadarjeni? Ne. In da, kadarkoli v poklicni karieri lahko postanete opazno bolj uspešni z enim samim celovitim pristopom.

  Na vsa zgoraj navedena vprašanja bomo odgovorili na predavanju. Vabljeni!

  Število mest je omejeno.

 • 15.00 - 15.45

  Sašo Kronegger: Moj digitalni odtis in zaposlovanje

  Sašo Kronegger: Moj digitalni odtis in zaposlovanje

  Ura: 15.00 - 15.45
  Predavatelj: Sašo Kronegger
  Predavalnica: Štihova dvorana

  saso_18Svet že dolgo ni več sestavljen iz tukaj in “na netu”, temveč sta oba dela že dolgo močno prepletena. Obraz, ki ga kažemo na spletnih platformah je pri zaposlovanju enako pomemben, kot obraz, ki ga pokažemo na zaposlitvenem razgovoru. Zato se bomo posvetili pogledu na posameznikov digitalni odtis in podobi, ki si jo o nas, na podlagi naših objav, lahko ustvarjajo drugi. Predstavljenih bo tudi nekaj namigov, kaj lahko storimo, da bomo drugim kazali le tisto, kar menimo, da je primerno.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 16.15 - 17.00

  dr. Anja Kopač, nekdanja ...

  dr. Anja Kopač, nekdanja ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti: Želeli ali ne – spremembe na trgu dela so tu

  Ura: 16.15 - 17.00
  Predavatelj: dr. Anja Kopač, nekdanja ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
  Predavalnica: Štihova dvorana

  ak

  Časi na trgu dela se intenzivno spreminjajo in nas postavljajo pred številne izzive. Vse bolj aktualno je delo na daljavo, neformalne izkušnje se postavljajo ob bok formalnim, službeno in zasebno življenje se vse bolj prepletata. Ste kos izzivom, ki jih prinaša današnji trg dela? Jim bomo kos kot družba? Prisluhnite kratkem zanimivem predavanju dr. Anje Kopač, nekdanje ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, na katerem bo podala odgovore na zgornja vprašanja.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 17.30 - 18.15

  Saša Einsiedler: Veste, kakšen vtis dajete?

  Saša Einsiedler: Veste, kakšen vtis dajete?

  Ura: 17.30 - 18.15
  Predavatelj: Saša Einsiedler
  Predavalnica: Štihova dvorana

  Saša Einsiedler-34

  [Prijave na predavanje so zaključene]

  Uspešni ljudje se odlikujejo po tem, da znajo uravnovesiti svoj notranji potencial in vedenje, ki se kaže na zunaj. Zavedajo se svojih prednosti in omejitev, na podlagi česar lahko obvladujejo težavne situacije ali konflikte tako na strokovnem kot na zasebnem področju. Kako naj vem, kakšen vtis dajem in kako si želim, da bi me videli drugi? Kakšni so moji potenciali? Kakšne vedenjske lastnosti so najbolj značilne za določene DISK profile?Na predavanju bomo spoznali vedenjske profile DISK in kako jih lahko uporabimo sebi v prid.

  Število mest je omejeno. Pr

 • 14.00 - 14.45

  Kako uspeti na Kickstarterju

  Kako uspeti na Kickstarterju

  Ura: 14.00 - 14.45
  Predavatelj: Žiga Berce
  Predavalnica: Start-up kotiček (Drugo preddverje, -2)

  žiga berce

  Kaj so tiste lastnosti, ki ločijo uspešne Kickstarter projekte od neuspešnih? Na nekaj uspešnih Slovenskih primerih si bomo pogledali dobre prakse, ki ti lahko pomagajo uspešno izpeljati crowdfunding kampanjo. Pogledali si bomo pa tudi nekaj neuspelih projektov in razložili, kaj je šlo tam narobe.

  Prijave so odprte.

 • 12.30 - 13.15

  Inclusion and Diversity – PMI

  Inclusion and Diversity – PMI

  Ura: 12.30 - 13.15
  Predavatelj: Nikolina Sertić, Manager People and Culture SI & HR
  Predavalnica: Predavalnica M1

  kf

  Philip Morris Ljubljana is the Slovenian affiliate of the leading international tobacco company Philip Morris International, with a diverse workforce of around 77.000 people from every corner of the globe. We offer our employees plenty of opportunities for personal and professional growth and development, give great attention to creating and maintaining a culture of inclusiveness and diversity, based on equal opportunities, fairness and respect to everyone. Businesses that are inclusive and diverse are proven to be more innovative and consumer-centric in a fast paced, complex world. To achieve inclusive and diverse environment, it is important to overcome unconscious bias. If you would like to hear more about inclusion, diversity and unconscious bias join the lecture.

  Število prostih mest je omejeno. Prijave se odprejo kmalu.Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku.

 • 15.00 - 15.45

  La Popsi: Spoznajte njuno zgodbo

  La Popsi: Spoznajte njuno zgodbo

  Ura: 15.00 - 15.45
  Predavatelj: Karmen in Neža, La Popsi
  Predavalnica: Start-up kotiček (Drugo preddverje, -2)

  lapopsiNeža in Karmen vam bosta predstavili svojo podjetniško zgodbo. Kako sta prišli na idejo naravnih sladolednih palčk? Kako sta naredili svoj poslovni načrt? Katere napake sta naredili na svoji poslovni poti in kakšni so njuni izzivi? Zakaj sta se odločili za prijavo v Štartaj, Slovenija? Katere so skrivnosti do uspeha? Na vsa ta vprašanja, in na mnoga druga nam bosta odgovorili na kratkem sladolednem predavanju, ki vas bo navdahnilo s pozitivo.

   

  Prijave so odprte

 • 11.30 - 12.15

  Donat Mg in Cockta: marketing v digitalnem svetu.

  Donat Mg in Cockta: marketing v digitalnem svetu.

  Ura: 11.30 - 12.15
  Predavatelj: Jernej Janežič
  Predavalnica: Predavalnica M1

  Atlantic grupa

  Svet se nenehno spreminja. Potrošnik je postal super-potrošnik, ki ima dostop do vseh informacij v trenutku. Od ponudnikov produktov in storitev zahteva hiter in kvaliteten odziv. Kako v novi krajini hiper-konzumacije vsebin, storitev in produktov (p)ostati relevanten?  Na primerih komunikacijskih pristopov legendarnih blagovnih znamk Donat Mg in Cockta bomo prikazali, kako v Atlantic Grupi ustvarjamo in zagotavljamo visoko zavest in moč svojih produktov.

  Število prostih mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 17.00 - 17.45

  Uporaba vitkih metod podjetništva (Lean Startup) v praksi

  Uporaba vitkih metod podjetništva (Lean Startup) v praksi

  Ura: 17.00 - 17.45
  Predavatelj: Dean Habuš, Optibar
  Predavalnica: Start-up kotiček (Drugo preddverje, -2)

  Dean

   

  Vitko podjetništvo (angl. Lean start up) je nov pristop k razvijanju poslovnega modela, ki ga danes uporabljajo, ne samo mlada (start up) podjetja, pač pa tudi vse več inovativnih in hitro rastočih podjetij po svetu.

  Vitko podjetništvo je metodologija, ki strmi k neprestanemu testiranju ideje, v tako imenovani »build – measure – learn« zanki. Vitko podjetništvo predstavlja osnovno znanje, ki ga potrebujete, da bi bili učinkoviti in pripravili sebe v »mindset« za inoviranje. Pridružite se nam na predavanju o Vitkih metodah podjetništva in se naučite »kako voziti startup, kako zavijati, kdaj se obrniti in kdaj peljati naprej po isti poti ter kako rasti s polno hitrostjo«. Ste prepirčani da imate idejo, ki si jo kupci želijo?

  Prijave so odprte.

 • 16.30 - 17.15

  Okrogla miza S Triglavom in V Triglavu

  Okrogla miza S Triglavom in V Triglavu

  Ura: 16.30 - 17.15
  Predavatelj: okrogla miza s stand up komikom Janom Kreuzerjem
  Predavalnica: Predavalnica M1

  Picture00781_lowres
  Kako je sodelovati s Triglavom? Kako v Triglavu sodelujejo različne generacije? Odgovore bomo poiskali na okrogli mizi, ki jo bo vodil stand up komik Jan Kreuzer. Jan je Triglavane dobro spoznal med snemanjem dveh kadrovskih videov. Na teren se je odpravil z njihovim zavarovalnim zastopnikom Petrom Mihajlovičem in izkusil delovni dan sodelavcev v informatiki.

  Na okrogli mizi se bo o tem, kako poteka sodelovanje s Triglavom in v Triglavu, pogovarjal z Janjo Garnbret, vrhunsko slovensko plezalko, Mladim upom in ambasadorko Zavarovalnice Triglav, Vito Vlašič, ki je delovne izkušnje kot študentka pridobivala v okviru projekta Pazi to! Huda delovna izkušnja in sodelovala pri organizaciji Triglav teka,  Matejem Gostišo, mladim regionalnim managerjem v Triglavu in najobetavnejšim mladim poslovnežem, ki ga je izbrala Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji, ter Vladimirjem Mišom Čeplakom, ki je v svoji dolgoletni karieri spoznal različna področja v zavarovalništvu in se kalil na vodstvenih položajih tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 10.30 - 11.15

  Kako vam lahko sistem Europass pomaga do učinkovite osebne predstavitve delodajalcu?

  Kako vam lahko sistem Europass pomaga do učinkovite osebne predstavitve delodajalcu?

  Ura: 10.30 - 11.15
  Predavatelj: Špela Pogačnik Nose, koordinator Nacionalnega centra Europass (Center RS za poklicno izobraževanje)
  Predavalnica: Predavalnica M3+M4

  5_logoCPI-barvni

  Na predavanju se bomo preko elementov, ki sestavljajo Europass življenjepis, dotaknili najpogostejših dilem in vprašanj, ki si jih postavljamo, ko se lotimo pisanja življenjepisa za namen iskanja zaposlitve. Pojasnili bomo manj znane funkcionalnosti in »trike«, se ustavili ob pogostih napakah in se dotaknili vprašanja, kako je v življenjepisu najbolje navesti svoje kompetence. Europass je zaradi preglednosti primeren za večino delovnih mest in posamezniku omogoča enostavno prilagajanje za različna delovna mesta. Uporabniki prepoznavajo uporabno vrednost tega sistema, kar nam kaže tudi število življenjepisov, pripravljenih v okolju Europass, ki je v Sloveniji preseglo 2 milijona, v evropskem merilu pa 130 milijonom uporabnikov.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 15.30 - 16.15

  Zaposlitev v Upravi RS za izvrševanje kazenskih sankcij

  Zaposlitev v Upravi RS za izvrševanje kazenskih sankcij

  Ura: 15.30 - 16.15
  Predavatelj: mag. Bojan Majcen s sodelavci
  Predavalnica: Predavalnica M1

  Mag. Bojan Majcen, v. d. generalnega direktorja, bo predstavil Upravo RS za izvrševanje kazenskih sankcij – kdo smo, kaj je naše poslanstvo. Vodja pravosodnih policistov bo v nadaljevanju podrobneje predstavil pogoje za zaposlitev ter delo in naloge poklica pravosodni policist. Na predavanju bo prikazan delček usposabljanja pravosodnih policistov, obiskala pa nas bo tudi posebna gostja.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 14.30 - 15.15

  EURES: Zaposlitvene priložnosti v Nemčiji

  EURES: Zaposlitvene priložnosti v Nemčiji

  Ura: 14.30 - 15.15
  Predavatelj: Svetovalca EURES iz Nemčije
  Predavalnica: Predavalnica M1

  EURES25years_Final

  Svetovalca EURES iz Nemčije bosta predstavila delovne in življenjske pogoje v Nemčiji. Poudarek bo na možnostih za zaposlovanje, v katerih sektorjih delodajalci najbolj potrebujejo delavce, kakšni so postopki zaposlitve in urejanja prebivanja v Nemčiji, kje iskalci zaposlitve lahko najdejo objave prostih delovnih mest ter ostale informacije, ki bodo v pomoč pri iskanju zaposlitve v tej državi. Predavanje bo potekalo v nemškem/angleškem jeziku.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 13.30 - 14.15

  NOVO MESTO: prijetno za življenje in delo

  NOVO MESTO: prijetno za življenje in delo

  Ura: 13.30 - 14.15
  Predavatelj: Monika Gabrič Simon, Mestna občina Novo mesto
  Predavalnica: M1, Prvo preddverje

  Med dolenjskimi griči, slabo uro vožnje po avtocesti od Ljubljane ali od Zagreba, slabi dve uri od morja in Alp leži Novo mesto. A v objemu reke Krke leži ležerno le na panoramskih fotografijah. Dolenjska metropola namreč raste, se razvija, išče nove priložnosti, predvsem pa svojim prebivalcem ponuja prijazno okolje za življenje in delo. Od pohajkovanja po Gorjancih do najmodernejših farmacevtskih laboratorijev.

  Predavanje bo zasnovano tako, da vam bomo našo prestolnico in naše gospodarstvo kar najbolje predstavili.

   

   

 • 10.30 - 11.15

  EURES: Zaposlitvene priložnosti v Avstriji

  EURES: Zaposlitvene priložnosti v Avstriji

  Ura: 10.30 - 11.15
  Predavatelj: Svetovalka EURES iz Avstrije
  Predavalnica: Predavalnica M1

  EURES25years_Final

  Svetovalka EURES iz Avstrije bo predstavila delovne in življenjske pogoje v Avstriji. Poudarek bo na možnostih za zaposlovanje, v katerih sektorjih delodajalci najbolj potrebujejo delavce, kakšni so postopki zaposlitve in urejanja prebivanja v Avstriji, kje iskalci zaposlitve lahko najdejo objave prostih delovnih mest ter ostale informacije, ki bodo v pomoč pri iskanju zaposlitve v tej državi. Predavanje bo potekalo v nemškem/angleškem jeziku.

  Število mest je omejeno. Prijave se odprejo kmalu.

 • 14.45 - 16.00

  Excel – začetna delavnica

  Excel – začetna delavnica

  Ura: 14.45 - 16.00
  Predavatelj: Marko Kužner
  Predavalnica: Predavalnica M2

  Na začetni delavnici Excela bomo skupaj pogledali nekatere funkcije, ki jih ponuja Excel.

  • razvrščanje podatkov
   • urejanje seznamov po abecednem vrstnem redu ali obratno
   • urejanje seznamov po velikosti številskih podatkov od najmanjšega do največjega ali obratno
   • urejanje podatkov po datumskih vrednostih od najnovejšega do najstarejšega in obratno
   • razvrščanje podatkov po več kriterijih (stolpcih)
   • združevanje podatkov po skupnem kriteriju
  • filtriranje podatkov
   • prikaz podatkov, ki ustrezajo želenemu pogoju
   • prikaz besedilnih podatkov: začetek ali besede na želeno črko, besede, ki vsebujejo želeno črko (ali niz črk)
   • prikaz številskih podatkov: večje ali manjše od želene vrednosti, med dvema vrednostima, izpostavljanje najvišjih ali najnižjih vrednosti
   • prikaz datumskih podatkov: vrednosti pred ali za določenim datumom, med dvema želenima datumoma, natančen prikaz podatkov znotraj zadnjega tedna, meseca ali leta
   • uporaba razčlenjevalnika pri filtriranju podatkov
  • bliskovita zapolnitev
   • enostavno (ra)združevanje podatkov: ime in priimek skupaj ali narazen
   • ločevanje ali združevanje številskih in besedilnih podatkov

    Število mest je omejeno. Zaradi majhnega števila prostih mest vas vljudno naprošamo, da se prijavite samo v primeru zagotove udeležbe. Prijave so odprte.

 • 13.30 - 14.15

  INTERNET OF THINGS – INTERNET STVARI

  INTERNET OF THINGS – INTERNET STVARI

  Ura: 13.30 - 14.15
  Predavatelj: Ivan Škrlec, univ.dipl.inž.el.
  Predavalnica: Predavalnica M3 + M4

  logotip_SCPET_JPGKaj je internet stvari? Kje so prisotne telekomunikacije oz. le kje niso? Telekomunikacije so osnova IoT in računalništva v oblaku, ki so danes najhitrejše rastoče panoge. Globalizacijo omogoča internetna infrastruktura, le to pa zagotavljajo multidisciplinarni inženirji telekomunikacij, ki jih pri nas in v svetu zelo primanjkuje. Lahko bi rekli, da je to poklic prihodnosti, za katerega pridobite znanja na Višji strokovni šoli, kjer je študij močno podprt s praktičnim delom.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 12.30 - 13.15

  Trends in Retail – Technology Monstrum

  Trends in Retail – Technology Monstrum

  Ura: 12.30 - 13.15
  Predavatelj: Matjaž Žnidarič in Ana Šinkovec
  Predavalnica: Predavalnica M3 + M4

  Symphony retail

  Na predavanju bosta predstavnika podjetja predstavila smernice in zadnje trende v maloprodaji ter primerjavo po posameznih državah. Skupaj bomo pogledali, kako tehnologija vpliva na trgovine, skladišča in proizvodnjo. Na koncu bosta predavatelja predstavila tudi delovanje podjetja Symphony RetailAl.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 11.30 - 12.15

  NLB je skrben mentor

  NLB je skrben mentor

  Ura: 11.30 - 12.15
  Predavatelj: Ksenija Pucihar, samostojna skrbnica za razvoj kadrov in Valerija Pakiž, samostojna skrbnica za razvoj kadrov
  Predavalnica: Predavalnica M3 + M4

  NLB_logo_160x160

   

  NLB posveča mentorskemu odnosu veliko pozornosti. Zunaj banke smo mentorji našim strankam, znotraj banke pa smo skrben mentor svojim zaposlenim. Celostno skrbimo za njihov profesionalni in osebnostni razvoj, razvoj njihove kariere. Spodbujamo in skrbimo, da so zaposleni zdravi in da svoj prosti čas kvalitetno preživijo s svojo družino.

  Število mest je omejeno. Prijave so odprte.

 • 16.15 - 17.30

  Excel – nadaljevalna delavnica

  Excel – nadaljevalna delavnica

  Ura: 16.15 - 17.30
  Predavatelj: Marko Kužner
  Predavalnica: Predavalnica M2

  Na nadaljevalni delavnici Excela bomo podrobneje spoznali vrtilne tabele.

  • izdelava vrtilne tabele iz osnovne baze podatkov
  • postopna “graditev” vrtilne tabele na podlagi želenih končnih izračunov
  • uporaba različnih osnovnih statističnih funkcij (vsota, povprečje, štetje…)
  • “vrtenje” vrtilne tabele
  • združevanje podatkov: ustvarjanje številskih razredov ali datumskih obsegov
  • dodatni statistični izračuni
  • filtriranje in razvrščanje izračunov
  • pogojno oblikovanje podatkov na podlagi njihove vrednosti
  • uporaba razčlenjevalnika in časovnice za filtriranje podatkov

  Število mest je omejeno. Zaradi majhnega števila prostih mest vas vljudno naprošamo, da se prijavite samo v primeru zagotove udeležbe. Prijave so odprte.

 • 10.00 - 11.45

  Delavnica MojePrvoDelo: Uspešno iskanje zaposlitve za mlade iskalce

  Delavnica MojePrvoDelo: Uspešno iskanje zaposlitve za mlade iskalce

  Ura: 10.00 - 11.45
  Predavatelj: Gorazd Prah
  Predavalnica: Predavalnica E1 + E2

  Namen, cilj in vsebina predavanja je mladim iskalcem zaposlitve, ki prvič vstopajo na trg dela, predstaviti stanje ter potrebna znanja in veščine, ki jih potrebujejo za uspešen vstop.  Po udeležbi na predavanju bodo udeleženci opremljeni z vsemi ključnimi znanji in informacijami, ki jih potrebujejo za uspešen samostojen vstop na trg dela in začetek uspešne kariere. Vsebine in znanja, predstavljena na predavanju, bodo udeležencem na voljo tudi v obliki e-priročnika.

  Vsebine, ki so del predavanja:

  • Sodobni trg dela in proces nastanka delovnega mesta
  • Kaj lahko delam in ali res nimam izkušenj?
  • Aktivno iskanje zaposlitve, ključne pasti in priložnosti
  • Moderne metode iskanja zaposlitve

  Izvajalec:

  Gorazd Prah je predavatelj, karierni svetovalec, zaposlitveni trener in dolgoletni sodelavec MojeDelo.com. Soavtor zaposlitvenega priročnika “Kako uspešno iskati zaposlitev?” in razvijalec programov za spodbujanje podjetnosti in zaposljivosti.

   Udeležba na delavnici je brezplačna.  Izvedbo delavnice omogoča podjetje Vzajemna d.v.z. Pred samim predavanjem bo podjetje Vzajemna d.v.z.  predstavilo svoje zaposlitvene prakse (15 min).

   

  600x200-Vzajemna

 • 12.00 - 13.45

  Delavnica MojePrvoDelo: Uspešno iskanje zaposlitve za mlade iskalce

  Delavnica MojePrvoDelo: Uspešno iskanje zaposlitve za mlade iskalce

  Ura: 12.00 - 13.45
  Predavatelj: Gorazd Prah
  Predavalnica: Predavalnica E1 + E2

  Namen, cilj in vsebina predavanja je mladim iskalcem zaposlitve, ki prvič vstopajo na trg dela, predstaviti stanje ter potrebna znanja in veščine, ki jih potrebujejo za uspešen vstop.  Po udeležbi na predavanju bodo udeleženci opremljeni z vsemi ključnimi znanji in informacijami, ki jih potrebujejo za uspešen samostojen vstop na trg dela in začetek uspešne kariere. Vsebine in znanja, predstavljena na predavanju, bodo udeležencem na voljo tudi v obliki e-priročnika.

  Vsebine, ki so del predavanja:

  • Sodobni trg dela in proces nastanka delovnega mesta
  • Kaj lahko delam in ali res nimam izkušenj?
  • Aktivno iskanje zaposlitve, ključne pasti in priložnosti
  • Moderne metode iskanja zaposlitve

  Izvajalec:

  Gorazd Prah je predavatelj, karierni svetovalec, zaposlitveni trener in dolgoletni sodelavec MojeDelo.com. Soavtor zaposlitvenega priročnika “Kako uspešno iskati zaposlitev?” in razvijalec programov za spodbujanje podjetnosti in zaposljivosti.

  Udeležba na delavnici je brezplačna.  Izvedbo delavnice omogoča podjetje Atlantic Grupa d.d. Pred samim predavanjem bo podjetje Atlantic Grupa d.d. predstavilo svoje zaposlitvene prakse (15 min).

  600x200-AtlanticGrupa

 • 14.00 - 15.45

  Delavnica MojePrvoDelo: Uspešno iskanje zaposlitve za mlade iskalce

  Delavnica MojePrvoDelo: Uspešno iskanje zaposlitve za mlade iskalce

  Ura: 14.00 - 15.45
  Predavatelj: Gorazd Prah
  Predavalnica: Predavalnica E1 + E2

  Namen, cilj in vsebina predavanja je mladim iskalcem zaposlitve, ki prvič vstopajo na trg dela, predstaviti stanje ter potrebna znanja in veščine, ki jih potrebujejo za uspešen vstop.  Po udeležbi na predavanju bodo udeleženci opremljeni z vsemi ključnimi znanji in informacijami, ki jih potrebujejo za uspešen samostojen vstop na trg dela in začetek uspešne kariere. Vsebine in znanja, predstavljena na predavanju, bodo udeležencem na voljo tudi v obliki e-priročnika.

  Vsebine, ki so del predavanja:

  • Sodobni trg dela in proces nastanka delovnega mesta
  • Kaj lahko delam in ali res nimam izkušenj?
  • Aktivno iskanje zaposlitve, ključne pasti in priložnosti
  • Moderne metode iskanja zaposlitve

  Izvajalec:

  Gorazd Prah je predavatelj, karierni svetovalec, zaposlitveni trener in dolgoletni sodelavec MojeDelo.com. Soavtor zaposlitvenega priročnika “Kako uspešno iskati zaposlitev?” in razvijalec programov za spodbujanje podjetnosti in zaposljivosti.

  Udeležba na delavnici je brezplačna.  Pred samim predavanjem bo podjetje Philip Morris Ljubljana predstavilo svoje zaposlitvene prakse (15 min).

  DELAVNICA JE POLNA.

   

Partnerji sejma:
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov